Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 4/

• 41 846
  • 766
  •   1
Отговори
# 75
Не знам изследването за тромбофилия какво включва при вас. Аз съм правила отделно наследствена тромбофилия на 2 пъти различни фактори на други места. И имунологични на други места. Но последно, м. август т.г., д-р Л. Бойчев пак искаше да види и пусна НК клетки + Антифосфолипидни + Антинуклеарни антитела и всичко това общо + куриерски разходи беше 295 лв.

Да допълня, че доц. Русев ми пусна НК клетки няколки дни след мисед в 9 г.с. Като в 8 г.с. бях вливала интралипид, тъй като НК клетките бяха завишени. Та не знам дали вливката на интралипид не е била изкривила резултата от изследванията, които докторът ми пусна. Така или иначе беше непосредствено след аборта. Иначе някъде бях чела, че не е добре да е след аборт веднага, защото така или иначе заради мъртвия плод (ембрион) и цялата процедура след това има завишени НК клетки. И че е по-добре изследването да се направи при нормални обстоятелства. Обаче не съм сигурна дали това не беше мнение на потребителка във форум, така че не е доказано.

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 14:36 от tigi_m

# 76
Здравейте отново от мен. Аз се включвам пак с един мнооого тъп въпрос (за което ще помоля да ме извините, чувствам се малко като некомпетентна тийнейджърка, на която й е дошло за първи път 😁)
Имаме час за първи преглед утре, но моят Ц реши да ме изненада и да подрани, това дали би било проблем според вас?

# 77
Зависи какво следите, може би? Обадете се и питайте, ще кажат.

# 78
А към тези с отменени часове при д-р Любомир Бойчев , какво се случи записаха ли ви за друг час и за кога?

# 79
А към тези с отменени часове при д-р Любомир Бойчев , какво се случи записаха ли ви за друг час и за кога?
Да, записват вече часове, аз имам час за 4ти декември

# 80
Аз пуснах днес имунологични и тромбофилии.

# 81
Да, записват вече часове, аз имам час за 4ти декември
Но вие сте бременна ли?

# 82
Здравейте момичета, имам въпрос към момичетата с мъжки фактор кандидатствали към фонда. Вече направихме втората спермограма в Шумен чакаме само резултат, имаме една и от Тутракан и становище от уролог. Въпросът ми е има ли и други изследвания който трябва да направим за кандидатстване или тези са достатачни, само да допълня, че аз имам само цветна снимка направена.

# 83
Здравейте момичета, имам въпрос към момичетата с мъжки фактор кандидатствали към фонда. Вече направихме втората спермограма в Шумен чакаме само резултат, имаме една и от Тутракан и становище от уролог. Въпросът ми е има ли и други изследвания който трябва да направим за кандидатстване или тези са достатачни, само да допълня, че аз имам само цветна снимка направена.
Мисля че беше антимюлеров хормон, fsh, nat, tat, хламидия при подаване на документите, дано не бъркам!

# 84
Микробиология и на двата  (тя е валидна един месец),антимюлеров хормон (при жената,взема се кръв),кръвна група и на двамата,ссифилис/хепатит/хив пак при двамата.
Може да звъннете в клиниката и те ще ви ги продиктуват.

# 85
Момичета, има ли някой друг в темата с час на 4.12 (петък) при д-р Любомир Бойчев?

# 86
Много е приятно да се запознаваш с момичета от тук пред кабинета на лекаря си. Simple Smile
Момичета, има ли някой друг в темата с час на 4.12 (петък) при д-р Любомир Бойчев?

# 87
  • Ловеч
Здравейте, предстои ми трети опит инвитро и смяна на клиниката. За сега проучвам и ще записвам часове.
Искам да попитам относно чакането за час и дали наистина има прегледи след 20 ч. (прочетено в интернет, не казвам, че е достоверно)
Интересувам се и от това, кой от братята с какъв фактор е специалист, имат ли допълнителни андролози, приемат ли изследвания от други клиники/лаборатории, има ли индивидуален подход и т. н. Благодаря на всички, които ще се отзоват.

# 88
Здравейте, предстои ми трети опит инвитро и смяна на клиниката. За сега проучвам и ще записвам часове.
Искам да попитам относно чакането за час и дали наистина има прегледи след 20 ч. (прочетено в интернет, не казвам, че е достоверно)
Интересувам се и от това, кой от братята с какъв фактор е специалист, имат ли допълнителни андролози, приемат ли изследвания от други клиники/лаборатории, има ли индивидуален подход и т. н. Благодаря на всички, които ще се отзоват.
Чакането за час е около месец, има часове и след 22:00 часа, зависи колко са се забавили в болницата.
Приемат изследвания от други лекари, лаборатории, клиники, никога не са ме задължавали едно или друго изследване да е при тях. Изключение правят тези по време на стимулация. Ние сме с табурен стерилитет и мъжки фактор и сме при Любомир Бойчев, за Богомил, нямам много наблюдения, никога не ми се е налагало да мина преглед при него, сама трансфера той ми направи, но това не е критерий за работата му като специалист. Може би негова пациентка ще се включи с коментар.

# 89
Ние сме при Богомил, но от лятото започнахме. За изследванията- имунологични и тромбофилии държаха при тях, като ги изпращат до Недежда и се връщат с коментар от Стаменов. С мъжки фактор сме до момента, предстои да видя резултатите с коментара от Стаменов. В сряда сме с час. Наистина се чака, викат по спешност, връща се, вече отиваме готови за чакане. Стиснете палчета за сряда.

Общи условия

Активация на акаунт