Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 4/

• 41 912
  • 766
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте,как в сайта на клиниката проверявате дали не е променен часа
Взехте ли си потребителско име и парола?

# 571
В сайта трябва да имаш потребителско име и парола. Потребителското име е ЕГН-то ти, а паролата ти я дават от клиниката. Там ти качват и всички изследвания, които са ти правени в клиниката, както предстоящите часове, а в деня на прегледа има и ред, с който знаеш какво е закъснението за влизане при доктора и кога да очакваш да те приеме.

# 572
В сайта трябва да имаш потребителско име и парола. Потребителското име е ЕГН-то ти, а паролата ти я дават от клиниката. Там ти качват и всички изследвания, които са ти правени в клиниката, както предстоящите часове, а в деня на прегледа има и ред, с който знаеш какво е закъснението за влизане при доктора и кога да очакваш да те приеме.
Благодаря за отговорите

# 573
Аз също смятам, че морфологията не е толкова важна. Мъжа ми беше с 0% морфология, платихме си допълнително за магнитна сепарация и всичките яйцеклетки се оплодиха.

# 574
Аз също смятам, че морфологията не е толкова важна. Мъжа ми беше с 0% морфология, платихме си допълнително за магнитна сепарация и всичките яйцеклетки се оплодиха.
Сега като кандидатствахме по фонда и мъжа ми е с 0,5% морфология,а преди 6 месеца беше 4% и тогава правихме самофинансиран опит тогава се получи но 8 седмица ми се отлепи плодния сак заедно с ембриончето.И ние правихме магнитна сепарация

# 575
Момичета, привет! Ще стартирам процедура, на 2 ден трябва да съм там. Дойде ми обаче днес, неделя около 13:30. Въпросът е- днес или утре се брои за 1 ден и кога трябва да бъда там?

# 576
#Привет и аз бях по същият начин , споко утре ще ти го броят за 1ви ден днес се води "нулев " Simple Smile така ми обясни акушерката Simple Smile успех !

Момичета, привет! Ще стартирам процедура, на 2 ден трябва да съм там. Дойде ми обаче днес, неделя около 13:30. Въпросът е- днес или утре се брои за 1 ден и кога трябва да бъда там?
[/quote]

# 577
#Привет и аз бях по същият начин , споко утре ще ти го броят за 1ви ден днес се води "нулев " Simple Smile така ми обясни акушерката Simple Smile успех !

[/quote]

Много благодаря! Няма с кого да се свържа да питам, а си е път за нас.Утре сутринта ще се обадя.  Дай Боже успех за всички!

# 578
Здравейте как вървят процедурите.Има ли в последния месец положителни тестове и прегледи да се похвалят

# 579
Здравейте как вървят процедурите.Има ли в последния месец положителни тестове и прегледи да се похвалят

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 19:57 от BrendaPol

# 580
Аз съм с положителен тест, от преди почти 2 седмици, но още не съм ходила на преглед. Simple Smile

# 581
Здравейте и от мен .И аз съм с положителен тест ,но първия ми преглед е на 26.10 за да се потвърди дали всичко е наред 🙂

# 582
Честито и лека бременност.Дано всичко да е наред

# 583
Това са страхотни новини, момичета.

# 584
Здравейте и от мен .И аз съм с положителен тест ,но първия ми преглед е на 26.10 за да се потвърди дали всичко е наред 🙂

Значи, ще се засечем и аз на 26.10 съм на преглед 😇

Общи условия

Активация на акаунт