Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от често срещаните симптоми и проблеми, които обсъждат майките в онлайн форумите?
Какви са някои от темите, които майките обсъждат във форума?
Какви са някои от преживяванията на майките във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от често срещаните симптоми и проблеми, които обсъждат майките в онлайн форумите?
-
Какви са някои от темите, които майките обсъждат във форума?
Майките обсъждат различни теми, свързани с бременността и раждането, като споделят лични преживявания, проблеми, съвети и пожелания. Темите включват здравословни съвети, подготовка за раждането, избор на продукти за бебето, преживявания по време на бременността и раждането, както и обмен на практически съвети и опит.
-
Какви са някои от преживяванията на майките във форума?
-
Какво е мнението за използването на израелския прах Sano Maxima Bebe за пране на бебешки дрехи?
-
Какви са мненията за бременността и раждането, споделени във форума?
zamislih se obache .. shte imam li izobshto vreme da gi cheta ....
Май това е предродилната депресия...
, докато бебчо спеше
отгоре ми( това като почнаха коликите). Но повечето книги ти дават някаква отвлечена информация. Накрая престанах да чета и разчитах на себе си, на майка ми и на лекарката (няма да казвам какви сметки бях навъртяла на телефоните от консултации с мама!
.Дано повече да ме налягат съмнения и стахове, че тогава се чувствах ужасно и само плачех. Вярвам, че с таткото ще намерим най-добрия начин да отглеждаме бебето си
)), а и таткото е най-добрият за нас
Но зная, че трябва да им имам доверие, без тях неможе:) А някоя от вас да е чувала за мама, решила да роди в къщи?
Ама сега съм решила да гледам оптимистично на нещата.
.
...иначе предполагам, че и на мен "сърцето ще ми падне в петите" като видя мъничето и осъзная, че изграждането и възпитанието на цял един живот зависи изцяло от мен и моите решения
. Информацията направо ме "извади от строя" и чак сега се "посъбрах". Явно ми е доста по-трудно от колкото съм склонна да си призная пред себе си и заобикалящите ме
...
-mas: