Ползвате ли функцията "информирай модератор"?

• 3 788
  • 91
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Досега само веднъж съм я ползвала, почувствах се като "порта" - много ми беше неудобно.

# 46
  • Mediterraneo
Досега не ми се е налагало. Доста мога да нося явно  Rolling Eyes

# 47
   И на мен не ми се е налагало, но бих я ползвала, ако скивна нещо извратено например... Иначе не бих ограничила ничие право на свободно слово   bouquet   Ами че аз си ви обичкам, бе  Hug

# 48
  • Му Кинд Оф Плаце
Ми, Естер, ще дойде момент да ме модерирват и ще ме измодерират леееко и внимателно, чак приятно да ми стане.  Mr. Green
Пък и се правя на любезна, как само се автомодерирам...
Много обичам да известя за пост с молба за затваряне на тема-чувствам се все едно съм си направила доброто дело за деня

# 49
Досега само веднъж съм я ползвала, почувствах се като "порта" - много ми беше неудобно.

И защо?
Аз пък се чувствам много добре, особено, когато портя някой "хитрец"  Simple Smile

# 50
Не, че те следя из темите, ама си живата съвест на Продажбите Grinning

# 51
  • София
Не съм я използвала.

# 52
някой да информира мода, че правя обръщение към него в "Петиция срещу педофилията"
тенкю предварително

# 53
Да, само веднъж. Модераторът се намеси много коректно.

# 54

Никога не съм го ползвала

# 55
  • Варна

И защо?
Аз пък се чувствам много добре, особено, когато портя някой "хитрец"  Simple Smile

Точно "хитрец" си беше, от любимите ти  Wink.

Да, само веднъж. Модераторът се намеси много коректно.

А какво обръщение ползвахте - в единствено или в мн. число? Много ми беше странно: "Скъпи модераторе omm..." Mr. Green Mr. Green

# 56
хм, вчера мислих дали да не я ползвам по повод една " пеперудка" ама... не го направих  Mr. Green  Whistling

# 57
  • Ямбол
Не е имало за какво да го информирам.  Tired

# 58
Не. Не ми се е налагало.

# 59
  • Варна
Не

Общи условия

Активация на акаунт