Кукундрела пролет чака и кат жаба в гьола кряка - 99!

• 12 571
  • 727
  •   1
Отговори
# 150

Цец,фнимавъй кво си пужилавъш!!!😂

Соучи,душа,штъ глубът зъ ниправилну пъркиръни 😂

# 151
  • Куциндрел
Съншайнчи, то и ся у нас е такова, ама с по-малко добитък.
Спряла съм им паучовете за една седмица и сутрин са криви. Joy Ама ся като поядат само гранули, после няма да ми се правят на интересни на паучове.

# 152
Тук сАм,шъ съ упрая,саму идно кофи дъ ударя Joy

Съншайнчи, ма да ни сни близнакини разделени с теб? Бошке, бошкеее, секаш мен си видех на снимката, досущ същата сам! Joy Сутрин ни моа стана, нищо не ми върви, крива киселица сам, затуй дойде ли къде обяд съ превръщам вав вихрушкъ! Сичку ми въри и планини мой обърна ей тъй кат нищу! И по нощите сам сущата, ама дойди ли зарантъъъ......мъкааа!
Ей гу на, баш таквъзи сам паргавелкъ навсекъди! Ама от обяд нантакъкъ......

# 153
Сънши, няа мъ глубят, аз съм с винетка!!!!

Цеце, мойтъ катерица яде по една консерва на ден + гранули. Па е хръбаааав, ребрата му са четът. Ша рекне некуй, че гладен го дръжа….

Лабрексче, фнимаай да не съ скинеш ут ноо работъ….

# 154
  • Countryside
Лабрекс, пулека бе жина, пи кафету и нямаш спирка... Joy

Фнимафайти с болестити, туй кихане, кашляне, че раутата утече...Joy

# 155
Въх, Сыринце, сепна мъ с тоз последния, та и раутата спрех. Кой награбил таз лупата, на работин шми съ прай и той. Ку я докопам и го почна.........ши види! Joy

И да въ светнъ, туй е най-последнътъ модъ на убуфкити, да си търсити таквиз:

И да съ ридактиръм, щот мой ми ни повервати, ама глейти сигъ:

Скрит текст:
Пууследно пискани на модътъ и нема съ плашити от лъзгани, летоскъ ши съ оди с тех.

Гуендолин Кристи

тез ги знайти, то и горната сигур......

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 12:33 от labrex

# 156
  • Куциндрел
Цъй, тука у офиса са вземат мерки с/у куроната.

Имаме си юнизатури и дизинфиктанти.
И ас ша зимам мерки вечи.
Joy

# 157
Лабрексче, таквиз кат на Бруклинчо гърлфрендката имах преди 20 години......сия са ми грозни. Ма туй щот съм одъртела.

Цецу, брау на вашту ръководство. Тука нямъ такой нящу. Оня ден одих до Джъмбото, там има гелове за дезинфекция, та взех един на училище за детту и един за о къщи. До мене един чичка взе сигур бяха поне 30 бройки. Голяма криза, ша знайти….

# 158
  • Куциндрел
Ам при нас предната грипна вълна така удари офиса, че 80% го изкараха, а трима имаха усложнения. Явно шефа сериозно е взел нещата. Други години такова чудо не е имало с болните.

# 159
Не знам и аз какво се случва....дано удържим фронта.

# 160
# 161
  • тук, на мястото си
Бунджорну гърлфрейндки!
Малииий, колку съм дубра саму и на ингилизки пругуворих.
Лабрексчи, на втората снимка са същити дето ино времи ги носихми. Саму на черно от някой тексимаджия можеха да са купят и то 60 - 70 лв. колкуто ина заплата на майка ми.  Тоя вид бяха 13 сантима високи. Аз имах друг мудел малку по ниски, саму 11 санти. Убачи бяха мноу удобни, хич не ма буляхъ краката, цялата първа бременност изкарах с тях,  ама кат са замисла то 20 гудишну ко да го боли освен акъла.

Имати ли пак грипни ваканции? Ко ги прайти тея дица? Те тъз гудина сигурну ши накарат да  учът ду август месец.

# 162
Алфич, засега още са на училище. Не знам дали ше убявяват пак. Преди месец имаше за две седмици....напрааау са озорих. Не, че не го влачих с мене в работата.....демек файда няма много, не си седи дома.

# 163
  • Куциндрел
Гугъл транслейт е един път. Пучти кат мени превежда.
Joy Joy Joy

Оригинал: "Pennywise the Dancing Clown"
Превод с гугъл транслейт: „Пениса на танцуващия клоун“.

Даже и грешка е допуснал в членуването. Joy

# 164
Скрит текст:
Бунджорну гърлфрейндки!
Малииий, колку съм дубра саму и на ингилизки пругуворих.
Лабрексчи, на втората снимка са същити дето ино времи ги носихми. Саму на черно от някой тексимаджия можеха да са купят и то 60 - 70 лв. колкуто ина заплата на майка ми.  Тоя вид бяха 13 сантима високи. Аз имах друг мудел малку по ниски, саму 11 санти.
Скрит текст:
Убачи бяха мноу удобни, хич не ма буляхъ краката, цялата първа бременност изкарах с тях,  ама кат са замисла то 20 гудишну ко да го боли освен акъла.

Имати ли пак грипни ваканции? Ко ги прайти тея дица? Те тъз гудина сигурну ши накарат да  учът ду август месец.
Уф, Алфи, и аз съ кълчих на тях преду нам си колку времи и верно ми беха удобни. Сега за пари нема да съ възкачъ на таз кръсутъ, ама ино времиии, напрао нос бех вирналъ! Joy
Соулче, ма и ти, къв е тоа изик? Удъртела била, пораснАла си! Stuck Out Tongue Winking Eye
С гриповете не знам, по наше село секаш ги нема много, ама знам ли, бърже се разпространяват.

Общи условия

Активация на акаунт