Кукундрела пролет чака и кат жаба в гьола кряка - 99!

• 12 613
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
И у нас народът като че ли не се е впечатлил много. Аз, щот чета наред в нета ли, не знам, ама мноу сам се впрегнала.

# 451
и ний напраихми кунцерт нъ бълконя.
Други луди нямъши 😂

Последна редакция: нд, 15 мар 2020, 21:55 от Sunshine29

# 452
За мен най-притеснителното е, че не е наистина ясно колко са болните. В началото се криеше информацията, а вече е късно да се ограничат контактните лица. Силна надежда ми е да умре гадината от повишаването на температурите, което обаче ще е поне след месец......

# 453
  • загубено
Тегавооо а тук тъпанарите днес били на плаж. Сега гледах снимки. Направо не глоби,затвор.

Либрексче,и аз така си мислеех но уви. Има в Сингапур болни. Там е вечно лято.

Наталски,браво.

Нерайдов утре е на работа. Confused

# 454
Нерка, при вас какви са мерките? Тук затварят големи магазини и призовават за хоум офис, където е възможно.
А за страните с високи температури си го обяснявам, че са се заразили, като са били някъде, но самото предаване на вируса по въздуха не е толкова лесно, като при нас. Та, затова ми е надеждата.....

# 455
  • тук, на мястото си
Пневмонии има и лятно време, няма да изчезне, но дано намалее пика, дано намерят някакъв начин да го борят. Дано умре тая мръсна гад!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
До снощи бях по-добре и сутринта като слушах Мутафчийски и се разревах. Самият той ми се стори, че сякаш всеки момент ще ревне от безсилие, а и начина по който говореше за мен беше туш.

Соулчи, от една страна е добре в къщи, че няма да мислиш за малкия, от друга това ще ви го платят ли и въобще какво ще става.......

# 456
  • загубено
Соучи,мерките са затварят всичко освен супери и аптеки. Предприятията кой както. Всичко стана в петък вечер.
Не рабоотят болницо,поликлиники нищо.
Ако не си добре по телефонът.
Аз в петък си взех лекарствата при частник но през задтраховката. Платих му прегледа и той изписа.
Ще видим утре. Днес четох,че лошото тепървАа идва. По СНН Гърция. Sad

Алфиииииии,гуш.

# 457
Соулчи, от една страна е добре в къщи, че няма да мислиш за малкия, от друга това ще ви го платят ли и въобще какво ще става.......

Нямам си на идея.....дано има някакви пари поне, все пак ще работим от вкъщи. Пуснаха ми отдалечен достъп и си влизам в компютъра на работата, която ми е почти свързана само с бази данни и ексел. Ама, каквото стане.
Мисля да ходя утре да пазарувам хляб, мляко, такива неща.....нямам маска, дали ще върши работа едно като шал и отвътре да залепя дамска превръзка...../срам, не срам/

Нерка, мисля си същото. Че по-зле ще става......

# 458
  • Оптимист по принуда
Солче, виж идея, без шиенеhttps://youtu.be/6T787NV6FpA

Момичета, не се паникьосвайте и отчайвайте. Мийте си ръцете, пазете дистанция и си почиствайте.
Аз се страхувам, но не искам да се поддавам на паниката. Ето го, горе е, болен е / не се знае дали от това/ и нищо не остава, освен да го бориш. Аз знам, че ще се разболея също, неизбежно е.

Ще се справим всички, сигурна съм. Heart

# 459
  • загубено
Деми какво му е на Демев?
Беше изтрила вече когато влязох.
За корона ли се съмняваш?

Соучи,не отворих линкът на Демито.
Две мокри кърпички ги изсушаваш.
От краищата слагаш ластичета обикновенни. Късаш ги на две и връзваш краищата. И хоп зад  ушите.
Гледах го някъде. И аз нямам маски,и в аптеките няма.

Малкото се разкашля. Ей тъй от нищото.
Почнах я със сироп и маска за по-бърз ефект. Не е излизала от вторник.
Ей гадост. А си виках,пролет ехейй ще омиткаме парковете. Дс ама не.

# 460
  • Оптимист по принуда
Нере, да. Висока Т, кашлица, задух.
Линкът е с въздушен филтър merv13.

# 461
  • Countryside
Ох, момичета и аз съм в същия филм вече месец и като че ли някак претръпнах. Дръжте се, животът продължава....спек, не спек и това ще мине и ще дойдат спокойни времена. Господ да ни пази и гуш! В Китай се окопитиха за два месеца, ноооо като за Европа май ще са 3-4....взеха да казват 16-24 седмици...

Поведението ни трябва да е сякаш сме болни - маска, миене на ръце, дезинфекция на повърхности. Т.е. трябва да пазим не само себе си, а и другите.

Едит: затрих всичко лично...

Последна редакция: пн, 16 мар 2020, 12:01 от Сыр

# 462
  • загубено
Деми,как изкарахте ноща?
Ако имаш нужда от нещо и мога да ти го изпратя,казвай.
Опита ли да се обадиш на телефоните при съмнение за вирусът?

Сега четох,че Англия няма да затваря нищо. Само възрастните хора ще
 изолира . Всички други общ имунитет.
уставя хората да се заразят. Очаквани жертви над милион. Из тукашната преса не знам колко е вярно.

Сирене,как правиш лимона с вода?
Няма дизинфектанти за дрехи тук.
Маски и ръкавица.
Миене с хлор.
Вчера съобщиха поне 50 пъти по радиото че хлорът о ива вирусът,но е само за външна употреба . Страшно е,хората се ошашкаха.

Ха добро утро Heart
Ако изобщо може да е добро.

# 463
Гуш от нас.
Не знам до къде ще стигне истерията.  След малко отивам за хляб....Да видим как ще мине.

# 464
  • Куциндрел
Хелоу.

Демо, гуш. Пиши как сте.

Общи условия

Активация на акаунт