Ноемврийски бебета 2019 година

• 20 457
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
С преварена май е най-сигурно, но на мен ми е отврат на вкус Grinning

А момичетата дето сте в чужбина, да разбирам ли, че при захранването местните не въвеждат една храна 3-5 дена? Има ли някой в групата, който не го спазва това?

# 631
  • Наблизо
Ами гледам да не се втелясвам много.Давам едно по 2-3 дни,в смески с предишното,но следобената закуска въвеждам едновременно,не чакам.
Днес дадох банан като ново,не се хреда но утре ще пробвам пак.|
Давам вода,от две седмици насам почна да пие по малко,моят е на АМ и няма проблем със шишетата.Обаче като ви слушам как се движат вашите,моят иска седнал и легнал.Друго не.Почти не иска да си играе сам,иска ние да го забавляваме,и сме се хили като тиква на приказки,песни,слуша с внимание и разпознава звуци,предмети и може би думички.Уморително е ,че не иска да си играе сам или поне рядко..На шезлонга може да си подърпа играчките за малко,обича да ни наблюдава ако е в настроение ама как да го науча да си играе?Страх ме е че ще иска все ние да го занимаваме и като порасне .

# 632
  • MI
Само в началото спазвах 3-4 дни едно и също, сега смесвам с вече познати неща и съкращавам времето. Навсякъде където чета така казват, в началото най-дълго време, после по-малко...

За желязото, до скоро давах добавка желязо защото е малко недоносена и беше много бледа, включително устните. Наистина това се промени почти веднага като започнахме. Обясниха ми, че майчиното мляко е бедно на желязо, бебетата последните два месеца от бременността трупат запаси, които после ползват. Затова недоносените  масово имат недостиг и вземат добавки. След шести месец тези запаси са доста поизчерпани и затова трябва да започне захранване и то и с месо. Та няма логика точно кърмените бебета да могат да са спокойно на вегетариански режим.

И дъщеря ми много не се върти, мързи я. Само като иска да стигне нещо го прави всъщност. Иначе само настрани, обича да спи така понякога. За сядане сама и дума не може да става още. Само да пълзи се напъва, като червейче и е бърза, но й трябва да й подпираш ходилата. Но честно казано не се притеснявам, като й дойде времето ще се върти активно и ще седи и ходи. За сметка на това отчетливо казва мемм, което според нея е мама. Мислех че само ние я разбираме, докато днес не срещнахме една съседка, която ме пита мемм аз ли съм. Joy Бюти, и тя е същия мързел, който държи ние да я забавляваме....

# 633
Шест месеца радост!
Най-прекрасното нещо на света са нашите деца,бъде живи и здрави момичета,вие , децата ви и цялото ви семейство! Hug
Лека вечер! Blush

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 15:26 от Mamma.Maria.

# 634
  • Наблизо
Ой да ви е честит,много здрав и щастлив!
Нели,хаха нашият и да стигне нещо обикновено го мързи.Иначе съм го виждала дори с крак да го рита и побутва,че да го докопа..ама това е ако не ме вижда.Иначе стои като 5 пари в кесия и чака.

Ние сме със страшна екзема по лицето,разранил се е от чесане.Постоянно режа нокти,но пак успява..това плюс зъбите,които превръщат преди лягането и вечерята му в пищящ ужас..прави периода изключително забавен.Имам чувството,че някой ден някой съсед ще се обади на социалните - така пищи!

# 635
Ауу Mamma.Maria. колко е чевръст пу пу..явно упражненията които правиш с него много помагат.

# 636
Мама Мария, честити 6 месеца! Да расте щастлив и безгрижен! 😍

Бюти, Нели, и при нас мързелче, което постоянно иска ние да го забавляваме:weary: Ужасно изморително е...

Аз първия зеленчук го въвеждах три дена, защото не се хареса Unamused Сега сме на пащърнак, който се прие още по-зле Grinning Утре ще дам готово пюре, пък дано има по-голям успех.

# 637
Ауу Mamma.Maria. колко е чевръст пу пу..явно упражненията които правиш с него много помагат.
Оо то упражненията вече от един месец сигурно почти не правим , от време на време като си играем за минутка две му раздвижвам крачетата на колело , жабка и другите там той се смее обръща се по корем и си започва сам упражненията , а аз го оставям сам да си се движи и тренира,ама то общо взето и като беше по малък пак така за по няколко мин.по няколко пъти на ден ръчички и крачета под формата на игра с песнички и закачки ги правихме упражненията.Иска все по корем от както се обърна сам.

# 638
Mamma.Maria. честита половин годинка, или както ние му викаме половин рожден ден на малкия =) А откъде взехте пъзела-килим?

# 639
Купихме го от Джъмбо за 20лв.,има и с животни и числа те са по 9или10 парчета , но имам горчив опит с големия батко,той го разглобяваше и изваждаше и тези отвътре и ставаше пълен хаос,сега се спрях на този , защото бързо се събира и бързо се подрежда и няма този втори ред отвътре с животни и числа.Само четири големи квадратчета са. Blush
П.п. ох голямо обяснение плеснах Grinning

# 640
Това е другото,което Стилианчо много харесва-кошара за игра,квадратна е и забавна отдолу,но не знам дали може да се намери вече,нашата беше от Айко. Hug
По интересна е от кревата и я носим в трепезарията докато ядем да си се въргаля пред нас и белкем успея да се наям и да нахраня и малкия батко. Flushed

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 15:25 от Mamma.Maria.

# 641
Ох, че готина е тази кошара =) А за пъзела и аз търся цели, защото работя в ДГ и знам как е с вадещите се части Grinning

# 642
Joy И други съформки се оплакват от същото. Аз съм от прецакалите се с вадещи се части 😂

# 643
Шоколадче и аз не настоявах като беше по малка за вода, защото не искаше и я плюеше. И докато разбера за какво мрънка сега мина си време.
Лейди Сияна е на 6м и половина и едва от 2-3 дни се учи да слага играчки в устата си. Сигурна съм, че баткото доста по рано започна.
Седи седнала стабилно, изобщо не иска легнала вече, но не се върти. Мързи я. Може, превъртала се е няколко пъти, но озове ли се по корем почва рев. Баткото почна да се върти на 11м, а си пълзеше още на 8м, заставаше в поза за пълзене без да се озове по корем. Много смешен беше. Проходи самичък на 11м и половина.

# 644
заставаше в поза за пълзене без да се озове по корем

Много са изобретателни, когато искат да не правят нещо Grinning

Общи условия

Активация на акаунт