Ноемврийски бебета 2019 година

• 20 455
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
И аз да се отчета. Днес бяхме на предпоследните ваксини. Марина е 7 кг и 64 см. Малко слабичка ми се струва за почти 6 месеца. 1 кг и половина е качила за 3 месеца, ама педиатърката нищо не каза. След 3 дни почваме захранване. Simple Smile

# 661
Mamma.Maria., nelig, Lilly_TeaRose, благодаря ви Blush

Вилислава Николова 621077,нашите до колкото помня са с един ден разлика. Преди няколко дни мерихме Елиза - 7 кг., 67 см.

# 662
Вилислава ,много ти е хубава девойката Heart Eyes Изобщо не е слаба ,моя като го меря също е около 7 кг ,пък очевидно си изглежда по-малък .

Сама си гледам децата ,казвам на каката деа го наглежда и си върша задачките у дома .Малкият вчера се разплака за нея като излезе от стаята ,много си я харесва Blush
Уикенда ги оставих и двамата на моите родители ,не се чувствам виновна ,имах нужда да изляза ,да пийна и хапна и да се наспя.
Отслабнала съм ,цялата съм в синини и то огромни по краката ,хемоглобина ми е 81 ,толкова нисък не помня да е бил.
А ям ,много ям ,просто и голямата е в труден период ,в една стая сме ,Роско се събужда ,после и тя ,мрънка и се сърди ...
Ама такова е,трудно на периоди ,обаче няма по-хубаво от усмивките на децата Heart
Бяхме решили и трето ,но с този вирус и криза,едва ли ....

# 663
  • MI
Велислава, как ще е слаба, вярно че отдавна не сме ходили на преглед (отмениха ги по време на локдауна), но като я тегля е малко под 7 кг и по дрехите е над 65 см вече. Въобще не изглежда слаба, има си гънки навсякъде. Grinning Ако е на кърма пък е съвсем нормално.

# 664
Ами онзи ден бях на гости на баба и там беше втората ми братовчедка и нейното бебе 7 кг било, а е на 3 месеца и половина. 😂 И малко се шашнах, та се замислих 1 кг и половина за 3 месеца дали не е малко. 😀 Иначе е на кърма, да.

# 665
  • MI
Да, и мен така ме стресираха с едно дете дето на два месеца и малко е над пет кг, но едно че момче, друго че на АМ. И щерка ми от четвърти месец започна около 100 гр на седмица да наддава, на половина от първият триместър. Педиатърката каза, че било нормално за кърмени бебета.

# 666
Моят хубавец също все още е само на кърма (на 6++ е). За 19 дни е качил 420 грама 😁 Направо не знам как ги качва. Аз гледам да спазвам някакъв здравословен режим на хранене, но понякога от задачки до 5-6 часа не успявам да хапна изобщо. Бях се притеснила за кърмата да не намалее като количество и качество, ама явно си е Ок. Сложихме и ние последната ваксина и го измери 8620 грама и 70 см. 😊 След няколко дни почваме и ние захранването 😋

# 667
  • MI
За момичета и за момчета са различни таблиците с нормалните стойности, да не говорим че и в тях всъщност интервалът на нормалното е много широк. Все пак вече влияе и генът, а и зависи от колко кг тръгваш. Ние от два и половина, още малко и всъщност ще си утрои теглото, колкото и да не е голямо то. Simple Smile Най-важното е да са здрави, не е състезание това.

# 668
Марина се роди големичка-3,660

# 669
Не и се притеснявай много си е добре детето.
Нели,много правилно си обяснила и аз съм на същото мнение.
Нашия миналия месец беше 7.200 и 71 см. Сега е наддал само 100 гр. По нашия кантар,а другата седмица ще видим при доктора колко е , на см. Е много и не може и кг.и см. , да е шише да го напълниш , но то не е и нужно те си знаят най добре.
Бебко не се спира буден ли е вилнее , обикаля пода лазейки по корем , надига се да сяда и на ръце и колена да лази,все се върти и рита и не може да напълнее явно.

# 670
  • Наблизо
По до ген си е,момче или момиче.Нашият беше 7 кила на няма и три месеца,но той е много висок и с мъжът ми сме доста високи също и е момче.Педиатърът ни каза,че бил дебел! Какво да ви кажа.

# 671
Има ли друго детенце с толкова несъразмерно растяща коса?

# 672
  • MI
Има ли друго детенце с толкова несъразмерно растяща коса?
Да, моето. Simple Smile Роди се с доста коса, но предимно отгоре, после започна да расте навсякъде и то доста по-светъл цвят, а старата така и не пада. Сега не стига, че не е равномерно, а е и с два доста различни цвята.

# 673
На моя му расте на гребен и на едно място отстрани по-бързо,хем два пъти го бръсна до голо

Дъщеря ми не съм я бръснала ,нали е момиченце ,но имаше такъв период-на места дълги кичури,на места плешиво."Нормална" коса ,доста след годинката имаше .

# 674
На нашия му е същата отгоре дълго , а от страни и отзад е късичко,беше еднаква и дълга навсякаде,но му изпада и остана отгоре , точно като на снимките,седи му рошава и на където си иска.
На моя му расте на гребен и на едно място отстрани по-бързо,хем два пъти го бръсна до голо

Дъщеря ми не съм я бръснала ,нали е момиченце ,но имаше такъв период-на места дълги кичури,на места плешиво."Нормална" коса ,доста след годинката имаше .
Ама Лейди,голям сладурко е Росен,не му я пипайте повече косичка,много добре му расте и е красавец,пу пу пу,да ти е жив и здрав.

Общи условия

Активация на акаунт