Парфюмни размисли и страсти - 237

• 66 317
  • 755
  •   1
Отговори
# 330
Girl of now никак не ми харесва. Не искам да засегня никого, но ми е като парфюм за леля. Ле парфюм ми е супер.

# 331
  • BG-DE
Големи благодарности на всички отзовали се с мнение по моето питане 🌺 май наистина ще поръчам и двата, а пък после ще му мисля кой да си донеса 😊

# 332
През последните няколко дни, благодарение на съфорумка, Heart нося Coromandel EdP - какво да кажа, освен, колко е глупаво да се пробват по седем - осем парфюма наведнъж, както аз постъпих при последният ми опит да се запозная с аромати, които няма къде да намеря за тест и с два часа на разположение за проба на всички. При самостоятелно носене работата е друга - няколко часа по - късно се чудех помня ли, или умишлено съм забравила, колко струваха 400 мл. от това чудо, дали ще е безопасно да си го сипвам в кафето и какво още да измисля за него. Много приятен за носене парфюм, непременно ще си го купя, само ще почака малко, поне докато изразходя нещо. Все се сещам за Deziderata, която разчиства по 20 бутилки на сезон - при мен не се получава, но някакви правила и самодисциплина няма да са ми излишни.

# 333
  • София
Двайсет на сезон е достойно за аплодисменти.  Аз пет ако успея ще добавя един нов обещавам от днес до май да не купувам.. За деня на детето ще се развихря.

# 334
  • Sofia
Аз ако успеем да изхабим и 20 мл. от даден парфюм, си саморъкопляскам. Grinning

Парфюмът за деня беше Отровното момиче и полузапушения ми ноЗ. Grinning

# 335
Момичета, изваждам 20 на сезон, но се надявам да довърша 20 за цялата година. 😊
До тук съм довършила 5, остават 15.

Аромат за деня: Elie Saab Girl of Now Shine. Пухкав бадемов мус с капки ананас. Разкош. ❤

Неви86, скицо, аз като нищо мога да съм ти леля. Теоретично бих могла да бъда и баба. 😂
Шегата настрана, на мен цветните са ми по лелесто-бабски отколкото сладостите. Те са ми по-скоро инфантилни.

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 21:22 от Deziderata

# 336
А Deziderata, не съм първа младост - на 36 Simple Smile . И аз обичам сладости и пудри. Днес съм с една сладост, от тези, които ти натъртват на сладко - Angelo caroli tuberosa. Не знам дали ще се заобичаме, имам стотица. https://perfume-bg.eu/angelo-caroli-tuberosa-nera-uniseks-parfyu … -c-162_5103_5109/

# 337
Аз пък не мога да свърша парфюм - в момента, в който го приключа, го подновявам. Просто ужас! Scream

Днес се напръсках обилно с La Vie Est Belle Intensement /ама дали не можаха по-загубено заглавие да измислят/. Издирвам парфюмът, който беше попаднал върху пазарската ми торба, и ме държа будна с интензитета си две нощи, защото я зарязах в спалнята. Или е той, или Libre, но сега си мисля, че е комбинация от двата.
Това ми е първият ЛВЕБ, който тествам изобщо. Да, да, няма майтап. Никога с нищо не ме привлече този парфюм, не знам защо.
Май така ще си и остане. Ми... какво да кажа. Нищо нечувано, невиждано, неподушвано. Затваряш очи, вдишваш, и поне 50 такива аромата ти изникват в съзнанието. Вкусен /много!/, сладък, приятен, не дразни /мен обаче ме дразни пудрата/, интензивен.
Ако ми го подарят, ще го нося. Но иначе не бих изръсила пари за него, освен в пристъп на умопомрачение /нерядко явление/.

# 338
  • виртуално
Парфюм не съм приключвала от години. Имам към 15-20 броя с някакво малко количество в тях, но сърце не ми дава да ги свърша. Щот са спрени и няма как да ги подновя

# 339
Приключване на парфюм?
Аз 4 мл. отливчица влача месец. Два пъти пробвам от нея и после идва друг.

# 340
Приключване на парфюм?
Аз 4 мл. отливчица влача месец. Два пъти пробвам от нея и после идва друг.
Уви, така е! Днес ми стана мъчно, като осъзнах, че Poison Girl EDP съм го носила точно 2 пъти през този зимен сезон, а стотицата ми е почти пълна и зимата свърши... Confounded
И колко други такива ощетени аромати има, не ми се мисли! Напоследък много "се отворих" на комбинацията Valentino Donna Noir Absolu + Princess - By Kilian - ами супер ми е! Все си казвам вечерта: "Утре съм с това или онова, а сутринта отново към тях посягам - ужас! /като наркоман съм/ Blush

# 341
Утре пробвам тази комбинация.

# 342
LVEB intensement и аз пробвах - също толкова карамелен и скучен, както повечето от линията. En rose обаче още го мисля, отначало не е впечатляващ, но драйдауна много ми харесва. Heart

# 343
Аз май парфюм не съм приключвала никога 🤔От 2 седмици нищо не съм купувала-имам към 60 парфюма в момента и нито един дори ,не се доближава до края.
Само миналата година имам около 20 придобити.
На мен тази зима най-уютно ми беше с Диор Адикт,бялото Нарцисо и Роял на Ели Сааб.
Яд ме е ,че пробвах новия Ермес само на блотер.Не блестеше с трайност,но пък свежак ми се стори,пиперлив и ефирен едновременно,сякаш по-мъжки ми се стори.Ще се мисли.Това постоянно бълване на нови аромати е вредно за здравето😂😂

# 344
Добро утро,
а girl of now става ли за лято?
Аз удържах покрай 8-ми март, ще придобия от размяна това, което исках да поръчам, та...засега съм пас...обаче ровя за нещо си и аз не знам за какво. Нещо лятно свежо искам...водата на Ерме ми е интересна, нилските градини...нещо да предложите друго? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт