Откраднат живот: Системата 🎬 тема 94

• 23 818
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Мда.

Четат Тейчеви отдавна, ама се правят, че сега са разбрали от видеото на Любо Жечев.

# 76
Карамазов и Неда от сета:

# 77
В скрит текст седмичен анонс от баш анонсаджийката на темата - moi Stuck Out Tongue Winking Eye Малко дълъг стана...
Утре чакаме колегата да изпие трите ракии и да публикува официалната версия Joy

Скрит текст:
Призраци от миналото, драми в настоящето и кутия соево мляко в "Откраднат живот: Системата"

Нови препятствия ще преодоляват героите в болница Света Анастасия.
Възстановяващата се доктор Чилингирова иска да пие капучино със соево мляко (щото е модерно), но доктор Тасев е фен на добрата стара крава и не дава. На помощ се притичва Ковачев, който снабдява Нора напитката. Това не остава скрито за доктор Тасев. Как ще реагира той? Какво обяснение ще даде Нора за предателството си?
Неволен свидетел на случката става доктор Огнянова. Това предизвика отрицателни емоции у нея, защото тя също иска да пие соево мляко вкъщи, но Ковачев не купува, щото е много скъпо (5,60 на промоция). В същото време от семейния бюджет странно как липсват точно 5,60....как ще завърши аферата "соево мляко" за Марио и Зорница?
Пред изпитание е изправен и доцент Захариев. Приетите в болницата бременна и съпруг се оказва, че не са негови деца и той изпада в тежка депресия, че вече два сезона не е увеличавал прираста на населението. Кой ще извади Петре от депресията, тоест коя?
Пред битка се изправят доктор Наков и доктор Петмезов. Спор между двамата поставя на риск двамата да бъдат разкрити още в началото на сезона - неволен свидетел на спора става една жена, с фамилия Ж. Колко бързо всички ще научат клюката - за една, две или пет секунди?
За финал прага на най-известната болница в България прекрачва лекар, който е бил част на от този екип. Определени хора ще бъдат развълнувани. Кой е той? Как ще промени съдбата на останалите?
Всички тези въпроси ще намерят своите отвори в новите епизоди на Откраднат живот: Системата само по Нова ТВ

Последна редакция: нд, 01 мар 2020, 19:32 от Donna P

# 78
това малкото ще ме умори🤣
Скрит текст:

# 79
Доне, моля те, кажи ми, че ТОЙ се връща и ще възкреси Жени с Кихавицата, ще купи на Зорница едно бадемово мляко (че нали.. по-така) и приказката ще започне отначало!

# 80
Ох....е ся сгафих...аз си мислех за Кунка, която ще се залюби с Пенев, докато превзема Съдовата хирургия и вгорчава живота на Мазов Joy
Значи искаш НЕГО, а? Joy

# 81
Че що за въпрос?! Кажи ми, кой не иска НЕГО 😱Ама трябваше да се сетя още от описанието “лекар”,та ТОЙ не е просто лекар..
Кунка ще се радвам да я видя, интересна ми е.

# 82
Доне, моля те, кажи ми, че ТОЙ се връща и ще възкреси Жени с Кихавицата, ще купи на Зорница едно бадемово мляко (че нали.. по-така) и приказката ще започне отначало!
Mint, тя Дона като прочете "ТОЙ" и "НЕГО", се сеща за един друг лекар. Предполагам само, няма как да знам
Simple Smile

# 83
Кой е този НЕГО и ТОЙ, че ми стана любопитно... Сложете един спойлер поне..
Joy

# 84
  • София
Честно казано ми е безинтересна темата с бебето. Ще ми се да се повтарят нещо ново и по-различно да измислят.

# 85
  • София
Че що за въпрос?! Кажи ми, кой не иска НЕГО 😱Ама трябваше да се сетя още от описанието “лекар”,та ТОЙ не е просто лекар..
Кунка ще се радвам да я видя, интересна ми е.

Аз 😈😈😈

Кунка ще я видим, мисля, че на един репортаж за началото се видя, че е там и снима.

# 86
Кой е този НЕГО и ТОЙ, че ми стана любопитно... Сложете един спойлер поне..
Joy
Минт има предвид доцент Банков.
Роси се шегува, че аз се сещам за Тони Ковачев, когато прочета  "ТОЙ"...то шега, шега, ама не е далеч от истината (там е любов Joy)

# 87
  • София
Да разкритикувам Карагьозов, че калпаво си е сложил маската, я да погледне Кая. Simple Smile

Мислех да ви питам откъде знаете, че Кунка си идва, разбрах вече.

# 88
Хора, ослепях! 🥰😁
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 01 мар 2020, 22:23 от HumbleDrumble

# 89
  • София
Жалко, че и представлението не ми хареса особено. 😂
 Не знам дали сте коментирали, че Кунка и Йосиф в живота са бивши съпрузи. 😀

Общи условия

Активация на акаунт