"All Inclusive" – слънце, море и смях в ефира на NOVA от 28.02.

• 38 737
  • 611
  •   1
Отговори
# 105
Не знам как може да ви хареса това. Толкова е елементарно и повърхностно, този хумор не му ли мина времето? Освен това и изглежда като стара соц драматизация от времето на Хачо Бояджиев. 

Имам чувството, че шефовете в тия телевизии ужасно подценяват публиката си. Простотийки и клишета!

Имаше времена, в които се правеше Под Прикритие, Стъклен Дом, Дървото на живота. Сега най-близко до това беше Дяволското гърло, но като гледам няма да има следващ сезон.

# 106
  • София
Аз само като чух 300 лв ол-инклузив за 10 дена на стая и ми беше ясно, че има измама. Ще видим как ще се развият нещата. Най-много бабата да се обърне на 180 градуса и тя да им ги плати. Grinning

# 107
Не знам как може да ви хареса това. Толкова е елементарно и повърхностно, този хумор не му ли мина времето? Освен това и изглежда като стара соц драматизация от времето на Хачо Бояджиев. 

Имам чувството, че шефовете в тия телевизии ужасно подценяват публиката си. Простотийки и клишета!

Имаше времена, в които се правеше Под Прикритие, Стъклен Дом, Дървото на живота. Сега най-близко до това беше Дяволското гърло, но като гледам няма да има следващ сезон.
Ами който помни репликите от старите култови филми,сигурно е забелязал,че въпросният сериал е съставен изцяло от тях.
Срам за сценаристите,но..толкова си могат.

Те и актьорите примерно от "Под прикритие",някои ги гледам сега в новия сериал,ми пак себе си играят,никакъв образ извън себе си,не могат да изградят.Жалка гледка.

# 108
В новите сриали липсват свежи идеи.Ал инклузив дори дава и нереалистичен момент.Приютяването в ком плекса на каравана.Въобще плоски шеги ,но по-добре от депресиите на Фучката.

# 109
Изгледах най- после, но не съм впечатлена. Плоски хуморески, безсмислено разтеглени сцени, някои от актьорите са голямо разочарование. Интрига някаква има само около тъщата, харесва ми и образа на Марияна. Ще го гледам пак, не се отказвам лесно от български филми, а дано това което ми харесва да е повече от необмислиците.

# 110
Da,и аз само образа на тъщата харесах..То без нея,филма съвсем за никъде..

# 111
  • Велико Търново
Нели Монеджикова прави много добра тъща, разбира се. Ето как изглежда Евдокия през очите на Нели Монеджикова
Всъщност, името ѝ съм го чувала, може би във връзка с дублажите, но се радвам, че най-накрая мога да го свържа с конкретна визия. Не знам кому хрумна това, че била грозна, и най-вече - как въобще може да хрумне някому нещо подобно. Много добре си изглежда жената, има твърде характерна физиономия. А и нали не мислите, че мъж като Антоний Генов току-така си я е избрал навремето и ѝ е бил верен до края на живота си?...

Едно видео отпреди 6 години - "Денят започва" на гости на Нели Монеджикова и Ангел Генов

И една снимка, която показват в горепосоченото гостуване...

# 112
Оф,бе грозна била...То щото зрителките,все едни убавици..
Много си е добре жената..Е,може и по-добре да е,ама може пък и проблем със здравето да има,тя си знае..Да е жива и здрава актрисата,и много щастие и желая!
Филма го гледам заради нея и Ненчо,макар,че той нещо,е  голямо дърво тук..

# 113
Ма как ще е грозна! Страхотна жена на тези години! Прилича на германка в зрели години, живееща на Майорка. Има класа в тази жена. Бонка с тая селска визия по-хубава ли ви беше? Тя като излязла от роман на Йовков изглежда и в живота, и в ролята. С визия от 19-ти век.
Относно ролята ѝ, това малко не ми се връзва с момента, в който толкова бързо клъвна на полу германеца измамник (Бененкин)
 "Зад доминиращата ѝ същност се крие една препатила, ранима жена, която иска да ѝ бъде доказано, че любовта съществува. И че не всички мъже са еднакви."

Не знаех, че е била жена на Антоний Генов и аз познавам името ѝ от дублажи основно.

# 114
Еее,чакай де..Ще дойде спасителя с брадата,местния стар,морски вълк..Не се сещам името му..

# 115
Ясно е, но просто аферата с онзи, противоречи на образа, който пресъздава и е описван от актрисата. Такива жени не са лековерни.

# 116
Абе баш на такива жени,самотни,е най-лесно да им замаеш главата.
А и тя все пак,чете Пушкин ..

Виж,очаквам първоначално да напъжда морския вълк..Все пак..Рибар..Не е граф..

# 117
  • На топло в неговото сърце.
Joy

# 118
Аз пък да кажа, че много ми харесват дрехите на Евдокия или така казано стайлинга Smiley Ефирни ризи и поли - кенарени и ленени в свежи цветове.

# 119
  • Велико Търново
Напълно съм съгласна с Какво? - че на самотна жена да се замотае главата е най-лесно. Независимо, че Евдокия е властна и (уж) загърбила любовта, желанието ѝ да се грижи и да покровителства е толкова ярко показано. Как няма да прояви грижовността и покровителността си към един "изпаднал" човечец, макар и съвсем непознат. А и той така омайващо говори! Даже и "позна", че тя обича Пушкин

На стария морски вълк името май не са казвали още. Актьорът е Любомир Бъчваров. Сега погледнах - бай Чефо е героят.

Общи условия

Активация на акаунт