"All Inclusive" – слънце, море и смях в ефира на NOVA от 28.02.

• 38 759
  • 611
  •   1
Отговори
# 360
Само мен ли ме дразни дикцията и гласа на дъщерята на Мариана?
При сценаристите на Слави има една "Иринка" , същия лигав , превзет глас Sad

# 361
Само мен ли ме дразни дикцията и гласа на дъщерята на Мариана?
При сценаристите на Слави има една "Иринка" , същия лигав , превзет глас Sad
Мен страшно ме дразни. Изключително лигава...

# 362
  • Враца
- Жена ми е изчезнала!
- Коя от двете?

😂😂😂😂😂

# 363
  • София
ДИРЕКТЕН ЛИНК - за България и ЧУЖБИНА

за компютри

Епизод: 7
All Inclusive - С01Е07  4.4.2020

ЗА МОБИЛНИ

В спойлера съм показала, как се отварят НОВИТЕ ДИРЕКТНИ линкове от Нова плей.
Скрит текст:

Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
                      но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
        на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

# 364
Как се казваше устатата бабка от буса/майката на Митето от Сф ден и нощ/?
Краси Ванков не става за режисьор,сценарист и т.н.
[

Леля Мария, /поне така беше в СДН/.А малък Тошко го гледах скоро в Истински истории стар епизод,но там е сигур 5-6 годишен. Алекс от П Ч също го гледах  Съдби на кръстопът,пак старо издание .

# 365
Страхотна реклама на бг. Мама, от където си взема о историите Кр. Ванков. Визирам съдби на кръстопът.
Щом ти  е изневерил - зарежи го!😂

# 366
От нова съвсем си изхалазиха и вчера до 23ч и малко, нищо не бяха качили в нета. Да кажат къде ходят на парти петък вечер в условията на вече удължено ИП Simple Smile Гледам първите 5 минути някави червено-оранжеви цветове излизат на екрана. Може проблемът да е в моя зомбивизор, може да са открили нов начин да ни съобщават за жертвите без да ни панират, може да е някаква защита срещу интелектуално пиратство, както може и да е типично нашенска некадърност ... Основно по силуетите и по лицата на актьорите се забелязва.

"Ние сме пълни идиоти, Парушев!" Добре, че си го признаха, макар и късно. Не ми харесва резкия драматичен развой на продукцията. Не се получава хармонично и освен Балабанов донякъде и Атанасова, другите актьори са гола вода не само, когато трябва да изиграят някое драматично чувство. От децата, най-добре се справя момичето напук на подмятанията, че била жена. Момчето май е от господин Х и морето и видимо не се е справило с килограмите, така че не гледайте повече влога на майка му Simple Smile

Куфарът на вечно заминаващата Мариана ми се стори различен спрямо този от миналия епизод.

Тарзан-русалката-дисни да си водят записки за идеен нов филм с хирбидни персонажи по новата мода, набрала особена световна популярност покрай така наречената Истанбулска конвенция Simple Smile

Откъде я намериха тази бричка? Не знаех, че и у нас се намират такива редки екземпляри. Даже още си е с английската регистрация, но не може да се кара с такава скорост, защото не е предвидена за това и неслучайно Ици-бици-кафявата захар почти се преобърна като я подкара. Браво на Мариана, отсрами българските тираджийки и Дискавъри ченъл да я включат в някои от следващите им предавания за камионджийки. Вместо това ще гледаме нов епизод на Мумията като не може да се отрече, че наш Ненчо е много по-симпатичен от Брендън Фрейзърчов Simple Smile Както и предположих, на грешния пациент се обясняваше ... Знакът СТОП не беше ли на входа на коплекса?

БГ-мама изгоря за сметка на бг-баба Simple Smile Тъща пауър! Радвам се, че успя частично да си върне окраднатото от герхард. Жалко, че после стана бетер американска чорба с тези признания и хепи енд. Напомни ми за една друга българска сапунка от преди години, пак по нова, в която отново злата богата тъща също жертва на измамник накрая пак раздаваще кинти на роднините и се радваше на живота.

Тирадата за пръстите не беше лоша идея, но ми се стори доста изсмукана от пръстите ... Толкова ли им е трудно на авторите да начетартаят някаква ясна жанрова линия на сериала и да я спазват? Реално се получава на моменти абсолютен миш-маш, 1 към 1 като сцената в общината - от стая 1, в стая 2, после в стая 3 и т.н. и накрая след серия от глупости и излишно екранно време похабено в общи кадри на комплекса и на морето, изведнъж щастлив край, целувки, милувки и какво ли още не. Това с уточнението, че не се знае какво са ни подготвили в следващия епизод. Тъщата хубаво подпомогна семейния бюджет с 200 лева и отложи фалита с още ден-два, но Христо би трябвало да получи скоро заповед за уволнение, ако любовницата му е била наистина дъщерята на шефа му Simple Smile

# 367
Тъкмо догледах и аз.Хареса ми историята с пръстите.Дали е заимствана отнякъде?Аз лично за първи път я чувам.
Да сценария я плосък и предвидим,но на моменти е забавен и ненатоварващ.Ще го догледам,не вярвам да има втори сезон.

# 368
Мен ме дразнят хипитата на плажа. Какви са, що са, за какво се борят.
Нямам търпение да пристигне собственикът на комплекса. Интересно ми е там какво ще се случи, и кой ще е в ролята. И новото измамено семейство ако вкарат в сюжета, кеф.
Колата снощи ми заприлича от тази от филма с Луи дьо Финес и монахинята- същата бричка.

# 369
Хареса ми монолога на Марияна в болницата: “Толкова много исках да те намразя, но... не успях“. Много истински и вълнуващо го изигра. На мен ми подейства, прекрасна актриса! Както и когато разказваше на приятелката си.

На дивия плаж, който искат да го застрояват, явно нещо важно ще се случва.

# 370
Тъкмо догледах и аз.Хареса ми историята с пръстите.Дали е заимствана отнякъде?Аз лично за първи път я чувам.
Да сценария я плосък и предвидим,но на моменти е забавен и ненатоварващ.Ще го догледам,не вярвам да има втори сезон.
Аз съм чела друго за безименния пръст-бил директно свързан с вена със сърцето  , но в една статия намерих и двете легенди . Аз успявам да раздалеча безименните си пръсти на 1 см Joy
https://www.manager.bg/%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%8 … D1%8A%D1%81%D1%82

# 371
  • София
Мариана добре му прости и се сдобриха. Христо уж я обича. Очаквам обаче пак да се появи Памела и да прави проблеми.

# 372
  • София
keksiter, би ли ми разяснил/а следното.
Момчето май е от господин Х и морето и видимо не се е справило с килограмите, така че не гледайте повече влога на майка му Simple Smile

Не мога да схвана как от нищото зачекна килограмите на детето и някакъв влог на майка му. Питам, понеже ги познавам и ми стана леко любопитно, да речем.

# 373
Тонка, извинявам се, че се включвам в темата, но - да поздравиш въпросното момче. Голям фен съм на това дете, талантлив е, симпатяга, много ме радваше в Господин Х. Blush Надявам се да има успехи, ако продължи да се занимава с актьорската професия.

# 374
keksiter, би ли ми разяснил/а следното.
Момчето май е от господин Х и морето и видимо не се е справило с килограмите, така че не гледайте повече влога на майка му Simple Smile

Не мога да схвана как от нищото зачекна килограмите на детето и някакъв влог на майка му. Питам, понеже ги познавам и ми стана леко любопитно, да речем.
Май има предвид ролята на детето в " Господин Х и морето"- там майка му /актрисата/ беше влогърка, и детето все беше на здравословно хранене.
Потребителя обича да смесва реален и филмов живот в коментарите си.

Общи условия

Активация на акаунт