"All Inclusive" – слънце, море и смях в ефира на NOVA от 28.02.

• 38 518
  • 611
  •   1
Отговори
# 390
Толкова красиви гледки! Все едно и аз съм на морето...
И музиката приятна, лежерна...

# 391
Дядото рибар е много хубав стар човек. Такъв достолепен вид има!

# 392
  • София
Нещо се увеличиха летовниците. Simple Smile
Да, гледките са много хубави.
Много лигаво говори щерката.

# 393
Да, дядото рибар е Любомир Бъчваров! Един от доайените на родното кино. Да е жив и здрав! 👏🏽

# 394
300 лв. на семейство за ол инкл.? Да не е 1990 г.?

# 395
  • София
Ха-ха, Такис ще ги води на гробището.

# 396
  • София
айдее и тук намесиха мутрите и корупцията

# 397
  • Велико Търново
Ами реално те от курортите не са си тръгвали.

# 398
  • София
Е, така е, вярно е. Ама ми писна да ги гледам напоследък, само ме напрягат.
Хлапетата са готини. Не им вкарват и някакви безумни реплики ала ОЖ. Дундестото най-вече, сладур голям. Но всичките като цяло ми харесват.

# 399
Добре (за тях), че спряха Съни Бийч и че ОЖ не го дават в петък...
Оф, не искам да хейтя. Абе в това време поне летните гледки ме стоплиха.

# 400
  • София
Сори, че съм извън темата, но защо е спрян Съни Бийч? Случайно днес видях, а сега виждам че и тук го пише.

Тази серия ми хареса, лека, свежа.... Тези доста време изкараха на морето, не мислех че още имат очаквания да се преместят в хотела. Simple Smile

# 401
Не знаех, че днешните деца са образовани за приложението на огледалото. Аз го научих на стари години от личния лекар по повод едно не особено приятно събитие.

Сладолед - не, но пиле на грил - да. Аз пък искам годжибери на шиш Simple Smile

Нали беше кафява захар уж? Сега разбрах откъде връзват бюджета -  продават захар на плажа. Сашко ми става все по-несъстоятелен колко е отракан за възрастта си, но при такива родители и баба, по-добре че не прилича на тях.

Това в Царево ли е снимано? Ангажирали са цял комплекс, а хотелът на Бонка сигурно още е празен Simple Smile

Законно ли е непълнолетни с белезници, че съвсем се обърках вече покрай това извънредно положение какво може и какво не?

Ръсещата мозък този път не беше много оригинална. Сашко ме изненада с тези 2 сладоледа, защото очаквах за 10 лева да успее на бетономорието да купи само фунийката, а то и за батут останаха пари. Явно наистина ще  е
 в криза туристическия сезон. Сега пък дъртите свършиха парите най-накрая. Ще кандидатстват ли по 60/40 или направо в бюрото за безработни?

С всеки изминал епизод нивото спада. Поне се разбра какво да очакваме още 4 епизода

# 402
  • София
ДИРЕКТЕН ЛИНК - за България и ЧУЖБИНА

Епизод: 8  All Inclusive С01Е8

за мобилни
_____

В спойлера съм показала, как се отварят НОВИТЕ ДИРЕКТНИ линкове от Нова плей.
Скрит текст:

Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
                      но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
        на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

# 403
  • София
И снимки за настроение. Sunglasses

Мен ме дразни, че филмът е сниман извън сезона и през цялото време гледам пуст плаж, море, хотел... Дори времето е мрачно и съчувствам на актьорите, когато се налага да влизат в морето.
Само не вдявам през април ли са снимали или през октомври.

# 404
Ако е сниман миналото лято, то до началото на юли нямаше лято... Даже до 20 юли нямаше.
Хлапетата са сладури, особено къдравелкото!

Общи условия

Активация на акаунт