"All Inclusive" – слънце, море и смях в ефира на NOVA от 28.02.

• 38 480
  • 611
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
А родителите къде са, че за една сума са позволили това?
Не са ли свалили тоя клип? Confused
Айде да не смесваме темите... чакам епизода Simple Smile

# 466
Ми на такива амбициозни родители, на които целта им е собствените деца, на всяка цена да са по 'телевизията' яко трябва да ги одрусат с по една солена глоба!
Това е и един вид открадване на детството им. По мое време със едни съученици играех в кварталната градина. Какво е това деца на по 10 години, да се снимат в 🤮 и подобие...

# 467
  • София
Как се уредиха нашите на работа, хехе

# 468
Хлапетета са големи сладури! Играят много добре.
Това с асансьора е забавно, ще го побъркат Grinning

# 469
  • ENGLAND
Е, не съм се смяла така, големи сладури са всички. И как халата на таткото на Вики беше виненочервен, стана син, после пак червеникав и накрая си продължи със син.

# 470
  • София
Готина серия бе тази. Имаше забавни моменти.
Много ми хареса гледката от къщичката на дядото. Винаги съм искал нещо такова ама уви...
Драмите около вече пълнолетната щерка бяха класическо клише ама пак си се изкефих когато онзи смешник побягна. Simple Smile

# 471
  • Велико Търново
Doret, халатът сигурно е "измервал" цветово емоционалното му състояние.

Diavolo, и аз това си помислих - "Колко хубаво би било да си има човек една такава къщичка"...

# 472
Сериалът взе да ми допада. Дали защото няма друго или заради желанието да е лято, да се метнем с една приятелка на колата ѝ и да обикаляме местата на север от Златни Пясъци ...не знам Joy Но ми е приятно

# 473
  • ENGLAND
Doret, халатът сигурно е "измервал" цветово емоционалното му състояние.

Diavolo, и аз това си помислих - "Колко хубаво би било да си има човек една такава къщичка"...
Три пъти върнах този момент, мислех че нещо аз не виждам.

А и аз си мечтая за такава къщичка. Гледам "Островът на Пиетро", там главният герой живее в такава къщичка мечта.

# 474
Бургаският Прокопиев голяма асистентка извади. Истинската г-жа Прокопиева обаче изглежда по-класно. Мисирки под контрол.

Короната нападна комплекса Simple Smile Че и темата с Господа зачепкаха. Само да лъснат кубетата и приликата с действителни лица ще е съвсем случайна Simple Smile Добре го напълниха комплекса въпреки карантината - излиза че софиянци наистина са забили на морето по празниците.

Дядо Чефо се изложи с тази мастика и чорба, От друга страна любовта на Евдокия не минава първо през стомаха й.

Забавен епизод като цяло, но Мич е само един и е на слънчака Wink

# 475
  • София
за България и ЧУЖБИНА
     за компютри        Епизод: 10

All Inclusive С01Е10

за тези, които са на МОБИЛЕН  ИНТЕРНЕТ

В спойлера съм показала, как се отварят НОВИТЕ ДИРЕКТНИ линкове от Нова плей.
Скрит текст:

Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
                      но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
        на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

# 476
  • Bulgaria
Много свежо сериалче. Жалко, че скоро свършва. Доколкото знам, има още около 2-3 епизода.

# 477
Подобна смяна на цветовете имаше и на една тениска на героя на Ненчо Балабанов в началните епизоди. Гледахме, чудихме се - решихме, че е от камерата. Пак беше ти синя, ту лилавееща.

# 478
Сега чак гледах епизода. Преди да прочета мненията Ви ми направи впечатление полата на Надя, хем синя, хем червена. Значи си е от камерата. А и ако се загледате в откъса за епизода по-горе, се вижда как онзи мъж си облича халата и си мени цвета.

# 479
От до сега изгледаното, най-добре за мен си изигра ролята гаджето на Надето, това което пристигна от София уж. Всички останали са просто пълнеж - деца, млади, стари.....Жалко ако това е част от най-доброто което имаме.

Общи условия

Активация на акаунт