"All Inclusive" – слънце, море и смях в ефира на NOVA от 28.02.

• 38 506
  • 611
  •   1
Отговори
# 405
Тонка, ти нали се познаваш с малкия.
Ами питай, та и нас да светнеш.
От кога е тази дилема, кога е снимано, в началото или края на сезона.

# 406
  • София
Вася, ще питам непременно, не бях се сетила.

Тиква, ние миналата година бяхме на северното черноморие от 5 юли и времето беше прекрасно и пълно с хора навсякъде.

# 407
Ние стигнахме до морето на 31 юли, а 10 дни поред преди това на Цигов чарк ни удави от дъжд...

# 408
  • София
Мистерията е разгадана. Сериалът е сниман май и юни.

# 409
Сори, че съм извън темата, но защо е спрян Съни Бийч? Случайно днес видях, а сега виждам че и тук го пише.
Бтв си промениха програмата малко след обявяване на извънредното положение. Няма официално обяснение (доколкото помня), но обсъждахме, че е свързано с рязкото намаляване на рекламодатели в последните седмици. Най-вероятно за сериала са дадени много пари и не искат да го пускат, когато няма реклами (приходи). За съжаление няма и информация кога отново ще го пуснат.

# 410
Сериалчето е много забавно и и свежо и евала на Нова, че не последваха примера на конкуренцията да го спрат и да ни стресират допълнително. По повод снощния епизод изключително много се дразня на родители като майката на Вики. Освен, че я лишава от любими за нея неща  подтиквайки я по - натам в училище да си ги наваксва тайно от нея тя я лишава и от нормално детство каквото всяко дете трябва да има. Мъжът и и той е една мека китка, не вземе да и тропне поне един път с крак и да я постави на място тая надута гъска. Аз на негово място щях да се разведа на мига с нея и да я лиша от родителски права. Не е хубаво дете да се разделя от майка, но в случаи като този трябва да се направи изключение.

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 16:08 от iris 40

# 411
И аз радвам, че не го спряха сериала. Поне да си гледаме моренце, че тая година не се знае. Имаше по- свежи идеи тоя епизод, Тошковците си ме кефят. И майката на момичето кърти мифки. Изобщо, “пълен мораториум”.

# 412
  • София
Мистерията е разгадана. Сериалът е сниман май и юни.

А, мерси. Както и предположихме. Simple Smile
В началото както отбелязахме нямаше никакви летовници, само нашите и разни статисти тук таме.
Обаче в епизод от вчера се видя един доста по-зает плаж, явно вече сме началото на Юни.
Започнали са през Май и последните няколко епизода влизаме в началото на Юни или макс средата.

# 413
  • София
Днес бяха в Събуди се Ненчо и Елена, а Любо и Софи по видео връзка. Издадоха малко какво ще се случи, даже повече пт нужноти. Относно снимките Ненчо каза, че 2 месеца са снимали и е трябвало да отложат театралните си постановки, но било много хубаво, много са се забавлявали.

# 414
  • София
Какво са издали? Може и в скрит текст.

# 415
  • Велико Търново
И майката на момичето кърти мифки. Изобщо, “пълен мораториум”.
Меморандум, не мораториум.
Но всичко по реда си. Казва се Елица (не че я знаех, ама проверих). Ето и репликите ѝ от последната серия:
– Дръж се по-фамилиарно! - когато Вики иска сладолед
– Разваляте ми стилистиката! - като се кара на човека със захарния памук с олепена с памук коса. – Тая коса да не ми е за един ден? Аз съм в тренда!
(обръщайки се към Сашко): – Млък! Омбудсман такъв!
- Аууу, много си ефективна! - докато слага гланц на детето
Мъжът ѝ я пита Вики не е ли малка за червило и тя: – Нали трябва да се учи на хайлайф! И обсъждайки "селянията" на морето: – Не знам какво още ще трябва да изтърпим на това море! Тук е пълна еманципация!
В поликлиниката, към Елена и Пламен: – Браво! Защитавайте го тоя...(пауза)... хипохондрик!
И малко по-късно: – Не искам да се занимавам повече с вас! Просто почна да ми се образува бръчка. Пълен меморандум!

# 416
  • Sofia
Само тя ме разсмива 😁

# 417
  • Ню Йорк
SmileSmile
И майката на момичето кърти мифки. Изобщо, “пълен мораториум”.
Меморандум, не мораториум.
Но всичко по реда си. Казва се Елица (не че я знаех, ама проверих). Ето и репликите ѝ от последната серия:
– Дръж се по-фамилиарно! - когато Вики иска сладолед
– Разваляте ми стилистиката! - като се кара на човека със захарния памук с олепена с памук коса. – Тая коса да не ми е за един ден? Аз съм в тренда!
(обръщайки се към Сашко): – Млък! Омбудсман такъв!
- Аууу, много си ефективна! - докато слага гланц на детето
Мъжът ѝ я пита Вики не е ли малка за червило и тя: – Нали трябва да се учи на хайлайф! И обсъждайки "селянията" на морето: – Не знам какво още ще трябва да изтърпим на това море! Тук е пълна еманципация!
В поликлиниката, към Елена и Пламен: – Браво! Защитавайте го тоя...(пауза)... хипохондрик!
И малко по-късно: – Не искам да се занимавам повече с вас! Просто почна да ми се образува бръчка. Пълен меморандум!

Smile

# 418
Днес бяха в Събуди се Ненчо и Елена, а Любо и Софи по видео връзка. Издадоха малко какво ще се случи, даже повече пт нужноти. Относно снимките Ненчо каза, че 2 месеца са снимали и е трябвало да отложат театралните си постановки, но било много хубаво, много са се забавлявали.
Какво са издали? Може и в скрит текст.
В очакване сме.

# 419
  • София
Аз забравих половината, а и повечето тук се дразнят като се спойлва. Който иска, нека да го изгледа предаването или някой да го изгледа по-внимателно и да го пусне на ЛС.

Общи условия

Активация на акаунт