NESCAFE DOLCE GUSTO - Тема 6

• 57 824
  • 772
  •   1
Отговори
# 645
Мистик, Спетемата хич не я гледай Simple Smile)
Кимбо капсули не съм пробвала, но съм пила от обикновените в синя опаковка, и не бях възхитена.

# 646
Аз от спетемата съм тотално разочарована. Даже днес на касата в Кауфланд едва се сдържах да не запитам дамата пред мен, какво точно я кара да купи 4кут. Черна спетема. Мисля, че постоянна капсула, заредена с нова бразилия е къде къде по-по- за предпочитане пред спетемата.

# 647
  • до най-прекрасния мъж
Кимбо сме пробвали едни със златисто фолио. Едно, че машината трудно пробиваше фолиото и друго, че едва го избутахме. Дори ММ, който не е претенция, не го одобри. Изпи се, но със зор.

# 648
  • Пловдив
Значи оригинала си остава най...поне до тук и за мен.

# 649
Аз от Италия бях донесла някакви... куча марка. За мен и за нашите по 1 пакет. В пакет бяха, не в кутия. Това бяха единствените сполучливи капсули, които не са Долче Густо, и струваха 3 евро за 16 броя. Не ги запомних, капсулите не бяха брандирани, а пакета изхвърлих, тук нв съм ги и видяла. Ама беше супер - като Ристрето, което на мен ми е любим вкус и почти само него пием.

От Спетема съм пила всички вкусове и са гадни. И може да са евтини,’но кафето има вкус на кафе само, ако е дълго точно 1 пръст. За 1 нормално кафе 2 капсули трябваха си спомням. Sad

# 650
  • софия
Някой питаше за намаление-3бр кутии в пакет по 16бр за 20лв(не мога да видя кои вкусове са)-до вторник,и -25% на кафе събота и неделя -ТМАРКЕТ!

# 651
  • София
Някой питаше за намаление-3бр кутии в пакет по 16бр за 20лв(не мога да видя кои вкусове са)-до вторник,и -25% на кафе събота и неделя -ТМАРКЕТ!
Ще мина да взема една, да си докарам точките до 210 Simple Smile

# 652
Момичета, и аз имам 180 точки, ще съм признателна, ако някой ми прати код! Благодаря предварително!
Все още се надявам някой да ми прати кодчета в последния момент!

# 653
  • София
Аз отидох до магазина в обедната почивка и си купих 2 кутии. Имам 200 точки, мисля да ги докарам до 210 и да регистрирам още един акаунт с 10 точки, да видим дали ще ги докарат до 200 Mr. Green

# 654
Момичета, и аз имам 180 точки, ще съм признателна, ако някой ми прати код! Благодаря предварително!
Все още се надявам някой да ми прати кодчета в последния момент!

Колко кода?
След работа мога да изпратя няколко на ЛС.

# 655
  • до най-прекрасния мъж
Аз отидох до магазина в обедната почивка и си купих 2 кутии. Имам 200 точки, мисля да ги докарам до 210 и да регистрирам още един акаунт с 10 точки, да видим дали ще ги докарат до 200 Mr. Green
Колко хитро, не се бях сетила 😁 Пък ние тук се борим за един-два допълнителни кода. Аз ги докарах до 410 с помощта на съфорумка, която ми подари няколко кода. Сега ще видим ще си изпълнят ли обещанието да ни ги закръглят.

# 656
  • София
Кристина,незнам за друга в момента промоция.Но пък установих ,че на Билла при -25% с карта се намаля кафето от 9.99лв на 7.45лв .
Успех дано си откриеш кодове.
О, мерси много. Аз уж търсих в Билла, но видях само редовна цена😉. На мен една приятелка ми даде няколко кода и ми станаха 210т. Чакам да видя дали ще ги допълнят до 400 и хич не ми се вярва да стане. Освен това дано пуснат някоя промоция, защото така не си струва много много.

В Била, кога има -25%?

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 18:10 от nad_tab

# 657
  • Ст Загора
Моля за помощ, трябва ми контейнер за Пиколо обаче кое ще стане на машината пише Kp 100 . В сайтовете няма такъв номер.

# 658
  • софия
Има го или седмична промоция или събота и неделя поне веднъж месечно.
Сега в Тмаркет са :
48бр-20.99лв(3х16бр)това е до др.понеделник
В събота и неделя ще са с -25% кутелия от 9.99лв,в нашия нямаше от 30бр.

# 659
  • София
Така обаче ще си платиш за една кутия доставкя 6лв. То това е идеята на единия акаунт-с една достаква да минат повече кутии.

Общи условия

Активация на акаунт