NESCAFE DOLCE GUSTO - Тема 6

• 57 792
  • 772
  •   1
Отговори
# 690
В сайта малките кутии са намалени, аз поръчах.

# 691
Abreviatura, нещо караш ли ми се?
Не бих си го и помислила! С интелигентен човек не се спори!

Току що регистрирах и поръчах даже. Благодаря на дамата за кода 😇
Ми значи пак ни изклатиха, с извинение за израза. 😀
Не мисля, че има как да се отметнат от написаното, още повече е записано и в общите им условия, така че нямат избор! Друг е въпроса дали не могат направят цената на кутия кафе 210 точки...

# 692
Като ги знам колко са бързи, сигурно 2 седмици ще чакам поръчката.

# 693
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз 3 пъти съм поръчвала от сайта и трите пъти поръчката е била при мен след 3/4 дни макс.

# 694
  • Ст Загора
В т Маркет само един вид ли е кафето 3 кутий за 20, 99

# 695
  • София
В т Маркет само един вид ли е кафето 3 кутий за 20, 99

При нас имаше 3 вида - Ристрето, Бариста и Кортадо, но струваше 22,99.

# 696
Хайде дано пък допълнят точките, докато са намалени малките кутийки в сайта.

# 697
  • Асеновград
Здравейте мами!Днес взех машинка за кафе на капсули Piccolo XS.Имам един въпрос,който може и да е задаван многократно и той е-как се изключва тази кафе машина?Доколкото разбирам се вкл и изкл сама. Надеждно ли е това изключване и вадите ли кабела на машинката от контакта м/у две правения на кафе,разделени на 5 часа примерно във времето?

# 698
  • София
Не съм я вадил от контакта години наред. Изключва се сама няколко минути след като ти направи кафе и не си я ползвал.

Виж, за включване сама не ми се случвало Grinning

# 699
  • Пловдив
Пиколо не е ли по принцип ръчна? Т.е. човек трябва сам да я спре на желаната дължина. Или въпросът е друг?

# 700
  • Асеновград
Виж, за включване сама не ми се случвало Grinning
Включва се Simple Smile ,вдигаш капака,вадиш чекмеджето и тя вече мига в червено,докато слагаш капсулата,а,у и вече е светнала в зелено и пускаш.
Въпроса беше в изключването,наистина като не се пипа към 30 тина секунди се изключва сама.Казвате ,не дърпате щепсела,и аз няма да го дърпам.
@tonitabrandtner въпроса е,че няма физическо копче за включване и изключване,а машината сама се включва и изключва.

# 701
  • Пловдив
С Пиколо нямам опит, защото моята е Мини ми

# 702
  • Пловдив
Има ли някъде намалени малките кутии?
Изкл.Т маркет.

# 703
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Здравейте мами!Днес взех машинка за кафе на капсули Piccolo XS.Имам един въпрос,който може и да е задаван многократно и той е-как се изключва тази кафе машина?Доколкото разбирам се вкл и изкл сама. Надеждно ли е това изключване и вадите ли кабела на машинката от контакта м/у две правения на кафе,разделени на 5 часа примерно във времето?
Моята е Krups, но май са на един и същи принцип. Да, автоматично се включва машината щом отворя капака и дръпна чекмеджето за капсулата (има някакъв магнит или нещо като датчик в него) и това я включва , светва първо червена, а после като загрее - зелена лампа . След като си направиш кафето и не я ползваш няколко минути , не съм засичала колко, сама се изключва. Удобно е, в началото и аз се чудих и трудно свикнах да няма копче.

# 704
  • софия
Здравейте,

Закръглянето на бонус точките предстои да бъде осъществено в близките дни. Моля да следите сайта на NESCAFÉ® Dolce Gusto® https://www.dolce-gusto.bg, където ще бъде съобщено когато актуализацията бъде направена.

С уважение,
Екипът на NESCAFÉ® Dolce Gusto

Това получих

Общи условия

Активация на акаунт