проблем след първия път

• 1 238
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте, дами! Момиче на 17 съм и с приятеля ми го направихме за пръв път преди около 10 дена (прокървих и ме заболя, и спряхме) няколко дена по-късно пробвахме пак и тогава прокървих и така до 4-я път който беше преди 2 дена ... проблема е, че вчера ми дойде точно както трябваше, но постепенно стана ръждива кръв и много малко (което не е нормално за мен) и същата вечер спря.. не мога да си взема направление за АГ тъй като бях преди 1 месец за нещо друго... Ако някоя от вас знае каква може да е причината за това нека да сподели blush:
Благодаря предварително!

# 1
  • Terra incognita
Можеш да отидеш на частен преглед, но за целта трябва да потърсиш пари от родителите си. Успех!

# 2
Благодаря.. притеснява ме само факта, че ако отида и се окаже нещо сериозно( Например Бременност).. дали доктора ще потърси някой от родителите ми..

# 3
  • Terra incognita
Едва ли си бременна, по- скоро е нещо хормонално, или киста. Можеш да си направиш тест, за по- сигурно. Не крий от майка си, че ще ходиш на гинеколог, кажи й, че имаш проблем с цикъла (което си е истина) и затова се притесняваш.
И друг път винаги, ама винаги ползвайте презервативи.

Последна редакция: сб, 29 фев 2020, 19:52 от VickyTaylor

# 4
  • Бургас
Според мен започването на полов живот ти се е отразило на менструацията. При мен след първия път ми беше така и ми се промени изцяло цикъла (датите, кървенето, болките, общо взето всичко). Не мисля, че е възможно да си бременна,но си купи тест за всеки случай да се успокоиш.

# 5
И с кой акъл без презерватив? Сподели с майка си и върви на лекар.

# 6
Най-доброто, което можеш да направиш е да споделиш на майка си и да посетиш гинеколог! Тук никой не може да ти помогне по-добре от него. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт