Кралски работи и клюки - март 2020

• 182 272
  • 4 957
  •   1
Отговори
# 1 695
Не мога да си изкривя душата... Изглежда зашеметяващо. И грим и тоалет и излъчване. И косата много ми харесва, отива на роклята пусната, на лицето й също. Гримът е много по-добре от предния, а роклята няма да я коментирам, защото просто е разкошна. Страхотна визия от нея този път. Просто страхотна.

# 1 696

Определено всички са с еднакви униформи. Хари не е имал много право на избор 😀

# 1 697
Роклята отзад:

# 1 698
  • Някъде там
Супер е и в гръб.
Роклята с кеф бих носила.
И на Летисия ми харесва, но на Меган повече.
Горната част прилича на онази рокля от изявата с баба.

# 1 699

Още едно сравнение.

# 1 700
Леле, какви снимки сте пуснали, направо онемях Heart EyesHeart EyesHeart Eyes
Меган е толкова зашеметяваща, като принцеса от приказките е! С тази рокля е  като гръцка богиня, толкова изящна, красива и нежна. Напълниха ми се очите с красота. Направо наслада за окото Heart

# 1 701
Ей, че хубави всички в червено. Цветът е царствен и дамите са топ.
Събитието отбелязва края на WW II и 80 години от сформирането на британските командоси, с чиято униформа е Хари:
Преводът в ИГ е ужасен, но се разбира:

# 1 702
Скрит текст:

Още едно сравнение.
Мегън! И като обща визия и излъчване, и само рокля.
Роклята на Кейт не ми харесва. Никак. И заради асиметричното деколте, и заради силуета.

Последна редакция: нд, 08 мар 2020, 00:02 от Не се сърди, човече

# 1 703
  • Някъде там
Mi name is страхотни са дамите в червено.
Още две снимки с хубаво качество
Скрит текст:

И от залата с не толкова хубаво.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 08 мар 2020, 00:02 от Не се сърди, човече

# 1 704
Разкошна е Мегън този път! Много и отива този огнен цвят, нямам забелжки към грима, обувките, както почти винаги при нея, са прекрасни.
Имам забележки единствено към клъча и към липсата на по-официална прическа. Аз лично ходя с пусната права коса всеки ден, а смятам, че на нея един нисък кок или едри вълни щшха много да и отиват и да допълнят визията.
Но цялостното впечатление, което оставя с външния си вид е много хубаво.
От снимката с четирите дами харесвам и четирите. Клъчът на Летисия най-много ми допада, а разнообразяването на роклята с брошка при Кейт е много сполучливо.

# 1 705
  • Бургас
Какво е това "клъч"?

# 1 706
Чантичка като плик.

# 1 707
Меган наистина изглежда добре този път. В духът на майтапите - добре че униформите са червени, та да я видим с някакъв по-интересен цвят Wink
На роклята висящата част отзад не ми допада съвсем, но не бих я върнала в този вид Simple Smile
Съгласна съм че едни яки холивудски вълни в косата щяха да направят визията и тотално "УАУ".
Бижутата са разкош.
Клъчът можеше да е друг цвят, но и така важи Simple Smile
Единствена критика - защо постоянно се държат за ръце като гимназиални девствени гаджета? На такива поводи изобщо не подхожда сплетени пръсти, инфантилно е...

# 1 708
Обувките са прекрасни. Леки букли в косата биха придали още по-нежно излъчване.

# 1 709
Единствена критика - защо постоянно се държат за ръце като гимназиални девствени гаджета? На такива поводи изобщо не подхожда сплетени пръсти, инфантилно е...

Абсолютно подкрепям твоя пост!!!
Това постоянно висене на ръката на Хари и постоянното потупване по гърба е не само инфантилно, но показва и липса на увереност и самочувствие. Естествено, че Хари ще и кавалерства, но не я виждам да върви уверена до мъжа си, все търси ръката му или той нейната, което за мен на официално събитие е не е удачно.

Общи условия

Активация на акаунт