Кралски работи и клюки - март 2020

• 181 881
  • 4 957
  •   1
Отговори
# 4 815
Дейлито даже са го обявили като "Извънредна новина". 😂

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8165481/The-NOT-pay-Har … Donald-Trump.html
Даже писали за пранка с Грета и за това, че Хари бил казал, че Тръмп има "кръв по ръцете си" и Тръмп за това няма да им плаща охраната Хахаха.

# 4 816
  • Варна
Е, има право донякъде Тръмп да направи такова изявление. Дотук двойката новобрачни не показаха категорични намерения за каквото и да било. Ще се махаме от Англия ама ако може да останем частично работещи. Ще живеем в Канада, не в ЛА, ама като се махне Тръмп, пък сега се оказва, че не им пречи същия тоя Тръмп. Все така усул усул ги нареждат нещата. Застрахова се човека. Не го харесвам, но го разбирам.

# 4 817
Смейте се вие, но Тръмп може да бъде много злопаметен...

# 4 818
Тирамису, обиден им е Тръмпчо. Хак им е сега на Съсекс, като не го харесват той пък няма да плаща. 😄

# 4 819
  • Разпиляна във въображението
Само дето им направи допълнителна реклама - американският президент да се занимава с двамата.

# 4 820
  • Варна
Той на себе си прави реклама. Как спестява пари на данъкоплатците.

# 4 821
Ми, застрахова се, прав е, защо да им плаща охрана? От там на сетне да правят, каквото знаят. Щатите бъкат от такива, като тях - двама повече или по-малко все тая. Ще си озвучават филмите, ще казват по някое изречение на някой прием, ако ги поканят, ще продават боклуци с името си и толкоз. Няма какво да ги мисли.

Какво стана сега с короната на Бети - болна ли е или не?

# 4 822
  • Варна
На мен ми се струва, че нещо мътно има в това мълчание. Спекулира се, че била болна обаче онези не отричат.

# 4 823
  • в сърцето на един мъж...
Дано са добре Лилибет и Филип!

# 4 824
Според мен Тръмп бърза да си каже, че той охрана няма да плаща, да си я плаща на Хари баба му. Уважава я кралицата, ама да си имаме уважението. Simple Smile

# 4 825
Съсекс сами ще си плащат охраната. ☺️

https://www.instagram.com/p/B-VQEzNlzdU/?igshid=nwfe3c7cn3rw

# 4 826
Местенето в ЛА всъщност е логична стъпка - все пак ще е по-близо до майка си, а бабата със сигурност ще е щастлива да вижда по-често единственото си внуче.
Между другото, има информация, че Меган е започнала работа по своя книга за деца Blush и е наистина развълнувана за новия си проект.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 30 мар 2020, 01:09 от Анонимен

# 4 827
Това са казали
The Duke and Duchess of Sussex will have privately-funded security
А не, че сами ще си я плащат.
Не е ясно кой ще я плаща

# 4 828
  • На топло
Никой няма да "купи" това което "продават" Sussex.
Само скандалчетата около тях са интересни и нищо друго.
А в Холивуд няма да ги оставят, там конкуренцията е жестока.

# 4 829
И Мегън, и Хари, и Тръмп са ми еднакво смешни в тази ситуация. Тръмп се обажда без да го питат все едно си няма други грижи в момента. Мегън и Хари постоянно биват дъвкани на тема милионите, които са изкарали и наследили, обаче и те не дават яснота по въпроса. Цял сайт направиха с изявления и описание, обаче не казват за пустата му охрана. Аз, ако съм като Хари с 17 милиона паунда лично богатство, излизам, вдигам глава, поглеждам скапаните хейтъри и жълти журналя в очите и зявявам, че аз си поемам охраната, понеже имам средства и го намирам за достойно. Понеже жена му е еманципирана и не я издържа единствено мъжът и, финансите им сигурно са общи, може да добавим и нейните 3-5-7 милиона. Тогава и хейтърите, и журналята могат да си гонят опашките и да си хапят ушите, защото няма да има място нито за спекулации, нито за измислици. Нямам идея защо не го направят, а се играе този цирк от няколко месеца. Покрай тях глаголът "плащам" беше спрегнат във всички възможни лица и числа. При всички предсказания колко милиона, че и милиарда ще изкарат в следващото десетилетие, съм убедена, че няма им липсват средства. Да, Хари е принц, трябвало да го охраняват, длъжни са му, дъра-бъра... Не става дума за кой му е длъжен, а кое действие ще го измъкне от ситуацията с достойнство. Да го оставя това длъжното, голяма работа.

Общи условия

Активация на акаунт