Кралски работи и клюки - март 2020

• 182 255
  • 4 957
  •   1
Отговори
# 1 740
Аз отказвам да повярвам, че има баща, който ще затрие дъщерите си в 21 век. Дано всичко да е наред с момичетата.

Дано успеят да се преборят за повече права за жените в мюсюлманските държави. Тъжна работа...

# 1 741
  • Някъде там
Аз като не съм от ничий лагер и харесвам и двете дами, трябва да се чувствам много прецакана, че ми трият постоянно коментари.Значи съм докладвана и от двата лагера 😊 Онзи ден няколко изтрити имах .
Изобщо не ми пречи.Щом е трябвало изтрили са го. Пак ще си пиша..

Титина, Меган е в Англия.
Последните снимки са само от Англия.

Ето и Мегиния аутфит с цени.

https://www.meghansfashion.com/instagram.html  

# 1 742
  • Варна
Аз пък вярвам. За мюсюлманския свят всичко вярвам.

# 1 743
В мюсюлмански свят има и по-грозни работи от това да затриеш собствената си дъщеря но не е тук мястото да ги коментираме. Само искам да припомня че една от актрисите в Хари Потър беше пребита от брат си защото гаджето не не бил мюсюлманин.

Дъщерите на шейха, така наречените момичета, са вече големи жени. Едната е отвлечена преди 20 години и оттогава - нищо.

Последна редакция: нд, 08 мар 2020, 09:27 от Анонимен

# 1 744
  • Някъде там
Аз пък вярвам. За мюсюлманския свят всичко вярвам.
И аз, категорично вярвам, но четох в арабски профил, че човек от прислугата е казал, че едната е в двореца в който работел до скоро. За другата не знаел, нямало я там.

# 1 745
Разкошни обувки! Много ми харесват точно заради каишката, която освен декорация е и за придържане по- стабилно на стъпалото, особено, ако няма точно съвпадение на свода и извивката на обувката.

# 1 746
Публиката с какви аллидисменти ги посрещна! Хари се беше концентрирал да си разчиства стола от брошурата, Мегън му каза нещо и той спря и отдадоха необходимото внимание и уважение на публиката. Чаровни са двамата, ще ми липсват.
https://www.bbc.co.uk/news/uk-51785813
Мегън видя, че с програмите, които бяха на столовете няма да могат да се хванат за ръчичка, пусна нейната и потупа Хари да освободи ръката и той. Мисля си, че "захвата" е измислен целенасочено символ на двойката. Харито забравя и не му липсва, но Мегън не пропуска Simple Smile След това обаче Хари изглежда развълнуван много, преглъща чак за да не текнат сълзи и стискането на ръката на Мегън изглежда като да му дава подкрепа. По този начин тълкувам и нейното изражение на лицето когато е обърната към него.

# 1 747
  • София, България
Червеният тоалет на Меган ми е прекрасен, присъединявам се. Предполагам, че е имало дрескод всичко да е червено, защото тя иначе все слага различен цвят клъчове и обувки.
Ежедневният тоалет е добре, на мен сакото нещо ми се струва късо. Аз от тези снимки съм шокирана от как да го кажа - дивърситито.
Хари не мисля, че има избор в случая с униформата какво да облече.
Кейт след книжарницата изглежда просто ужасно в лицето. И дрехите не ми харесват като комбинация, да не говорим за обувките.

# 1 748
  • Sydney
И аз вярвам за арабските страни...

# 1 749
Охоо, отвлечена преди 20 години! Аз мислех, че за сравнително скоро иде реч.

Бени, благодаря!

# 1 750
  • София, България
И аз вярвам за арабските страни...
И аз, даже вярвам, че доста неща и не разбираме. Те третират жените като добитък, какво да им е жал. В Кайро взеха козите и жените отзад заедно.

# 1 751
# 1 752
  • Някъде там
Между другото има още една кралска двойка които са почти непрекъснато хванати за ръце, дори на официални приеми и щедро показват любовта си по снимки. Мари и Йоаким.
Но тях не ги следим тук.

😲🤣🤣

# 1 753
Мегън и Хари и занапред ще бъдат част от темата, защото са членове на кралското семейство и това няма да се промени никога! ☺️

# 1 754
Охоо, отвлечена преди 20 години! Аз мислех, че за сравнително скоро иде реч.

Втората дъщеря беше отвлечена преди 2 години, може би за нея се сещаш. Но и тя не е малко момиче.

Общи условия

Активация на акаунт