Кралски работи и клюки - март 2020

• 182 231
  • 4 957
  •   1
Отговори
# 1 800
  • София
Фестивал на пясъчните фигури в Португалия.

# 1 801
Много ми хареса Фърги на черно бялата снимка Hands Plus1

# 1 802
# 1 803
Кейт в цветовете на знамената на държавите, които посещават с Уилям.😃😃😃
Скрит текст:

# 1 804
Dochy, виж моля те поста на daviz малко по-горе от моя. Според правилата, или не е.

Много харесвам и червената рокля и настроението уловен от снимките с децата.
И Кейт ми е много естествена и симпатична с дънките и синьото палто.

# 1 805
  • Sydney
За 8-ми Март от профила на Кенсингтън:

https://www.instagram.com/p/B9d9e5FlDG5/?igshid=18sbkc758wr9q

# 1 806
  • в сърцето на един мъж...
Ох, на снимката от училището, момчето на трибуната какъв поглед има милото от прегръдката на мадам Simple Smile
Лилибет каква страхотна стойка има! Тази жена е класа и пример, няма да има друга такава!
Снимката на Фърги е страхотна, много хубав поздрав!
Ех, страхотна компилация на тоалетите на Кейт! Много са хубави и наистина са съобразени с държавата, в която отива.
Не бях виждала този, хареса ми снимката

# 1 807
Каква е тая толкова заплашваща мира в темата статия, която циркулира на лични?!? И защо по ягодите трябва да се стига до там да не може дори линк с кратко описание да се публикува?!? Шокирана съм докъде стигна една чисто клюкарска тема за рокли, обувки, пъпки и екстеншъни.
* И между другото харесвам тоалетите на Мегън от последните дни. Със или без забележки изглеждат подбрани според събитието, цветовете са ок, по мярка или не важното е, че та се харесва.

# 1 808
  • Някъде там
Честит празник, дами!
Харесва ми Мегън от училището - избрала си е съвършено безопасен тоалет от бяло сако и черен панталон, какъвто някои редновно пишещи биха нарекли скучен и лелински върху етърва и. На мен ми допада всичко с изключение на чантата, която е едно нещо като нищо.
За Кейт в дънки и синьо важи същото.
И двете са облечени добре, ама по едната пак се ахка и охка колко е свежа, невероятна, модерна. Simple Smile
И по другата се охка.
Даже във втори пост посветен  на нея казах, че без много грим по лицето ми е много по свежа лично за мен и  с такъв цвят дънки много рядко я виждаме, но много и отиват...
Единствено обувките не харесах и на двете.

# 1 809
  • Sydney
Чантата или там каквото беше на Мегън е потресна за мен... другото беше добре... тя най й ходи с този тип прическа (От училището), и е въздушна и не зализана и не супер права... интересно защо никога след тинейджърските си години не е била с естествената си коса...

# 1 810
Обувките на Кейт от книжарницата са от онзи тип артикули, които не бих сложила, но ми харесва как стоят върху друг.😃 Така се чувствам за около 80% от нещата, които Максима облича.😂

# 1 811
Може ли някой, успял да прочете тази апокрифна статия, да ми каже с 2-3-5 изречения на ЛС за какво става въпрос?

# 1 812
  • Разпиляна във въображението
Хубава Мегън, но това държане на ръцете е ужасно. Застанали на официална трибуна, на събитие в чест на военните, приемат аплодисменти и му търси ръката да стоят хванати за ръчички. За мен е свръх инфантилна постъпка на официално събитие. В държанието й е проблема, не друг. И в сцената с момчето на подиума. Хари е като дресиран.

# 1 813
  • Бургас
Честит празник,момичета!

Значи все пак се отбелязва 8 март и там.

Относно стягащото бельо,то си е нож с две остриета.Набере ли гънки и отива всичко по дяволите.

Аз също не харесвам такова потупване и пошляпване на официални събития.Все едно гледам нашата Генералша с Радев.Да се чуди човек кой кого води?!

# 1 814
Мегън в червено е прилична.
Напомни ми на цък.
В бяло - не толкова.
https://twitter.com/RoyalReporter/status/1236437710161825792
Ричард Палмър за Камила, Мегън и "малките времеви колизии" (курсивът мой).

Общи условия

Активация на акаунт