Кралски работи и клюки - март 2020

• 182 211
  • 4 957
  •   1
Отговори
# 1 815
Сега разбрах какво имаше предвид TinoTino като каза, че посещението и е частно и не би трябвало да има фотографии оттам.😂

# 1 816
И какво сега, Мегън е отнела вниманието от изявата на Камила ли? 🙄 Като чета някои статии още малко и ще остана с впечатление, че Мегън е най-малкото тартор на организирана престъпна група, която цели да съсипе кралското семейство. 😄

# 1 817
  • Варна
Като се замисля, трудно ми е да реша коя от двете ми е по-досадна за гледане, дали Меган или Камила... Добре, че едната рядко се появява на небосклона, а другата скоро ще се впусне в свободния живот и също изявите й чувствително ще намалеят.

# 1 818
Да поясня за приема в понеделник
Кейт ще е домакин и само тя от КС ще присъства на него, защото е свързан с един от патронажите ѝ.
25-годишнина
И няма да е в Кенсингтън, а в Бъкингам

# 1 819
Мегън в червено е прилична.
Напомни ми на цък.
В бяло - не толкова.
https://twitter.com/RoyalReporter/status/1236437710161825792
Ричард Палмър за Камила, Мегън и "малките времеви колизии" (курсивът мой).
Защо тогава журналистите понриват Меган, а не Камила? О да, отговора е ясен

# 1 820
  • Sydney
Утре не е ли в Уестърмин абей службата?

# 1 821
Dochy, виж моля те поста на daviz малко по-горе от моя. Според правилата, или не е.

Много харесвам и червената рокля и настроението уловен от снимките с децата.
И Кейт ми е много естествена и симпатична с дънките и синьото палто.
Следенето на правилата не е в моята компетенция!Отговорих на пост,който обяви ,че правилото е претенция!

# 1 822
Да, и вечерта Кейт има прием

# 1 823
...
Защо отразяват Мегън ли? Не знам.
Въпросът е, че има ембарго за училищното посещение, а самата тя пуска прекрасните бели снимки от Националния театър - т.е. от предния ден. Тъпи ПР игрички...

# 1 824
Покрай корона вируса може и да се размине службата. По новините казаха, че дори Папата е взел предпазни мерки и неделната служба е била предавана по интернет.

# 1 825
Мегън в червено е прилична.
Напомни ми на цък.
В бяло - не толкова.
https://twitter.com/RoyalReporter/status/1236437710161825792
Ричард Палмър за Камила, Мегън и "малките времеви колизии" (курсивът мой).
Удивителна прилика..
На тоалетите искам да кажа..Не на Мегън и Ралф(неговите очи са доста по-големи и изразителни)
Ето значи от къде е черпил вдъхновение дизайнера на червената рокля..А аз все се чудех..

# 1 826
  • Sydney
Алюзията с Птиците е доста... как да се изразя... груба...

Все пак на Ралф му беше забранено от църквата да се жени, пък имаше дете от Меги...

# 1 827
...
Защо отразяват Мегън ли? Не знам.
Въпросът е, че има ембарго за училищното посещение, а самата тя пуска прекрасните бели снимки от Националния театър - т.е. от предния ден. Тъпи ПР игрички...
Кой е наложил ембарго? Аз следя в Инстаграм Съсекс, не следя Камила. Ако пресата реши да публикува Меган , а не Камила - чия вина е??? Виж ДМ нито ред за другите рояли - Меган, Меган.

# 1 828
  • Варна
Сватбените рокли на двете снахи се оценяват грубо на по половин милион долара всяка. Случайно зачетох някакви мярнали се линкове. Толкова пари за да разходиш една рокля за половин ден... Може да са от кралското семейство, но за мен това е ненужно разхищение.

# 1 829
Нормално е Мегън да е в устата на всички медии, защото не са я виждали от януари, а и сега текат последните им официални изяви като представляващи КС.
Не смятам, че на Камила и пука, че събитието и е съвпаднало с това на Мегън, и снахата е отразявана повече, тя ясно даде да се разбере какво мисли за цялата ситуация.

Общи условия

Активация на акаунт