Кралски работи и клюки - март 2020

• 182 202
  • 4 957
  •   1
Отговори
# 1 830
Мегън в червено е прилична.
Напомни ми на цък.
В бяло - не толкова.
https://twitter.com/RoyalReporter/status/1236437710161825792
Ричард Палмър за Камила, Мегън и "малките времеви колизии" (курсивът мой).
Защо тогава журналистите понриват Меган, а не Камила? О да, отговора е ясен
Защото скандалите и неуместното поведение продават.

# 1 831
И какво сега, Мегън е отнела вниманието от изявата на Камила ли? 🙄 Като чета някои статии още малко и ще остана с впечатление, че Мегън е най-малкото тартор на организирана престъпна група, която цели да съсипе кралското семейство. 😄
Да..Joy Joy
А не може ли обратното, Камила да бомби Мегън? Нали казала, че няма да и липсва, т.е. не я трае.
Бъзикам се, не задавам въпрос. Не ми отговаряйте, няма смисъл.
Satisfied Smile Joy
Ембарготата и мадам Кеймбридж ги преодолява, но не ме карайте да търся материали, че нямам време за глупости днес.
Честит празник на всички дами! Нека се уважаваме и имаме повече женска солидарност, тя е липсваща напоследък. Heart Flowers Rose

# 1 832
...
Кой е наложил ембарго? Аз следя в Инстаграм Съсекс, не следя Камила. Ако пресата реши да публикува Меган , а не Камила - чия вина е??? Виж ДМ нито ред за другите рояли - Меган, Меган.
Който отговаря за ПР. Репортерите, вестниците, СМИ или както искате го наречете, получават снимките, на които пише - да не се публикува до определена дата и час.

Алюзията с Птиците е доста... как да се изразя... груба...
Все пак на Ралф му беше забранено от църквата да се жени, пък имаше дете от Меги...
Хи-хи. Права си, но изобщо не ми беше хрумнало и за  това.
Само червеното расо. Винаги като видя кардинал и се сещам за Ричард Чембърлейн. Пък после говорете, че преживяванията в детството нямат значение.

# 1 833
Някак ми е трудно да повярвам, че жълтурите, които не харесват Мегън ще изпълняват евентуалните й желания кога да й публикуват снимките, защото тя така искала. 🙄

# 1 834
Какво му е трудното за разбиране.
Винаги има снимки, които са с ембарго. Всичките деца на Кеймбриджови са така. После изтичат нерегламентирано. Има поне няколко такива случая последната година.
https://www.gettyimages.pt/detail/fotografia-de-not%C3%ADcias/in … 927?adppopup=true

The Duchess Of Sussex Meets Students At A School In Dagenham
LONDON, ENGLAND - MARCH 06: (RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "BEN STANSALL/THE DUKE AND DUCHESS OF SUSSEX" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - NO COMMERCIAL USE - NO THIRD PARTY SALES - RESTRICTED TO SUBSCRIPTION USE - NO CROPPING OR MODIFICATION) In this handout photo provided by Kensington Palace and issued on March 7, 2020, Meghan, Duchess of Sussex poses with school children doing the "each for equal" sign during a visit to Robert Clack School in Dagenham in support of International Women’s Day on March 6, 2020 in London, England. (Photo by via Ben Stansall /The Duke and Duchess of Sussex via Getty Images)

# 1 835
  • София
Нещо не мога да разбера "драмата". Моля за разяснение!
Имало е ембарго да не се публикуват снимките на М, за да не засенчи речта на Камила и от това журлалистите са недоволни?

# 1 836
Мегън в училището не ми харесва - нито сакото, нито прическата, да неговорим за панталона.

И на мен нищо не ми хареса от тази визия, но най-вече пак чантата, тип бохча.

# 1 837
  • София
Ако утре има служба в абатството ще гледаме конкурс за шапки.

# 1 838
Имало е ембарго да не се публикуват снимките на М, за да не засенчи речта на Камила и от това журлалистите са недоволни?
И аз нищо не разбрах.
По принцип се слага забрана за публикуване на определени новини до един част и дата, които важат за медиите, но искрено ме съмнява да се налагат подобни мерки, че Камила да не бъде засенчена от Мегън. А дори и да се налагат, те по принцип не важат за собствениците на снимките, които имат право да си правят каквото решат с тях, понеже са си техни и те налагат тези "ембаргота".
Ако приема, че наистина някой кралски ПР е издал такава заповед, то ми звучи като супер отчаян кризисен пр, за да не не изглежда, че липсва интерес към Камилините действия. Струва ми се много изсмукано от пръстите.
Ей сега гледах няколко клипчета - ами, много са хубави Съсекс, ама са страшно смешни с това потупване по гърба и вкопчване един в друг. Изглежда все едно Хари е забравил за какво е там и Мегън трябва да му напомни. Хич не отива да зрели индивиди - напомня ми на това как Елизабет потупа Уилям на балкона, докато той беше клекнал до Джордж. Един път е забавно от баба към внук, ама всеки път е нелепо. Предположението, че държането за ръце може да се демонстрира като тяхна запазена марка, ми се стори доста интересно.

# 1 839
Разкошна Меган в червения тоалет. Почти се влюбих в нея, ако бях мъж, не знам, не знам Wink Тутакси щях да подгоня Уиз еър за Лондон сигурно Joy
И в бялото костюмче ми хареса!
Загледах и обувките. Досега не бях обръщала особено внимание на обувките им, може би защото самата аз не бих се покатерила на ток 20 см. По-скоро гледах стоят ли като патици на тях или не Simple Smile Иначе какво!? Обули някакви обувки там, не са боси Simple Smile, показва се връхче под дългата рокля, ако и цветово отговарят - значи всичко е точно. Сега покрай темата и вашите коментари взех да се заглеждам и наистина, Меган има невероятен нюх за обувки. Хубави, модерни, различни и интересни, винаги с някакъв по-особен детайл или закачка. Като последните, с каишката, минаваща през тока. Страхотни са.

# 1 840
И аз не мога..Rolling Eyes
Освен това, ембаргото е за пресата. Съсекс защо пък да не могат да си ги качат? Техните си снимки?
И защо все някой е засегнат и засенчен от Мегън, ами да си действат по техните задачи и да не се вживяват толкова. Всяко чудо за три дни. Нали са рояли, малко благородство и широкоскроеност няма да навреди.
Направо не вярвам в тази драма, според мен пак е създадена от параноясали (анти) фенове в соц. мрежи.

# 1 841
  • Sydney
Голяма сила показа, да... да реве насред Африканската мизерия, колко й е тежък живота и след три месеца официално да си бие камшика... егати силата, мерси от такава... сила е, ако въпреки всичко успееш да опровергаеш злите езици...

# 1 842
Ето я статията. С гугъл преводач - става.
https://www.hola.com/realeza/20200304162256/dia-mujer-reinas-pri … das-antes-meghan/
Никъде не е казано, че не блестят, просто са ги пропуснали сред изброените. Явно според авторката нямат особен принос или прояви във връзка със защитата на жените и правата им в днешния свят.
И като се замислиш, те наистина нямат.

# 1 843
На Мегън и на Летисия какъв им е приносът за жените?
Рания не ми се коментира. Уж има принос, ама има и значителна демонстрация на свобода, които останалите и сънароднички нямат. Не ми е симпатична поради тази причина.

# 1 844
  • Sydney
И за душевен оргазъм на феновете на Мегън и харт атак за анти-феновете:

https://www.instagram.com/p/B9SZTIhF_B5/?igshid=lkun2jqqmx3n

Общи условия

Активация на акаунт