Лаковe за нокти - 136

• 38 713
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Бенчита - биотин, колаген, стъклена пила и никаква домакинска работа.Blush

В краен случай- винаги с домакински ръкавици. В началото може и малко странно да ти се струва, но после се свиква.

# 571
Здравейте, момичета! Сътворих набързо нещо- трябва му слънчице, но го изтървах Grin

Много красиво и нестандартно, аз никога не бих се сетила да комбинирам тези лакове.

# 572
tanch и аз не бих се сетила- интернет ме подсети Grinning Благодаря! Flowers Cherry Blossom

# 573
Брейнбъг, прекрасно е Heart
Бенчита, хормонален проблем? Иначе за продуктите на Биотрейд чувам чудесни отзиви- против изпотяване, акне и кокоши трън, та може би и балсамът им за нокти е добър...Масло от жожоба също мисля, че някой хвалеше. Аз при цепене съм изпилявала лекичко отгоре, за да мога да закрепя с пакетче от чай- докато израсне нацепеното и мога да го отрежа...
Каталано, мх, да- харесва им да се знае, че е гел. Значи за тях трябва да е престижно или пък считат самото израстване за модерно... Joy

# 574
Не вярвам на някой да му харесва израсналото, просто си оправдават мързела 😜

# 575
Лятото се нагледах на дами с израснал гел. Помислих, че е новият тренд Joy Толкова масово беше...

# 576
dolce, освен Хашимотото да е причината.. Но го имам цял живот.. Сега да дава отражение.. Хм 🤔 Караш ме да се замисля.

# 577
  • Пловдив
Винаги мия с домакински ръкавици и ноктите ми от време на време стават ужасни разслояват се, чупят се и нищо не помага. Сега пак съм в такъв период. Режа до дъно, третирам и така до момент, в който се нормализира положението.

# 578
dolce, освен Хашимотото да е причината.. Но го имам цял живот.. Сега да дава отражение.. Хм 🤔 Караш ме да се замисля.
Скоро пускала ли си хормони?
Мисля, че най-вероятно е от него.
Когато ми е активен хипера, ноктите ми стават много зле.

# 579
Бенчита, и на мен ми се струва възможно да е заради това.
При мен ръкавиците не действат добре на ноктите.
Скрит текст:
То е все едно да си правиш сауна на ноктите...Мия съдове и домакинствам без ръкавици- слагам много рядко когато използвам белина и подобни по-агресивни препарати. Верото ми не е агресивно (поне аз не го чувствам така), а от талка в ръкавиците се изсушава и кожата...Нитрилни ръкавици не съм пробвала, по една или друга причина...Основното "месене" ми е в купа, с лъжица и после само оформям на топка  (след това в месенето участват длани, част от пръстите, юмруци, та няма какво да ми въздейства на ноктите)...

# 580
Аз се родих с нитрилните ръкавици, обаче сега вече се изкупиха покрай вируса.

# 581
И на мен ми харесва с малко израстнало в основата. Не стои изобщо грозно, особено с дълъг маникюр.

# 582
Относво миенето, винаги съм миела без ръкавици, защото просто с тях ще остана без чаша или чиния в кухнята, всичко ми се изплъзва от ръцете за секунди. Винаги съм чакала да се посъберат неща и тогава да ги измия наведнъж, но от няколко месеца насам си поставих за цел да мия почти веднага, когато се изцапа нещо, а не да чакам да се съберат 20 например. Е състоянието на ноктите ми се подобри значително, обяснявам си го с това, че когато мия редовно става по-бързо и ноктите не успяват да се размекнат от топлата вода. Разбира са на винаги имаш в, змогност да измиеш на момента, но се старая когато е възможно да го правя.

# 583
Скоро пускала ли си хормони?
Мисля, че най-вероятно е от него.
Когато ми е активен хипера, ноктите ми стават много зле.
Януари.. Тсх-то ми беше 0.90..останалите също в норма. Мислех сега да пускам и обявиха карантината.. Та не ми се ходи из лабораториите точно сега. Neutral Face А ноктите ми са така от септимври.. Пфуу.. Колко нови лакове имам, яд ме е😁

# 584
А пък аз не пипам нищо мокро и мазно с голи ръце. Еле препарати. Закон!
Но си правя често, често маслени бани на ноктите с топло (колкото мога да търпя) олио/зехтин.

Общи условия

Активация на акаунт