Лаковe за нокти - 136

• 38 708
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
По повод миенето - Отдавам под наем мъж, който обича да мие чинии Grinning Joy
Добре, че е той та да имам нокти аз Grinning Е, и миялната също Blush

# 586
И аз установих, че откакто имам миялна, лака ми се задържа по-дълго време върху ноктите, независимо от ръкавиците.

# 587
По повод миенето - Отдавам под наем мъж, който обича да мие чинии Grinning Joy
Добре, че е той та да имам нокти аз Grinning Е, и миялната също Blush
Бартер за мъж, който обича да готви?

Последна редакция: нд, 29 мар 2020, 00:31 от Agent Provocateur

# 588
Давайте ги и двамата, предлагам работохолик и чудесна бавачка за тодлъри.

# 589
Давайте ги и двамата, предлагам работохолик и чудесна бавачка за тодлъри.
Simple Smile)))))))))) И моят е чудесна бавачка, да не говорим, колко месеца сменяше памперси + приспиваше + къпеше бебета, докато ми мине страха от малки деца Simple Smile))))))))) Само дето много иска да има още едно, две са му малко, предупредени сте Wink

Последна редакция: нд, 29 мар 2020, 01:42 от Agent Provocateur

# 590
Агент, този лак е страхотен! Heart Напомня ми на...зелените шоколадови камъчета Grinning
Момичета, много се позабавлявах с вас Joy

# 591
  • на земята
Здравейте ,незнам в коя тема да попитам.
Нямам възможност да отида предвид положението на маникюр ,какъв лакочистителел да взема за да успея да си сваля гел лака?
Моля за извинение,ако въпроса ми не е в правилната тема.
Благодаря

# 592
Има тема за гел лакове, за домашна ноктопластика също (не мога да дам линк през телефона). Никога не съм била с гел, но лакочистителят трябва да е с или без ацетон- работата е там, че в момента не си спомням кое от двете Blush

# 593
чист ацетон!

# 594
Аличка, една приятелка си го сваляше с памук напоен с ацетон и запечатва с фолио.. Така стои 30 мин и после всичко пада. Simple Smile

# 595
  • София
Аличка, една приятелка си го сваляше с памук напоен с ацетон и запечатва с фолио.. Така стои 30 мин и после всичко пада. Simple Smile

Но преди това с груба хартиена пила надраскай горния слой. Това е.

# 596
Бенчита, моите нокти бяха така, когато дълго време бях на противозачатъчни - тънки и меки като хартия. Със спирането им още на следващия месец поукрепнаха и се възстановиха много добре.
Аз препоръчвам пълно спиране на всякакви пили, всякакво оформяне да е с нокторезачка. Обла форма, за да не се закачат краищата, хубав заздравител и дебел слой лак. И често сменяне на маникюра, да не остава нищо олюпено, което да може д се разслои повече.
Напоследък съм много доволна от този: https://images.app.goo.gl/Q4he4ZKvaKqyLp8c9

# 597
  • София
Според мен нокторезачката разслоява ноктите. Заради усилието, което се прилага върху плочката. Лично наблюдение, не ангажирам никого с него. Само много дълги нокти режа с нокторезачка, но така, че да мога да продължа да пиля.

# 598
Аз ги режа винаги с нокторезачка. Просто зле ли са, както и да им бая, докато не влязат хормоните в норма, нищо те помага.

# 599
Е върху меки нокти не се прилага усилие. Може да се понакиснат малко във вода или зехтин преди рязане, за да омекнат допълнително.

Общи условия

Активация на акаунт