Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (96) - март 2020

• 131 318
  • 2 398
  •   1
Отговори
# 2 025
  • София
На мен все на 100 или 300 спира колелото,от двете страни на 25000. 🤣 Каръщина...
На мен също само на тези ми спира.

# 2 026
  • Пловдив
Звъннах на номера от вчера и официално да се похваля- мама е с ваучер за шал от Киндер Буено.Благодаря ти ceci.d, че ме светна кой може да е.

# 2 027
Аз пък нямам нищо против да въртя колелото, докато събера за нещо хубаво Simple Smile Бих се радвала и на ваучер от Фешън дейс. Няма значение, че са скъпи, защото не е кой знае какъв труд. На мен ми е пускало най-много 1000 точки, но не много често.

Преди години се бях записала в 4-5 платформи за анкети, които бяха споменавани тук - еми, измъчих се. 20 минути да попълвам анкета с тъпи въпроси - ето това е труд и наградата ми се вижда нищожна. Вкарах всичките платформи в спам - дори не си направих труда да се отпиша (не си проверявам спама, освен ако не търся нещо конкретно).
Домакинският панел ми се вижда дори по-досаден (според това, което ми обясниха, не съм записана).

# 2 028
И на мен колелото все или по 100,илк по 300 заека ми пуска. От няколко дни си ъпгрейдвам воините в играта, че от скука почнах да я играя, и те съвсем бавно ги събирам.

# 2 029
И аз играя, когато се сетя Simple Smile Що не пуснат сега един турнир, тъкмо седим вкъщи...

# 2 030
Пускат само оферти по 100 000 и отгоре. Ми досадно ми е все да въртя това колело. С анкетите е по-добре, пратят ли, пратят, попълвам и толкова. Не съм ангажирана да ги мисля всеки ден. Joy

# 2 031
Аз лично предпочитам зайците ,да по 100 обикновено ми се падат ,но не влагам усилия. Наскоро ( откакто ви следя ,септември месец) се записах за анкети. Еми какво да ви кажа 4 от 5 все са -неотговаряте на критериите. На няколко пъти ми се случи на анкета от над 30 мин. На 20 та да забие и няма връщане. Писах им мейл. Нищо не могат да направят. Точки няма, загубени 20 минути от живота.

# 2 032
Мен от самото начало ме отблъснаха анкетите - изобщо не мога да се занимавам с тях.
Колелото не го мисля - въртя си от телефона. И без това и аз, като много други, имам навика да си проверявам често телефона (независимо какво правя), та проверявам и колелото - въобще не помня часовете.

# 2 033
Те анкетите е време и да си актуализират наградите, че от 5 години сумите не са мръднали....

# 2 034
Като говорим за сайтовете с анкети, някои заявявал ли е скоро пари от JTNpanel или Myoptis и дали сте ги получили. Аз заявих и от двата сайта, но от никъде нищо. Незнам и как да се свържа с тях за да ги попитам.

# 2 035
Анкетите са ок,но толкова рядко пускат,че за да събера сума ми трябва една година.
Зайците ме ядосаха,защото пробвах за онези 10000 и онзи ден ми върнали,да пробвам през андроид с хром,ама аз ползвам iOs. През лаптопа цъках за известията и локацията,но така и не ми ги дадоха. Не беше коректно,но ще повъртя когато се сетя,пък ако събера за нещо,ок.

# 2 036
  • при късмета
Като говорим за сайтовете с анкети, някои заявявал ли е скоро пари от JTNpanel или Myoptis и дали сте ги получили. Аз заявих и от двата сайта, но от никъде нищо. Незнам и как да се свържа с тях за да ги попитам.
В JTN бях заявила през пощите 50лв. и точките ми бяха приспаднати още преди 2 седмици, но нямах известие за запис. Има "контакти" в панела, там им пиши, отговарят бързо, до следващия ден. Питах ги дали са ги пуснали, отговориха, че с пощите заради създалото се положение имат забавяне. Казаха, че най-бързия начин да ги получа е по сметка и днес я пратих.
В JTN и GFK само попълвам анкети и от двата тегля пари средно веднъж на година, година и половина. Да, някои анкети са дълги и понякога рядко пращат, но понякога имам и по 2 анкети месечно. Един единствен път имах проблем с незавършена анкета и загубени точки. А време да ги попълвам имам предостатъчно. 4-5 часа общо, за година не ми се виждат толкова загубено време

# 2 037
  • София
В My optis заявих февруари, ето какво са ми пратили на имейла
"Здравейте,

Пишем Ви във връзка със заявеният от Вас ваучер през платформата за
маркетингови проучвания MyOptis. Поради възникването на технически
проблеми със системата за одобряване на заявките, изплащането на
ваучерите за месец февруари ще бъде извършено заедно с ваучерите за
месец март. Това означава, че можете да очаквате своя ваучер в началото
на месец април. Ако успеем да отстраним проблема преждвременно, ще Ви
информираме незабавно.

Молим, да ни извните за създаденото неудобство!

С пожелания за успешна седмица,
екипът на Оптис"

# 2 038
Petya Krivcheva, скоро ли бяхте регистрирали кодове на Бурното, или по-отдавна?

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 12:53 от Lusi_20

# 2 039
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И тези дето са спечелили от Буено по колко общо кода имате?

Общи условия

Активация на акаунт