Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (96) - март 2020

• 131 329
  • 2 398
  •   1
Отговори
# 2 040
Аз съм с 34 кода в Буено, но не са ме изтеглили още Cry (нищо де, децата и без това на корем ги ядат, ще купувам още Joy)

# 2 041
# 2 042
Преди половин час са ми изпратили анкета от MyOptis и ми изписа, че е невалидна. Бързо са си събрали квотата.

# 2 043
  • при късмета
Колкото и да чета правилата на буено, нещо не ми е ясно. С 2 кода участваш за очила и доколкото разбрах са за деня. Но всички кодове се натрупват, защото на 6ият ми изписа, че участвам за чанта, а не регистрирам всеки ден. Правилно ли съм разбрала, че само очилата се теглят дневно?

# 2 044
  • Пловдив
Аз съм с 50 кода в Киндер Буено. Всички си хапваме доволно. Когато ме изтеглиха бях регистрирала около 42-3 кода. Успех на всички в игрите! И бъдете здрави!

# 2 045
Преди половин час са ми изпратили анкета от MyOptis и ми изписа, че е невалидна. Бързо са си събрали квотата.
Аз я отворих веднага, реших я на 90% и ми изписа, че квотата е запълнена.

# 2 046
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Охо......толкова много кодове няма да регистрирам аз.То накрая ще се търкалям.

# 2 047
Сега вече мога да се похваля - заявих си ваучера от Лидъл. Благодаря на всички, които ми писахте, като нищо щях да си изтърва късмета. Joy Агенцията организира всякакви екскурзии, в България включително, точно както ми казахте. Сега живот и здраве, да мине този вирус, надявам се с минимални щети, ииии .... ще ходим на екскурзия! Hug

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 13:44 от sis_ko

# 2 048
Аз я отворих веднага, реших я на 90% и ми изписа, че квотата е запълнена.

И при мен така. Angry Чудих се да им пиша мейл, но видях, че са се "застраховали" с поканата -
"Имайте предвид, че броят на попълванията е ограничен и при достигане на лимита част от Вас няма да могат да се включат в допитването. "
Аз се чудя защо ме допусна и към края се запълни? Как става това? Хич да не ме беше допускало да попълвам.

Дойде ми и поръчката от Арома. Поръчах две бои за коса и слънцезащитен спрей за детето. На боите няма срок за годност отдолу на опаковката (това малко ме притеснява), а някакви други числа, а спрейчето уж трябваше да е с подарък плажна топка. Ще ги питам защо не са ми я пратили.
https://www.aroma.bg/catalog/slancezashtiten-sprey-za-lice-i-tia … -bebe-150-ml-699/

# 2 049
Току що си получих горещия шоколад от зайците. Коректни са, доволна съм Blush

# 2 050
  • София
Аз съм с 17 кода в буено, но не са ме изтеглили. Не държа на шал (наградата е хубава, просто аз не ползвам такива аксесоари), искам от  другите награди Simple Smile

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 13:59 от insane

# 2 051
Аз съм с 15 и там някъде и в халс.За чанта ще играя още веднъж,от дъвките се отказах.

# 2 052
  • при късмета
Аз в буено играя за най-малката награда - очилата, но нямам късмет

# 2 053
  • София/Търново
Горещият шоколад в зайците свърши ли?
При мен пълно затишие откъм награди, ама и като не се  излиза така интензивно, няма какво да очаквам.

# 2 054
  • Перник
От JTN имах заявени миналия или по миналия месец 50лв и ми пратиха мейл, че заради ситуацията няма как да дойдат по пощата, ако искам по банков път. Върнах мейл с банкова сметка и миналата седмица ми ги преведоха.

Общи условия

Активация на акаунт