Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (96) - март 2020

• 131 266
  • 2 398
  •   1
Отговори
# 2 145
Аз пък не смея да си регистрирам златните, защото чакам валеж... Сега остава да не ги отчита Sad

# 2 146
Реших да пробвам понеже имах едни събрани капачки и все не ми оставаше време да ги регистрирам. Приемаше ми ги като нормални кодове и изведнъж ми изписа това:

Даде ми 2 ваучера по 5 лв. но от 20 капачки сигурно. Черни. Преди малко пак спря да ми изписва "Сори, този път не печелиш."

# 2 147
И на мен преди ми пусна случайно - да приема правилата и после "сори". Пак беше с обикновени капачки. Но сега не става.

# 2 148
Явно моментни бъгове. Blush

# 2 149
А при мен изобщо не ми отчете златната капачка. Нали се регистрират в полето, където по принцип се регистрират? А на мейл ли да им пиша? Малко ми куца спаркса... и затова въпросите са ми нисък левъл Sad

# 2 150
  • Бургас
Има печеливши в Зебра! Много момичета от темата има! Честито!

# 2 151
Изтлеглени са потребителите, които печелят комплект с продукти на ZEBRA. Това са:

кукумицинка
мандаринка
hrrisss
didka ®
Лита
анемония
MarieSt
красми
lorsun
BarbieDi
~Karina~
puding_
milasara
кехлибаровка
Kityty
1905vv
Lila7
Диана Димитрова_398787
poli_dara
bobb
Petya Jordanova
Тарталета
stnle
cvetinkka
Petya Krivcheva
Tiffany А
zuzu70
Borgir
Лориткааа
avgust111

Честито!

# 2 152
А при мен изобщо не ми отчете златната капачка. Нали се регистрират в полето, където по принцип се регистрират? А на мейл ли да им пиша? Малко ми куца спаркса... и затова въпросите са ми нисък левъл Sad
Да, на имейл. И сигурно ще искат снимка на капачката.

# 2 153
https://www.metro.bg/games/coca-cola

От 02.04 ще има нова игра - при покупка на стек от големите коли с бяла капачка, ще може да се спечели грил на Тефал. Още няма инфо на сайта им.
Благодаря!:bouquetf:

# 2 154
  • оттам, откъдето започва България
Супер!
 Милена, благодаря че сподели! Flowers Hibiscus

# 2 155
Poli dara кандидат-инфлуенсърката и тя със Зебра... Laughing
В инстаграм забелязвам и други момичета от игри с мераци за инфлуенсърство (подаръци).

# 2 156
И аз не я харесвам. Печели по нечестния начин, с много участия. Гледам в играта на Зора 10 снимки качила, другите с по 1 и пак не спечели. Понякога има справедливост.

# 2 157
Нахално като котиту. Кво да правиш. Joy
Иначе котиту разменя много работи, складирала доста, Дарето може да ги продава някъде.

# 2 158
Аааа, повече от другата, Вилдан, няма😁 Тази жена има складове направо! До кога са валидни ваучерите на Здраве?

# 2 159
Коя е тя? Дай да видя. Joy

Общи условия

Активация на акаунт