Мама гордо вози във количката октомврийче с мартеничка на ръчичката - Тема 5

• 21 202
  • 763
  •   1
Отговори
# 570
Ние имаме голямото Софи и малкото (това с двата ринга ) честно казано голямото му е по-любимо ,малкото не го отразява много много .. иначе имаме и тази ръкавичка

Много му харесва Simple Smile можеш да я сложиш на ръката или просто да му я дадеш да си я гризка .. шумоляща е Simple Smile

# 571
Момичета, да се похваля, вече 3та вечер приспивам малката в 21:30, буди се по някое време само да хапне. На мен ми дойде мц и явно от там има промени в кърмата + зъбите, което предполагам е причината да се буди.

# 572
  • Пловдив
Много известен този уебинар, къде сте го намерили всички...добре, че сте вие да споделяте, че иначе нищо интересно...скука и тъпота.
Днес не знам как мина деня, аз бях в джаза след снощи, освен това се наложи с голямата кака да се занимая изкъсо, защото сме отпуснали нещата...не си мие главата добре и я сърби и има някакви пъпки в главата и ги чопли, чудно просто. Та я мих, суших и прочие като бебе...дано се оправят по-скоро, че като я видя да се чеши и ме избива и мен. Аз така с чесане на главата и един шампоан български и прекаран грип с темпеланера, 3 в 1 бях и свърших в интензивното с 90 процента обрив..от нищото , ама припаднах от високо кръвно. Направо...добре, че бях в кабинета на майка, която е лекар и направо ме изнесоха и внесоха в токсикология ха ха. Да..сега го разказвам така , ама 3 дни в интензивно и над мен само една лампа, стая за операции ме бяха сложили...

Дано спим ,че сега спи и е рано...сигурно в 12 ще стане и ще ни пее.

# 573
https://www.facebook.com/Nani.nani.bebe.bg/

Ето я страничката на момичето. Simple Smile

# 574
Josefin да няма някаква алергия към нещо?

За увбинара ми каза моя приятелка, бебето и е на 7м, и не спи нощем от както се роди, приспива го по 10-12 пъти на нощ, макс. му съм е 45 Мин. Направо и идва да си тегли ножа, мн и е трудно. Дано има успех с тоя семинар.

# 575
  • Белгия
Мамчета, аз не издържах до първи април и захраних днес с картофче. Процесът по ядене му допадна, но не остана особено очарован от самия картоф. Правеше много смешни физиономии, но протягаше ръчички за още. ММ пък получи мини криза като видя колко се изцапа бебо от 3 лъжички Joy

Иначе няколко вечери е ад при нас заради зъбките.. Мажа с гелче и слагам свещичките и се успокоява. Виждам ги долните двете, но още не са пробили съвсем.. Дано да минава по-бързо този период. Cry

Последна редакция: сб, 28 мар 2020, 17:09 от Didi_Cholakova

# 576
И мм изпада в ужас като се омаже малката 🤣🤣🤣

# 577
Успях да заснема някой неща от увбинара, ще изчакам да го качи като запис и ще пиша подробно. Понеже беше 2 часа, не успях хуабво да чуя всичко, каза някой важни неща, но очаквах повече. Ако успя да сваля записа така че да го имам на компа ще ви кажа, за да го слушате.

Така Асоциация за сън е начина за приспиване: люлеене, пеене, гърда, гушкане и т.н.

# 578
Amerikkas,
Благодаря за информацията.
Ще очаквам и аз още инфо.
Кой организира тези семинари?Може ли линк , за да следя за др такива? Благодаря

# 579
Katerina680къде мога да открия тази ръкавичка?два дни при нас е кошмар следобед след добре прекарано време примерно днес се люля на шезлонга говори си ,слуша песничките ,чеша си зъбките му се приспа сложих го да спи по обичайния за нас начин и се почва див рев извиване на дъга и така два часа,като тези два часа е на ръце друскан,люлян,разхождан,и му пея постоянно и в един момент заспива на рамото ми ..така и вчера ...

# 580
Ето това е страницата на жената. Рускиня, лекар и консултант по съня.
Bgus каза че в Америка има много, оттам тръгва тази професия.

Скоро ще има семинар на тема Как да научим бебето да спи в кревата си само.

https://m.facebook.com/Nani.nani.bebe.bg/

# 581
Понеже аз участвах и на предишния уебинар за сън от 0 до 6 месеца знам, че има възможност да се свържете с нея и да ви даде запис и консултация. Уебинарът струва 35лв.
Има и сайт: https://naninanibebe.com/

Каза интересни неща, но то като цяло няма някаква формула за перфектен сън. Сз така като гледам ние сме си в нормите и нямаме проблеми ахаха а все ми се иска да спи повече.

Какво ми беше интересно на мен: каза, че е хубаво да прекарват максимално време на естествена слънчева светлина. Моето бебе обича да спи в количката. Тя каза, че е хубаво поне 15-20 мин да будува навън. Също така вечер преди лягане последният час да бъде на приглушена светлина.

Хубаво е последната дрямка да не продължава след 18ч - ние винаги имаме такава дрямка - от към 17:30 до 18:30-18:45. Тази вечер пак искаше, но директно го сложих да спи в 19:30.
Дневен сън - не повече от 3 часа и една дрямка да не продължава повече от 2часа.

Имаше и още доста неща. Интересно беше, ама не е някаква космическа нечувана информация

# 582
Да, и аз съм доволна от уебинара.
На мен ми беше полезно инфото за продължителността на дрямките и че всичко на 45 мин е ок за през деня, тя напоследък спи около час точно. Днес имахме последна дрямканот 18 до 19:10, но ще се старая вече да ги изместя по-рано, а и например сега дядо й си дойде и си играе с нея, гушка я и т.н. Аз ако я приспя в 20 ч., той няма и да я вижда, освен събота и неделя.. че и мъжът ми напоследък се прибира все около 20ч, защото има мн работа.

# 583
Като ви слушам за дрямката слвд 18.00ч.при нас няма как да станв имашв период дето спеше между 19.00-20.00ч по 30мин и започна да не иска да спи, но и преди 22ч.не ляга и беше ужас и няма заспиване. Сега пак си я прави дрямката и към 21.30 иска да яде и се успива. Мале мойто бебе не иска да чуе за леглото си колкото и да е дълбоко заспал оставя ли го там веднага се е събудил и е голям рев... Как ще заспива там не знам а пък сам да си заспи няма шанс

# 584
Ами малката от самото начало си спи в леглото, дори като спеше в гнездото заради запушен нос и него го слагах в леглото й. През деня понякога спи гушната в мен, ако я боли коремчето или заради зъби, но аз категорично държа да си спи в леглото. Откакто я захраних (вече 1 месец) всяка нощ се буди поне по 2-3 пъти, преди не се будеше, но пак след като хапне и заспи, я оставям в леглото й.

Общи условия

Активация на акаунт