Спам тема (Дъ спам ис дед, лонг лив дъ спам!) - от 01.03. до 31.03.

• 37 507
  • 3 407
  •   1
Отговори
# 105
Да ходят с градския транспорт, какво ми задръстват бившия бъдещ квартал Grinning

# 106
  • Агент под прикритие
Пази, Боже, сляпо да прогледа... Joy

# 107
  • Варна
Като нахлуе тази сган, дирижирана от Ердоган ще усетите реални проблеми.
Иначе в бгмама ще открият теоретично нова ваксина и лек за пандемията.😁

# 108
  • На топло в неговото сърце.
Лудост е това, но то българина обича драмата!

# 109
заговори се за политика. стъпка едно от края на темата

# 110
Коя беше стъпка две?

# 111
не си спомням

# 112
Коя зодия е Ердоган? Laughing

# 113
и какъв лак ползва

# 114
  • Euskal Herria

Янче, ти откога стана почетен член-кореспондент, м? Stuck Out Tongue Winking Eye
Тъй сме ние, заслужилите Wink

Ужасно, ужасно време е.

# 115
На мен времето ми се подигра. Излязох, едва успяла да си помисля колко топло слънце пече и то се скри зад един облак. Няма витамин Д за мене Sad

# 116
Ох бе, Янче LaughingLaughingLaughing Много е яко това за фейса.
Та в тая връзка да се похваля, че вчера срещнах съученик отпреди повече от 20 години и се познахме Stuck Out Tongue Направо ми е постижението на века Sweat Smile

# 117
Аз, срам не срам си признавам, че като видя съученик, в главата ми се мъдри.... баси чичака, а после се светвам, че сигурно аз съм лелка Joy

# 118
  • Euskal Herria
Осем, млади сте още, как няма да се познаете. А ние пък в момента се събираме в една група всички, дето сме учили в основното училище. Някои се разпознаваме, други - не. Grinning  С някои сме заедно от детската градина, та до завършване на средното. Хубави емоции са.
Скрит текст:
Броят на приятелите ми във фейса скочи рязко, а това не ми е много по вкуса. Grinning  Имам си една граница и като я прескоча, някак ми е некомфортно.

Такъв порой се лее, че и бурен вятър. И внезапно всичко спира, грейва слънце, все едно нищо не е било. И след три минути - отново мрак.

# 119
Аз, срам не срам си признавам, че като видя съученик, в главата ми се мъдри.... баси чичака, а после се светвам, че сигурно аз съм лелка Joy
Е, то това е задължително Laughing Всички са едни остарели и отпуснати, само ние сме си същите LaughingLaughing

Общи условия

Активация на акаунт