Спам тема (Дъ спам ис дед, лонг лив дъ спам!) - от 01.03. до 31.03.

• 37 580
  • 3 407
  •   1
Отговори
# 3 150
Малеее, ма то много фешън, Рейче. Grinning
Кво, гости, сега?!? Край, глоба по 5к на всеки гост, а за домакините по 5к за всеки гост. Stuck Out Tongue Winking Eye

Янче, айде, чакам те да си кажем Наздраве.

# 3 151
Кви гости... не сме ли под карантия? хъхъ
Бъдете по-отговорни! Аз на море тряа да ходя сепак... да не откараме изолация до есента!

# 3 152
  • София
Вече си говоря сама.
Zi нямам идея кой/коя е... Нямам и настолна верия да търся назад в мненията. През тела е кофти.

# 3 153
Зи е Земфира. Grinning
Не мисля, че е тайна, но, ако е, моля да бъда извинена. Тя ракията говори. Joy

# 3 154
Вие да не мислите, че каня гости? Не! Те сами идат! Вчера слизах на нашият плаж, то тарапана от народ. Седят на плажа, ядат, пият. Вече ме е страх там да ходя. Ще усетят, че там става купон и ще почнат да ходят да дебнат куките......., а мината седмица нямаше жив човек, което е нормално на нашия плаж когато не е сезона.

# 3 155
- От сутринта чак ся сядам!
- Е кво прави толкова?
- Ем лежах си.
Joy
Скарахме се с жената - тя искаше да изхвърли торбата с боклука, но беше моят ред да се разходя из квартала.
Joy

# 3 156
  • Euskal Herria
Айде, седнахме вече.
Наздраве!

# 3 157
Наздраве, Янче. Hug

# 3 158
Аря каде си не те виждам

# 3 159
Тамън щях да питам дей батко и той се появи. Grinning

# 3 160
  • На Марс
И аз съм се залостил Simple Smile

# 3 161
  • Euskal Herria
Ааа, Пънчи, не така! Трябва да има по 2 м разстояние. Прави ей така:

# 3 162
Добър вечер!
Искам само да кажа, че 86-та не съм била родена. На Джастето да не се шашка, че помощ има Simple Smile и на Кики, че искам и аз на море Grinning
АГЕНТЕ, ТИ СИ ДОЛЕН ПРЕДАТЕЛ! САМО ЗА ЖЕНИ МИСЛИШ!

# 3 163
  • На Марс
Аз пък прозрях истината ... а именно човек, който говори бръже и не му разбираш трябва да е рапер ... та жината се разкрещя и аз да й подглася-йо мен, бич тва бич онва ... едвам се измъкнах. Пиша от гаража страх ме е Simple Smile

# 3 164
  • Euskal Herria
Аууу, Норче, що така си разлютена? Wink
Да измрънкам и тук - питах в две теми, може пък тук някой да даде съвет:
 От няколко дни, когато получавам ЛС, не ми излиза известие за него. Т. е. долу на екрана не се появява черната лента с надпис "Получено ново съобщение", но пък горе - до писмото има цифра. Трих кеша, рестартирах - няма промяна. Явно само при мен е този проблем, защото никой друг не се е оплакал. Някакви идеи какво да направя още?

Общи условия

Активация на акаунт