Спам тема (Дъ спам ис дед, лонг лив дъ спам!) - от 01.03. до 31.03.

• 37 566
  • 3 407
  •   1
Отговори
# 3 210
  • Euskal Herria
От днес всички сме си вкъщи. До 14.04. Днес по улицата дори и една кола не е минала.
Ще си направим домашна дискотека, стига толкова лежане. Съседите не протестират. Wink

# 3 211
  • На Марс
Пазете се Simple Smile

# 3 212
  • над кукувичето гнездо
Тези дни подстригвах дребния. Едната машинка се счупи, а с другата го порязах на 3 места. В крайна сметка прилича на млад рецидивист. Добре, че си стои предимно у дома. Кой ще е следващият? Smiley

# 3 213
Ох, тая изолация хич не ми действа добре.
... Снощи явно съм спала отвита и нещо ме наболява от страната на едната плешка. Знам, че има разумно обяснение, но това не ми пречи да се психясвам.
...
Май е време да връча каничката на Джастев да слезе долу до гаража да налее ракийка и да ви казвам Наздраве.Grinning
Джасте, аз ходя на работа, ама днес пък си забранихме и пейка партито - 20-30 минутно кафе на една пейка /прави, седнали/ на 2-3 минути от работата, покрай реката. Мъжо щот работи наблизо и се понапичаме на слънце, храним си една котка /то и заведенията са там, та от сядането там за кафе си я храним/, малко приказки и така. Ама от днес обикалят да предупреждават хората по пейките и от утре ще глобяват. И те така, гадно, ама ко да прайш.
Преди къмто 2 седмици правих някъв планк по-странен и после 2-3 дни ме боляха ребрата отстрани - повече отдясно ... леееко се филмирах и аз, ама в такива ситуации нищо не казвам на никой /докат не се убедя в нещо/ и чак кат ми мина им разправих на близките - как моеш да си изкараш акъла без време. Joy
А за ракийка - винаги е точното време. Grinning
И ДД!

# 3 214
  • Euskal Herria
Норче, преди няколко дни мернах тема във форума - точно за теб. Питаха "Какво е мнението ви за аниметата". Simple Smile

# 3 215
  • София
Янче, да се оправя Ушанко.
И моят кокер правеше инфекции, но док ми даде някакви капки, по скоро като мехлем, да слагам 1 път седмично и забравих за ушните драми.

Пилетонсе кукнало на високо. Пак не си е стъпила на крачето, но не се качваше по-високо от хранилката. Спокойно ми е вече.

# 3 216
Как се смях на Ади ... убил е врага най-накрая. Или поне го е затиснал. Joy

Да ви оздравяват по-бързо домашните любимци. Grinning

# 3 217
Янче, аз гледам от 14 години. Противоречиво ми е мнението и няма да го споделям Grinning
Сипах си бира и пия на слънце, даже и работата си свърших. Отличник съм! След малко отивам да мъча едни ребра и едно кисело зеле да заприличат на вечеря Grinning

# 3 218
  • На Марс
Ай смятайти Simple Smile

# 3 219
  • Euskal Herria
Дайс, имаме капки - и за очи, и за уши, веднъж седмично слагаме - за почистване. Ушите са слабото място на кокерите, знаем си го.
Аз след малко почвам фитнеса с прахосмукачката. Трябва ми раздвижване. Планирам основно чистене от-до, обаче днес е студено, 7 градуса е. Та не е моментът да правя ветрилник в къщата. Simple Smile

# 3 220
  • София
Ай, не!
Написах си по математика за днес. Уча деление с опашка.

Пънч, май и вие сте там с голямата?

# 3 221
  • На Марс
Пънч, май и вие сте там с голямата?

Голямата е математичка и се справя сама ... но и двете учат френски, та от днешния хоумофис ми се е набила ина френска песничка в главата Sad

# 3 222
  • над кукувичето гнездо
23

Предизвиках вълнА от миене на прозорци в квартала. Сутринта бърсах, след мен излезе още една, сега гледам друга започнала (тя винаги бърше след мен, не знам как става, даже съм си мислела да я правя луда калинка). Жалко, че ще вали тия дни и ще им иде труда на вятъра.

# 3 223
10+ (5 + 2.4).4 = 10+13.4 = 62
 ... дни до освобождението? Wink

Исе, само на тях ли ше им иде труда? Grinning

Даа, чисти се само кат е топло. На студено ни стаа! Само си теглиш от главата посли. Grinning

# 3 224
  • На Марс
хммм

Общи условия

Активация на акаунт