Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 26

• 52 215
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Привет! Hug

Боби Hug

ЗЯ-новите снимки за 73 еп.,така са качени на сайта на Фокс

и озета
Скрит текст:
73. Bölüm Özeti

Halit, Şahika’yı yenebilmek için bir intikam planı yapar. Lila ve Erim babalarına destek olmak için ellerinden geleni yaparken Zehra yeni düzene uyum sağlamakta zorlanır. Yıldız ve Kerim yakınlığı başlarken, beklenmedik sürprizlerle yüzleşeceklerdir. Şahika ise Ender’den tamamen kurtulmak için yeni bir oyunun içindedir.

Yasak Elma yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de FOX'ta!
превод...
Халит прави план за отмъщение, за да победи Шахика. Зехра се бори да се адаптира към новия ред, докато Лила и Ерим правят всичко възможно да подкрепят баща си. Докато  Йълдъз и Керим започват да се сближават, те са изправени пред неочаквани изненади. Шахика ще започне  нова игра, за да се отърве напълно от Ендер!

# 166
ЗЯ -Струва ми се ,че Ендер е доста трудна за преглъщане , на Шахика ще и е трудно Rolling Eyes
Боби Hug Злати Hug
ЧД - Както предполаягах - Кавълджъм пак нещо крои , а Белиз много глупава бе ? Както писах и преди - СЦ са длъжници на този образ , много слаба , инфантилна и понякога егоистична , а иначе ни я представят като положителен герой Angry
Момичета , моля пишете в темата , да знаем ,че тук всички сме добре . Много неприятна ситуация в страната ни и в света .За съжаление паниката и прекомерното вторачване в проблема ( страх , опразване на магазини и параноя ) и прекаленото неглижиране ( лоша хигиена , струпване на много хора и безотговорност ) ще доведат до още по-лоши последствия . И от това ще страдат обикновените хора , които не изпадат в двете крайности и се опитват дисциплинирано да продължат живота си .
Пишете тук , дружки , да се забавляваме с нашите любимци , дано не спрат снимките на сериалите ни Flowers Four Leaf Clover

# 167
Аз съветвам всяка приятелка, която се е панирала да се присъедини към гледането на нашите сериали и да разтоварва от тежки мисли. Дръжте се!

# 168
Привет, дружки!

Злати
Боби
Фили 
Вики 

Благодаря ви че поддържате темата.

Тук съм, чета ви, но  не съм гледала нищо и затова си трая.
Уж не съм притеснена, но два дни само преливам от пусто в празно и само чета и слушам новини за короната.
А  като се сетя, че утре съм на работа и малко или много работя с хора, направо не ми се мисли.
Уж въведоха ограничения, но миналата седмица май бяха само на книга. Дано сега народа се е поизплашил.

За два дни нито един сериал не изгледах, което е грешка.
Но мисля тази вечер да наваксам, а утре вечер живот и здраве да седна и с кеф да си изгледам "Ябълката".

Както се вижда от снимките, ингригите продължават с пълна сила.
Вече и Халит е в играта на кучките, ще видим как ще се справи с това предизвикателство.
Надявам се да си е е взел поука от преживяното напоследък и да е преразгледал житейската си философия.
Също така се надявам Шахика най-после да си намери майстора, защото прекалено умна я изкараха. И аз съм сигурна, че Ендер е костелив орех и трудно ще може някой да я обезвреди или поне се надявам.

Пожелавам спокойна неделна вечер на всички вас и кураж!
Трябва да се справим с това, а нашите сериалчета наистина са една добра терапия.

Последна редакция: нд, 15 мар 2020, 16:52 от * Дъга

# 169
  • Варна
Момичета wavey
Много хора приемат нещата на майтап. Никаква отговорност. Поведение като на примати. Единствения им страх е ,че няма да има какво да плюскат. Изобщо не проумяват , че може да не се разболеят, но могат да пренесат вируса на други.
Хубаво е ,че така се вижда истинското лице на хората и кой колко струва.
Препоръчвам ви клеева тинктура да ползвате.

Добре ,че си имаме сериалите : ) и си пишем тук.

Добре ,че Вики писа и да разбера ,че е излязъл 3-ти сезон на Защитника. Сега се мъча с руския превод : )))) . Нещо тегаво ми върви.

Дали няма да оженят Шаика и Халитко. Не може той да седи ерген.
Липсва ми Алихан с неговата прозорливост.

Фили - и за мен не са убедителни с положителния образ на Белиз. Само на думи им остана.

# 170
Добро утро! HugCoffee

Дъга Hug Боби Hug Фили Hug Вики Hug и на всички които ще наминат...Hug

Днес е денят на ЗЯ!Да видим до кога ще има сериали за гледане! Thinking

Актрисата Еда Едже е възмутена от ситуацията в страната.
Въпреки преждевременните ваканции за студенти, ученици и деца, които посещават детска градина, снимките на сериала все още продължават ...

Днес ще има среща на ръководители на големи продуцентски компании и директори на всички частни телевизионни канали.На срещата ще бъде разгледано по-нататъшното сътрудничество между компании и телевизионни канали. Асоциацията на актьорите се противопостави на работата на актьорите в такива критични ситуации, което в момента се случва по целия свят заради коронавируса.Турция напълно затвори всички учебни и развлекателни учреждения. Само хранителни магазини и аптеки работят както обикновено. Всички важни събития са отменени и големи тълпи са забранени.
Днес продуцентските компании и ръководителите на телевизионни канали ще решават телевизионни предавания.
Ще направят ли ранен финал на сезона или ще продължат да работят, ще стане известно през целия ден.
от diziturk-Турецкие сериалы и фильмы|Турция
https://vk.com/demet_evim_erkencikus_no309?w=wall-116464248_229650

ЧД
Къвълджъм излъга че е направила аборт!Показа фалшив документ!И така накара Белиз да се чувства виновна и я върна на работа!Танжу като не успя с Али си го изкара на Назлъ!

Спокоен ден и бъдете здрави! HugFlowers Four Leaf Clover

============================================================

промо-снимките от продуцентската компания MEDYAPIM

седмичният рейтинг
TOTAL:
1.#KuruluşOsman 14.94
2.#MucizeDoktor 13.75
3.#BirZamanlarÇukurova 13.70
4.#SefirinKızı 8.49
5.#Çukur 8.36
6.#KuzeyYıldızıİlkAşk 8.32
7.#Hercai 8.26
8.#EDHO 8.24
9.#YasakElma 8.06
10.#Savaşçı 7.92

AB:
1.#MucizeDoktor 16.23
2.#KuruluşOsman 11.20
3.#BirZamanlarÇukurova 9.73
4.#YasakElma 8.74
5.#SefirinKızı 8.02
6.#Öğretmen 7.85
7.#Hekimoğlu 7.60
8.#Babil 7.19
9.#Çukur & #DoğduğunEvKaderindir 6.75
10.#EDHO 6.43

ABC:
1.#KuruluşOsman 15.54
2.#MucizeDoktor 15.31
3.#BirZamanlarÇukurova 12.08
4.#SefirinKızı 8.81
5.#YasakElma 8.65
6.#Çukur 8.57
7.#EDHO 8.38
8.#Hekimoğlu 7.66
9.#Öğretmen 7.27
10.#DoğduğunEvKaderindir 6.90

Последна редакция: пн, 16 мар 2020, 14:19 от Zlatina3

# 171
Joy

Здравейте  мили Момичета,  Hug Blush

Нямаше ме няколко дни в София, бях на вилата, където сина ми и снаха ми отглеж-
                                       дат малкия ми внук. Трябваше да отида за няколко да си видя поколението. Не съм писала
                                       в темата, но съм ви прочела. Не съм писала, защото нищо не съм гледала.
                                                       Съгласна съм мисля, че  Фили го беше писала това за образите в ЗЯ на Зехра,
                                       Лила и Игйит, че са напълно безполезни и са само пълнеж, тия тримцата ако питате мен
                                       и за пълнеж не стават, не се развиват, около тях нищо съществено не се случва и така.
                                       Мислех, че поне с Игйит  и Лила ще се случи нещо, но като ги гледам двамцата колко са
                                       кухи и безполезни ми става жал за тях, а за Зехра да не говорим , тя си е куха лейка
                                       отдавна, от началото на сериала.
                                                          ЧД не съм гледала 25 епизод, но за образа на  Белиз съм съгласна с вас, тя мила-
                                      та   има участие в сериала, но се чудя защо й е.Един изключително недоразвит образ, спо-
                                       ред  мен на тази артистка не й се получават нещата.Любовта с Ферман не се получава, но
                                       и в другите сцени не е добра. Четох да си мечтаете за нов сериал с Онур и Севда, ех, ех
                                       откога си го мечтая, но мечтите са безплатни, но знае ли човек.Сигурна съм, че и много
                                       други си го мечтаят, може пък в един момент да се подкваси морето.

Ще пиша по-често като съм тук, че нали виждате в какъв ужас живеем. Аз
                                       лично    съм много спокойна, но има хора, които са изтрещяли. Добре съм ,здрава съм,
                                       защото точно сега в момента това е най-важното. Бъдете живи и здрави и вие и най-
                                       важното бъдете позитивни, не разрешавайте лошите мисли да вземат връх.Flowers Hibiscus

# 172
  • Варна
Злати : )

Ехеее в АБ първи и четвърти - много добре.
В тотала - Ябълката с прогрес, Докторите сдали първото място , но нейсе. И второто е супер.

Аз не разбрах Кавалджъм бременна ли е? Ако е бременна да се махне детето ще е голяма идиотия. Тия процедури инвитро са толкова трудни.
Все мислех, че не е още бременна и само плаши, че може да забременее.
Обаче да шантажираш по тоя начин си е . . . нямам думи просто.
И изобщо кой дава право при починал човек да създаваш поколение? Това трябва да е забранено.

Танита : )

Днес вече трябва Керим да е повече на екран. Да видим какво ще сътвори.

# 173
Хелоу дружки Heart Eyes
Злати , Таня , Боби Hug Hug Hug
Бременна е моята приятелка Кавълджъм Stuck Out Tongue Winking Eye
Останете здрави , мили дружки
Довечера вие сте на кино , аз съм в ДП .

# 174
Привет! Hug

Боби Hug,сутринта в поста си писах,че Къвълджъм е бременна!Показа фалшив документ на БелизТя се почувства виновна и я  върна на работа!После лекарката  й се обади да върне документа!Тя вървеше по коридора и се пипаше по корема!

Таня Hug Фили Hug

хаштага #kesinçözüm - окончателно решение (аз знам,че karar е решение,но така се преведе израза)

от канала

от продуцентската компания

# 175
  • Варна
Да, Злати - видях ,че си писала, че е бременна, но преди ти да пишеш не бях сигурна какво съм разбрала : )))))
Защото Кавалджъм беше готова да го махне, ако получи болницата (или част от нея) и не можех да повярвам ,че е наистина бременна, минала процедура инвитро, а ще е съгласна да го махне. Това е пълна лудост.  Не ми харесва как се заиграват с това. Много е опасно и не мисля ,че и самата турска публика ще го одобри това.
Даже и да е само като игра да залъже Белиз, а да не е имала намерение да го махне. Та от там съвсем се обърках - бременна ли е, не е ли. А и понеже каза на Белиз - ок ще го махне, но тя да имала наум ,че пак можела да забременее (не беше точно с тия думи, но даде да се разбере това).

Но ясно сега. Да видим как ще продължи.

# 176
# 177
Здравейте, дружки!

На линия съм за любимата ни "Ябълка".

Благодаря на Злати за линковете.
Приятно гледане и безпроблемен нет!

# 178
Дъга Hug

А така  Йълдъз му го каза-Аз не съм секретарка! Grinning

# 179
Йълдъзка не е секретарка, но Халит ще става секретар....Laughing LaughingLaughing

Общи условия

Активация на акаунт