Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 26

• 52 616
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро! HugFlowers Green AppleCoffee

Нова снимка със Севда-посетила е козметичката си....

нова и с Онур... как се е излегнал..Wink

нова и с Еда от почивката си...

и др. нови...

Синем

Мурат/Танжу с дъщеричката си...

Приятна събота ви желая! HugHeartFlowers Four Leaf Clover

# 661
  • Варна
Hug wavey
Ммм много ми хареса роклята на козметичката. Севда е много скромна и естествена млада дама. Не се прави на кукла и да е омазана с тонове грим .

Онур е на някое готино място - това синьо около него е великолепно.

Хубави снимки са ни пуснали и Злати да ни ги покаже : ) - благодаря.

Аз си записах първо плажче : )
Слънцето имаше хало. Вчера попадна на таквиа снимки с хало , но не от България, но днес и тука го видях - кръгче около слънцето с цветовете на дъгата.
Интересни природни явления се случват.

# 662
Боби Hug , Злати Hug ,завиждам ви че живеете край морето .Не знам дали тази година ще го видя.Simple Smile
Онур е в любимия си Каш близо до Анталия . С нетърпение очаквам началото на снимките , за да имаме истински новини  , а не само кой с кого си е легнал Stuck Out Tongue Winking Eye

# 663
Добро утроо! HugFlowers AppleCoffee

Боби Hug,хубаво си направила! Wink

Фили HugWink,за теб и останалите,които не живеят край морето....нещо морско...Simple Smile
Скрит текст:

от Ахтопол....

Севда с Каспер в пресата...

и Онур  се е фотнал...Simple Smile

Скрит текст:

обновена от ИГ на Еда...

релаксира....

Приятна неделя ви желавя! HugFlowers Four Leaf CloverNature High Brightness

# 664
  • Варна
Някъде в Анталия е Онур.  Kas, Turkey - пишат, че е.

Фили : ) дано да успееш да видиш морето. Скоро падат мерките, но дали ще е безопасно, никой не знае.

Злати : )

Каспар на Севда е голям сладур. Рускините няма ли да спретнат преводче  : )?

Последна редакция: нд, 14 юни 2020, 12:50 от BVAR

# 665
Привет, дружки!

Домъчня ми за вас, защото нямах време да намина цяла седмица, но не пропускам да ви чета.

Ех, че хубави гледки от почивката на нашите актьори…
Много са им свежарски снимките от лятната им почивка.
Благородно им завиждам и на тях, както и на нашите момичета от морето.
Аз тук пърхам в жегата и умирам от работа след извънредното положение и не знам дали изобщо ще изляза в отпуск това лято. В други години по това време правя първото море, а утре изпращам близките си, а аз оставам тук да работя. Оплаках се…

Много се надявам и аз рускините да преведат част от материала за нашата Севдичка.
Интересно ми е какво са писали за нея и се радвам, че не я забравят, въпреки че в момента няма проект.
Дано поне наесен да има нещо ново с нея, много ми липсва.

В този ред на мисли, да я вземат в ЧД. Много ще й отива бялата престилка и е идеална за ролята на новата любима на красивия ни доктор Ферман. Ето я американката - екзотичната Кристина Чанг, родена в Тайван.

За Кавалджъм
И аз много харесвам Йозге Йоздер и бих искала да остане, но явно са решили друго.
С Кавалджъм изчезва и интригата им с Белиз, така че очаквам и тя да си тръгне.
И без това се задържа доста повече, отколкото в американската версия, а  нашия сюжет до голяма степен се придържа към нея. Само дето нашият първи сезон обхваща техните първи и втори.
Но това е разбираемо с оглед продължителността на сериите и техния брой.
Какво ли са ни измислили… Като започнат да снимат, дано разберем някакви подробности.

Между другото актрисата Йозге Йоздер е публикувала едно уточнение във връзка с новината за напускането на сериала. Очевидно причината не е нов проект, както често се случва, защото е обяснила, че решението да напусне сериала не е нейно, а на продуцентите. И  е добавила, че тя самата съжалява за това дори повече от почитателите на сериала. Явно новината е изненадала и нея и е обидена, ще видим.  На мен ще ми липсва и образа на Кавалзжъм в сериала, и самата актриса, която е много класна.

Илбер
Много е пораснал.
Какъв дечко беше, а стана малък мъж.

Серкан/Емир.

Бусе/Лила.

И Баръш Айтач/ Джанер.

Рускините пишат, че нашата красавица Еда Едже на 20 юни ще има рожден ден, ще навърши 30 години.

Хубава неделя, дружки! Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover Flowers Hibiscus

Последна редакция: нд, 14 юни 2020, 12:40 от * Дъга

# 666
  • Варна
Дъгичке : ) , съчувствам ти за липсата на почивка.
Ееее, много са смотани значи продуцентите за Кавалджъм/Йозге. Освен с Белиз ще се прекъсне и връзката с Танжу , а ми беше интересна тази линия. Харесваха ми двамата като двойка. И двамата са красиви и играят добре.
Кой ги знае какво им е скимнало.
Хубав е ъпдейта и за другите артисти - да ги видим какви ги творят : ) .
Обаче му завиждам на Онур - на хубаво място е гадината. Grinning
Аз съм била в този район и е много красиво.

# 667
Добро утро! HugFlowers Green AppleCoffee

Боби Hug

Дъга Hug,дано успееш по-нататък да излезеш в отпуска!За сега не се ядосвай!Такъв дъжд валя при нас,че не става за нищо! Wink

Имаме си нова снимка с Онур от почивката....с надпис:
„Човек, когато слуша, мълчи“
Музиката е като кислород...

нови снимки от Шевал Сам

останалите на линка-https://vk.com/feed?q=%23YasakElma&section=search&w=wall-118917995_102669

С кой от нашите герои бихте искали да отидете на почивка? Wink

Приятен ден и лека нова седмица! HugFlowers Four Leaf CloverFlowers Hibiscus

# 668
  • Варна
Онур пак се е снимал от хубавото място : )
Интересни са му чертите.
Да, вярно е написал - "музиката е като кислород". Ама само хубавата, че лошата е като отрова Wink

# 669
Добро утро! Hug

Боби Hug

не открих нещо ново..така че да си припомним с гифчета... GÜZEL...на Алихан от 15-16-17 епизоди...Simple Smile

Желая ви хубав ден! Flowers Four Leaf CloverFlowers Hibiscus

# 670
Момиченца здравейте,

От няколко дена не съм писала, но ви чета редовно, просто не съм в София. Четенето ми
                       не се променя, всяка вечер ви следя докъде сте. Попадна ми в нета ДП на руски, може би знаете
                       вече, което значи, че и при нас ще излезе скоро.Говоря за 16 еп.
                                      Безкрайно ви благодаря за всички снимки, за инфото на Злати, за всяка публикация. Дру-
                        гата  седмица ще се включа, че имам още да ви разказвам. Много ви благодаря, че поддържате
                        темата.  Мили Дружки добре, че ви има. Злати, Боби, Фили, Дъгичка и всички останали Момичета,
                         които пишеха тук.Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Rose

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 17:27 от Tanita53

# 671
Добро утро! HugFlowers Apple

Таня Hug,вече има бг. превод на 16 еп. на ДП....

нова снимка на Севда от ИГ..пише,че е пусната без подпис

снимките са от видеото пуснато вчера...
https://vk.com/onur_tuna?z=video-164262731_456239734%2F23202e7d6 … l_wall_-164262731

нови снимки и от Шевал Сам....талантлива е...

още снимки на линка...
https://vk.com/feed?q=%23YasakElma&section=search&w=wall-158229374_368576

Баръш със съпругата си и синовете...

Приятна сряда,момичета! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 672
  • Варна
wavey
Хареса ми тази нестандартна снимка на Севда.

# 673
Добро утро! HugFlowers AppleFlowers Cherry Blossom

Боби Hug

Севда е пуснала  в ИГ си две нови снимки от фотосесия,направена от известния ни фотограф Джем Талу ....

и от Онур нова с надпис:''Мы зашли глубоко''...

имаме нова и от Еда на почивката с Буурахан...

и Мелис се плацика....

Желая ви приятен слънчев ден! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover Flowers Blossom

# 674
  • Варна
: )
Тука ми хареса Севдето на тези снимки.
Онур блести с размисли пак : )
Злати, дали да не ударим една почивка и ние на темата?

Общи условия

Активация на акаунт