Звездни компромати - март 2020

• 211 399
  • 2 054
  •   1
Отговори
# 1 725
Голямо геройство да си боядисаш косата. Тя знае ли колко отчаяни съпруги го правят ежедневно, м? 😥
Годините и личат на Тери, особено по шията...

# 1 726
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Голямо геройство да си боядисаш косата. Тя знае ли колко отчаяни съпруги го правят ежедневно, м? 😥
Годините и личат на Тери, особено по шията...

Тя милата, ако знае, че освен боя, в домашни условия жените и се епилират, и гел лак махат...

# 1 727
  • София
При тая изолация дори Генерала ми е секси, за показаните млади полицайчета пък да не говорим. Joy

Тоца е противен човек. Пришка ще й излезе на езика от натъртване, че това е единствено дете на мъжа й. И тая показност, парвенющина и фукане са супер гнусни. А уж любовта правела хората по-добри. Същата вещица си е и няма да се промени.
Вчера гледам едно клипче с детенцето й в хола, а отзад булчинските й рокли се веят на манекени. Няма ли да ги разкара вече, като декор от филм на ужасите са. Изтрещяла жена, а този нейният как й се връзва, просто ми е непонятно. Това да беше мъжът ми досега роклите да са изхвърчли с 200 през прозореца. Grin

# 1 728
А някой радпозна ли накъде гледа "шармантният" апартамент? Бул. България или другаде?

# 1 729
Имам някакво такова хахаво усещане,че Тоцините изтъкнати суперлативи са за прикритие,да не разберем,че се е прекарала.Сякаш,ако не е Бестито,нямаше да е Батинкова днес.Тъжна картинка е.
п.с. пролях сълза даже.

# 1 730
Последните постове за Тоци ми върнаха усещането за нормалност. Благодаря! Не съм вярвала, че толкова досадна тема (за Тоца, не звездните компромати) може да ми се стори като свеж полъх! За съжаление, нямам клюки да добавя, за да остойностя коментара си.

# 1 731
Това с роклите на Антония ми напомня по някакъв начин за мис Хавишам от "Големите надежди" - луда старица, която стои в разпокъсаната си сватбена рокля до изгнилата сватбена торта 50 години след като годеникът ѝ я изоставил пред олтара...

Антония е ясна, мъжът ѝ ми е пълна мистерия. Явно много я бива да мотае мъже около пръста си, да ѝ угаждат да ѝ правят по 2-3 сватби и т.н.

# 1 732
Ох, Тонка, хиля се с глас....Моето мнение е същото, аз го написах, де. Много злоба и комплескарщина струят от Тоца. Какво постоянно се опитва да доказва? Тя-единствена, неповторима във всичко.
А истината е , че става смешна, досадна, жалка.

# 1 733
  • Viena
Николета с умно заключение!

# 1 734
То и за нея важи с пълна сила. Освен това плагиатства от фейса.

# 1 735
Ако наистина е вярна оная статия, че му е осигурила финансиране за бизнеса и ако това е изглед към бул. България и се окаже, че апартаментът е нейн от Бередин, не остава много за чудене. Пък дори и да е само финансирането на бизнеса. Венета като я пита дали е богат новият й мъж, тя каза "това не е важно, важното е да е интелигентен, иначе и да има пари ще ги изгуби", което беше завоалираният начин да каже, че се е минала.

# 1 736
СПоред мен мъжа ѝ е баламурник и наистина не знам как се връзва на такива идиотщини. На колко от нас мъжете им ще се оставят да ги правят на малоумни? И моя точно за отрицателно време ще е разкарал сватбените рокли от хола....Сега ако съм ги завряла в някой кашон и стоят по мъзи и тавански стаи, няма да се сети за тях. Но ако ги инсталирам в някоя стая да ги заобикаляме, абсурд. Чак жал да ти стане за тоя добродушен шишко (поне на мен на такъв ми изглежда).

# 1 737
Който плаща, той поръчва музиката. Няма никакъв шанс мъжът ми да плаща за всичко, да ми търпи щуротиите и аз да съм грозна скочубра средна възраст. Ама ни-ка-къв. Има много по-млади и красиви жени, които 100 % правят много повече чудеса в леглото без да искат да се държат сватбените рокли в хола на апартамента му.

# 1 738
Понеже темата е клюкарска, а аз съм злопаметна и завистлива, защото нямам най- русото, най- първородното, най- уникалното и най- най Бест Батинков....На една от снимките с пелената от лед се виждаше свекървата на Тоца. Не изгеждаше да е потънала в лукс

Последна редакция: пт, 27 мар 2020, 16:44 от Г-жа Рамацоти

# 1 739
Лед? Какъв лед? Може ли някой да помогне със снимка, моля!
**Всеки път като чуя за недоразумението Тоца в главата ми звучи част от песен на Травис Скот ''Your momma is a trophy.'' Убедена съм, че се мисли точно за това.

Общи условия

Активация на акаунт