Звездни компромати - март 2020

• 211 257
  • 2 054
  •   1
Отговори
# 30
  • IT
Бях на сватбата на девера ми, свидетелят от страна на булката беше един известен млад дизайнер, който и участваше в последните серии на Next in Fashion по Нетфликс. Подари на булката еднa рокля в модният цвят фуксия....... не я разбирам тази мода се оказва. Докато гледах сериите и там много от тоалетите, на които се възхищаваха ми бяха непонятни. На кръга с бельото жури беше и А. Лима- от близо- гадна кожа..
Оказва се, че ми харесва скучна мода 😂

Благодаря за темата, много интересен първи/втори/ пост!

# 31
Добре че поне не е облечено като майка си.

# 32
  • София
Благодаря за темата!
Честита Баба Марта, бъдете живи и здрави!

Дженифър Лопес
Скрит текст:
Хари Стайлс
Скрит текст:
Селин Дион
Скрит текст:
Бела Хадид
Скрит текст:
Дуа Липа
Скрит текст:

# 33
  • София
Джена Дюън вече в много напреднала бременност

Скрит текст:

# 34
Ч.Б.М. и благодаря за темата Flowers Rose
Много интересна информация, благодаря ти за труда Радика.
Браво на нашите сънародници, изпитах гордост.
Особено ми харесаха Боршуков и Тенев, браво!

# 35
  • IT
По едно време семейство Бахарови изкачаха от всякви продукции по различни тв канали, сега имам чувството, че която колекция погледна сестрите Хадид са навсякъде
Скрит текст:

Москино

Бърбъри
Вивиан Еестууд

# 36
Много интересна информация в началото на темата. И аз благодаря за ограмотяването 💐💐💐💐

Като казахте Бахарови, гледам в “Слънчев бряг” тоя дрогирания от родата им. Много противно същество, но пък така си е паснал на ролята, че за по-противен друг не мога и да се сетя.

# 37
Гуинет, преди 3 дни в самолета за Париж. Ей масова психоза настана с този измислен вирус.
Скрит текст:

# 38
Много ми е симпатична Джена Дюън. Flowers Hibiscus

От облеклото на Ким само докато го гледам ме обхвана клаустрофобия. Имам чувството, че така са впити дрехите, че ти пречат да дишаш нормално и нямам идея как се съблича подобно нещо.

# 39
Евала, Шамар! Детето оставя много хубаво впечатление.
https://youtu.be/C7TgEbL_s4A

# 40
С този насран цвят и опашка до под гъза е ужасна и бельо сигурно няма.
Хич не я разбирам тази "мода,тенденция...." тип Кардашиан.
Както се е облякла Ким представям си ако трябва да отиде спешно до тоалетната какво ще прави.....!
А , за детето ѝ не знам, супер неудобно и неподходящо за малко дете ми изглежда.
Лично аз предпочитам да съм облечена с удобни дрехи ,а не по последна мода.

# 41
Ким К често споделя, че е невъзможно да седне в повечето ѝ знакови одежди. В роклятя от последната Мет Гала дори трудно ходеше. Каза, че трябва да стиска около 4 часа. Ако работата протече, сестрите ѝ били там да забършат положението. Когато се облече пътува права или легнала, в зависимост от екипчето. И не само тя.
Норт ми харесва, често казват, че я оставят сама да си прави стайлинга. Много прилича на Кание и в дрехите. Модната жертва на Ким ще е Чикаго.

# 42
  • София
Ох, аз едни неудобни дънки не мога да облека.

# 43
Горките деца. Чак не ми се мисли като станат тийнове, какви идиотии могат да им родят на главите, повлияни от родителите си.

# 44
Аз и в анцузи се чувствам като наденица. Ама не съм от Холивуд. Ако бях щях да съм клошар стайл. Като Кание зад жена му.
https://www.google.com/search?q=kim+k+met+gala&client=ms-and … rc=E42o_sdiRSY4NM

Общи условия

Активация на акаунт