Звездни компромати - март 2020

• 211 700
  • 2 054
  •   1
Отговори
# 1 515
  • Пловдив
Емилия има момченце и момиченце от Коко Динев, нали ? Няма други деца, нали ? Grinning
Нали.

# 1 516
  • Пловдив
Нa мен изобщо не ми приличa нa Коко дъщерятa нa Емилия
а на кой? Simple Smile

# 1 517
Aбе дa ca живи и здрaви 😀 Може aз нещо дa бъркaм

# 1 518
# 1 519
  • Пловдив
Кейтито с какво се занимава, освен че е бивша жена на откачалката.
То ясно, че роля няма кой да ѝ даде, но парите не растат по дърветата, все пак Rolling Eyes

Ами според IMDb снима и то не малко:

https://www.imdb.com/name/nm0005017/?ref_=nv_sr_srsg_3

# 1 520
  • София
Джон Бон Джоуви мие чинии в собствения си ресторант, за да помага за изхранването на гладни хора в условията на коронавирус.

Скрит текст:

Цитат
"Ако не можеш да правиш това, което правиш ... направи каквото можеш!"
За да се съобразят с изискванията на щата Ню Джърси на фона на пандемията на коронавирус , ресторантът в момента е отворен само за поръчки за доставки.

Създадените от Бон Джоуви три ресторанта дават възможност на клиентите да плащат за храната си като доброволно помагат с по нещо в кухнята, ако нямат пари.

В менюто няма цени и хората, които изберат да плащат, са окуражавани да направят дарение, от една страна, за да помогнат за консумацията на човек в нужда, а от друга – за издръжка на ресторанта.

От отварянето на ресторантите досега 54% от порциите са платени от дарения, а 46% са изработени от самите хора в нужда. Мотото на инициативата е „Всички са добре дошли на нашата маса“.

# 1 521
Браво, страхотно!
Дано повече хора вземат пример от него, впечатлена съм.

# 1 522
  • София
И Харви Уайнстийн и Пласидо Доминго били заразени с корона вирус

# 1 523
Как Холивуд създаде от това бездарно същество,такава голяма звезда??
Едно време и аз и бях фен. Докато не я чух да пее на живо ... Невероятно е просто... Rolling Eyes

# 1 524
  • In The Middle Of Nowhere
Харесва ми банята й 🙃

# 1 525
Аз съм на друго мнение. Също я гледахме на живо, дори без музика. Пак си беше жестока. Явно всеки я вижда по различен начин. Че е бездарна, само от българи съм чела и чула.

# 1 526
Харви, за да отърве дранголника, ще си самопостави всички болести на този свят. Аз ако бях болна, колкото него, сигурно нямаше да мога и пръст да помръдна.

# 1 527
На италианка да й свърши пастата? Е това вече е катастрофа! Joy

# 1 528
Аз съм на друго мнение. Също я гледахме на живо, дори без музика. Пак си беше жестока. Явно всеки я вижда по различен начин. Че е бездарна, само от българи съм чела и чула.
Преди години Елтън Джон трябваше да й връчи награда за изпълнител на живо и доста попсува. Мисля, че не е българин.

# 1 529
Ее наистина ли? Падна ми в очите , ако е вярно. Много лошо впечатление ми прави да се омаловажа труда на другите. Може да не “най-пеещата” , но със сигурност доста труд е положила , за да се наложи.

Общи условия

Активация на акаунт