Звездни компромати - март 2020

• 211 365
  • 2 054
  •   1
Отговори
# 1 830
  • Down south
Папата сам на площада не е гледка, която се вижда често. Не е нужно да си религиозен, за да настръхнеш
Въздействащо!
Всички имаме нужда от надежда.

# 1 831
  • София
Андреа с Кубрат?! 🤔

# 1 832
  • Варна
Андреа с Кубрат?! 🤔
Скрит текст:
Че е Кубрат, Кубрат е, ама дали е Андреа? Ц*ците и не се виждат, че да я познаем.

# 1 833
Андреа с Кубрат?! 🤔
Скрит текст:
Че е Кубрат, Кубрат е, ама дали е Андреа? Ц*ците и не се виждат, че да я познаем.

много добро 😀😀😀

# 1 834
В профила й в инстаграм има и стори , тя е .

А Ива Екимова е сготвила !!!

https://www.instagram.com/ekimovaiva/feed/

Скрит текст:

Преслава и дете
https://m.facebook.com/PreslavaTV/photos/a.10150267182599424/101 … e=3&source=48

Последна редакция: сб, 28 мар 2020, 20:49 от alethea

# 1 835
Андреа с Кубрат?! 🤔
Скрит текст:

Андреа е ...

# 1 836
Преслава и щерка убиха всичко детско в мен. Не останало друго да я научи - точно на това... Close

# 1 837
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Преслава и щерка убиха всичко детско в мен. Не останало друго да я научи - точно на това... Close
Хиляди жени гримасничат с малките си деца.

# 1 838
Да, ама тук майката е подчертала, че тя така си позира.

# 1 839
https://www.instagram.com/p/B-Rc2hUA-TF/?utm_source=ig_web_copy_link

Диляна Попова и син,
Детето прилича много на Асен .

В стори има и повече снимки.

# 1 840
  • Rock & Roll feeling ...
Настръхващи снимки на папата насред празния площад. Blue Heart
И не просто,че е папата, и не само защото обичайно има много присъстващи... Просто един човек, макар и с човешка титла, молещ се във време на беда... Празно, а небето смрачено...

Да се изкажа и аз по темата за КЗД и Салма. Катрин на младини бих нарекла красива. Има и красота и чар и сексапил. Но лошо остарява. Салма остарява добре, на моменти може да е секси, но като цяло не ми е нещо повече от симпатична. Не я бях гледала в интервюта и гостувания, та едва миналата година придобих вепечатление и ми се струва много пламенна и с чувство за хумор. Близка ми е до българите и нашия манталитет и жилка.

Тази жена, не че толкова е красива, но в нея има един финес, една загадъчност, харизма.
+ 1. Абсолютно същото усещане ми носи.

# 1 841
От къде дойде това безумно самочувствие на Нели от "Търси се"?
Тя се изживява като Опра, предаването стана агресивно,  а тя сякаш се опитва да наложи мнение на гости си, на Меги почти не й се чува гласа. Изявява се като значим човек в обществото, изпуснала ли съм нещо, че я направи толкова важна?

Последна редакция: нд, 29 мар 2020, 20:43 от sourit

# 1 842
Тези двете не ги гледам отдавна, преди като съм пускала предаването все са питали неудобни въпроси гостите си. Уж позитивно предаване ама пак се опитват да си правят някакви "разкрития" за човека.

# 1 843
Вчера гледах малко по БТВ Иван и Стрина, седнали в двора си и се обясняват, че нямало лошо да си в изолация със семейството си, един вид нали важното е, че са заедно.. Той философстваше колко хора щяли да останат без работа и пари, тя се хилеше като шматка и си цъкаше на телефона.

# 1 844
Вчера гледах малко по БТВ Иван и Стрина, седнали в двора си и се обясняват, че нямало лошо да си в изолация със семейството си, един вид нали важното е, че са заедно.. Той философстваше колко хора щяли да останат без работа и пари, тя се хилеше като шматка и си цъкаше на телефона.
Точно от нея не съм и очаквала нещо друго.

Общи условия

Активация на акаунт