Звездни компромати - март 2020

• 211 377
  • 2 054
  •   1
Отговори
# 1 815
Мама на Тоци е много шукаритетна 😁 Имала съм удоволствието да я видя на живо няколко пъти, като паун се перчи.

# 1 816
За мен има ведро и приятно излъчване, без стиснатите злобни очички на Тоци. На живо нямам впечатление, но само като им видиш розовата кръгла къща ти става ясно, че добрият вкус не е семейна черта.

# 1 817
Тоца дали чете тук? Grin

# 1 818
Майката на Антония , ако не беше такъв кич  щеше да си е супер мацка , за годините си , но няма пълно щстие.

# 1 819
  • София
Не е никакъв компромат, разбира се, но към сегашната ситуация е нетипично и въздействащо да се види.

Вчера папа Франциск отправи извънредна благословия Urbi et Orbi - (“Към Града и към Света”) - нещо, което обикновено прави само на Коледа и Великден. Сам, пред празния площад "Свети Петър", на фона на падащия дъжд, виковете на чайките и на минаващи линейки. В молитвата папата призовава: "Умоляваме те: Събуди се, Господи! Не ни оставяй на милостта на бурята“.
Изрично споменава усилията на лекари, сестри, служители в магазини, хигиенисти, болногледачи, транспортни работници, полицаи и доброволци.

Скрит текст:

Целият текст и видео -
https://www.vaticannews.va/en/pope/news/2020-03/urbi-et-orbi-pop … xMD4o1LscnIRumgUE

# 1 820
Покрай Тоца и майка й се сетих за ето тези два паЛуна - майка и дъщеря /Искра Радева и Елена Станулова/:

Скрит текст:

Елена роди син през 2017г. и май се кротна. Не е ли ирония, че същата преди години е работила в Министeрство на транспорта, отдел ''Протокол''- грижела се е за имиджа и програмата на министъра и заместниците му. Laughing

# 1 821
  • Sofia
Според мен КЗД няма пипан нос и очи

Харесвам я наборката Blush и пак ,според моите виждания, си остарява достолепно Heart Eyes

Последна редакция: нд, 29 мар 2020, 09:54 от Doli

# 1 822
Имам особено отношение към Римокатолеческата църква, а и не съм много вярваща като цяло, но този човек вдъхва някакво доверие. И нямам предвид само в този конкретен момент, опитва се да прокара някои по-модерни идеи, но не съм сигурна, че ще има успех. Жив и здрав да бъде, според мен ще бъде от тези дето се помнят във времето.

# 1 823
Много е красива Салма. Но мангалското в нея е много силно. Омъжена за милионер, а облеклото и е все едно от на наша Софка гардероба.
Не само милионер,той е едно от главните действащи лица в модната индустрия

# 1 824
  • Варна
В една от темите за Италия, където пишат момичета живеещи там, споделиха следната история за папа Франциск:
“ Даваха, че папата е ходил да се моли пред чудотворния кръст в църквата San Marcello al Corso за избавление от вируса, болните и т.н.
Прочетох, че през 1519 църквата изгаря до основи, но кръста остава непокътнат. Три години по-късно по време на "голямата чума", въпреки забраната да се ходи по улиците хората тръгват с него от квартал на квартал и болестта намалява и изчезва.”
Явно и той прави всичко по силите си, за да съхрани вярата и надеждата, които като че ли вече са на изчерпване.

# 1 825
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Имам особено отношение към Римокатолеческата църква, а и не съм много вярваща като цяло, но този човек вдъхва някакво доверие. И нямам предвид само в този конкретен момент, опитва се да прокара някои по-модерни идеи, но не съм сигурна, че ще има успех. Жив и здрав да бъде, според мен ще бъде от тези дето се помнят във времето.
Православна съм, и не особено религиозна, но ми е жал за вярващите хора, дали се чувстват изоставени и  предадени, или запазват вярата си в такъв момент, и го приемат като изпитание...
 Покъртително е да се види  папата толкова сам на площада.

# 1 826
Папата сам на площада не е гледка, която се вижда често. Не е нужно да си религиозен, за да настръхнеш

# 1 827
Много тъжна е гледката на папата сам пред празния площад...

# 1 828
  • Варна
Не е никакъв компромат, разбира се, но към сегашната ситуация е нетипично и въздействащо да се види.

Вчера папа Франциск отправи извънредна благословия Urbi et Orbi - (“Към Града и към Света”) - нещо, което обикновено прави само на Коледа и Великден. Сам, пред празния площад "Свети Петър", на фона на падащия дъжд, виковете на чайките и на минаващи линейки. В молитвата папата призовава: "Умоляваме те: Събуди се, Господи! Не ни оставяй на милостта на бурята“.
Изрично споменава усилията на лекари, сестри, служители в магазини, хигиенисти, болногледачи, транспортни работници, полицаи и доброволци.

Скрит текст:

Целият текст и видео -
https://www.vaticannews.va/en/pope/news/2020-03/urbi-et-orbi-pop … xMD4o1LscnIRumgUE
Напълниха ми се очите!
Снимките са покъртителни.

# 1 829
А и аз хем не съм силно вярваща както казах, но ме трогна папата много. Дано наистина даде кураж на вярващите, а и не само на тях. В момента целия свят има нужда от надежда. Адмирации за това, което прави, надявам се да е от добросърдечност, а не от други подбуди.

Последна редакция: сб, 28 мар 2020, 23:04 от ARIA*

Общи условия

Активация на акаунт