Звездни компромати - март 2020

• 211 588
  • 2 054
  •   1
Отговори
# 1 785
  • Варна
Бандерас си има актьорска кариера далеч преди да го открие Холивуд, виж за Катрин съм съгласна.

# 1 786
Тайната на Зита-Джоунс е операцията на очите, променила е формата им и воала, стана звезда, просто е много интелигентна според мен и е направила най-доброто за вида си.
И носа е пипала или се е стеснил от само себе си.

# 1 787
Салма Хайек и Катрин Зита за мен са едни от най - магнетичните жени. Като Салма все пак е по - красивата. Това са жени с присъствие, които могат да те запленят.
Катрин
Скрит текст:

Салма ❤
Скрит текст:

# 1 788
Много е красива Салма. Но мангалското в нея е много силно. Омъжена за милионер, а облеклото и е все едно от на наша Софка гардероба.

# 1 789
Съгласна съм , Сигма.

# 1 790
А, AglayaDreams, благодаря за онагледяването.
КЗД на първата снимка е млада, хубава и кривогледа. На втората разбрах що не ме кефи, ми съща Мара Игнатова (която мъж ми намира за красива също), но в брюнетски вариант.
Направо му се чудя как си ляга и става с мен... ScreamSatisfied
Салма ми е едно симпатично, дребно, цицоресто цигане. Казват, че има добро чувство за хумор.

# 1 791
Много е красива Салма. Но мангалското в нея е много силно. Омъжена за милионер, а облеклото и е все едно от на наша Софка гардероба.
Арсеналът в действие.
Скрит текст:

# 1 792
  • Пловдив
От всички актриси най-магнетична ми е  Джулия Робъртс
Скрит текст:

# 1 793
Тез балони от само себе си ли растат?

# 1 794
  • София
Сигурна съм, че ще каже "Е, сладка е, кво?"... Rolling EyesSatisfied
Прав е мъжът ти, сладка е. Остарява стилно и не крещи за внимание.
И Салма е сладка, но с първите две снимки G&B е онагледила как остарява.

# 1 795
Тез балони от само себе си ли растат?
Да. С боза. Stuck Out Tongue Winking Eye
Само при мен не действа... Cry

# 1 796
И двете обсъждани дами са ми симпатични и толкова.Катрин само очите и погледът ѝ е магнетичен,за Салма точно сте казали на какво прилича и с този размер бюст ,на ниска дама не стои естетично изобщо.
За мен красавиците в Холивуд са :Шарлийз Терон,Меган Фокс ,от старата школа- Мишел Пфайфър,Дженифър Конъли.

Последна редакция: сб, 28 мар 2020, 12:12 от *Амбър*

# 1 797
Стори на Джино за Мегз

# 1 798
  • София
Това е прекалено тъпо, дори за мозъка Джино. Да шие той маски и да ги подарява щом има ресурс.

# 1 799
Доста е просташко, но е прав. Себестойността на тези маски от изрезки е някакви стотинки. Отделно, че не покриват никакви стандарти или тестове, та не виждам как точно са "предпазни".

Общи условия

Активация на акаунт