Звездни компромати - март 2020

• 211 634
  • 2 054
  •   1
Отговори
# 1 770
  • София
Ретро снимки

Queen и Диего Марадона 1981г.
Скрит текст:

Фреди
Скрит текст:

Фреди и Ани Ленъкс 1988г.
Скрит текст:

пак той с Катрин Зита-Джоунс
Скрит текст:

Том Ханкс и Рита Уилсън на сватбата им през 1988г. /роклята ѝ е много смешна/
Скрит текст:

Вал Килмър и Шер 1983г.
Скрит текст:

Кристи Суонсън и Брад Пит 1988г.
Скрит текст:

# 1 771
Утре при Ива Софиянска Божкова ще говори Адриана Тюркмен , болна от коронавируса .

# 1 772
Ретро снимки
Скрит текст:
Начии, вечния спор с моя любим - Е ли е невероятна Зита или ич… Предполагам разбирате, че изобщо не я намирам за зашеметяваща, ни в Десперадо или каквото там беше, ни никъде. Абе не ме кефи, не е мой тип, точка.
Ще му покажа тази снимка... Grin

# 1 773
Тайната на Зита-Джоунс е операцията на очите, променила е формата им и воала, стана звезда, просто е много интелигентна според мен и е направила най-доброто за вида си.

# 1 774
Страхотна е Катрин и остарява много хубаво. Heart Eyes Наистина е интелигентна жена и с вкус и стил.

# 1 775
Там е работата, че аз не я намирам за зашеметяваща красавица в най-силния ѝ холивудски период, да не говорим след тази снимка. Изобщо не коментирам интелекта ѝ, в момента клюкарствам. Grin
п.п. Сигурна съм, че ще каже "Е, сладка е, кво?"... Rolling EyesSatisfied

# 1 776
  • София
Скрит текст:
Ретро снимки
Скрит текст:
Начии, вечния спор с моя любим - Е ли е невероятна Зита или ич… Предполагам разбирате, че изобщо не я намирам за зашеметяваща, ни в Десперадо или каквото там беше, ни никъде. Абе не ме кефи, не е мой тип, точка.
Ще му покажа тази снимка... Grin

В "Десперадо" заедно с Бандерас играе Салма Хайек.
А Бандерас и Зита-Джоунс са двойка в "Маската на Зоро". Wink

Промяната ѝ наистина е много голяма и сполучлива.

# 1 777
Лиa, благодаря за уточнението, защото аз наистина не си спомням коя, къде...
Но не бъркам актрисите, само филмите.

# 1 778
На мен не ми е зашеметяваща

# 1 779
  • Sofia
Има огън в очите, затова я харесват мъжете.

# 1 780
Катрин ми харесва само в Бандата на Оушън. Ослепителна е. Ама то сигурно, защото там много не прилича на себе си 😂😂😂

# 1 781
  • До морето
КЗД ми е ослепителна в Маската на Зоро. Иначе не чак толкова, но е красива жена, несъмнено.

# 1 782
Преди години имах абсолютно същия спор с едно гадже и брат му 😂 Е ли е ослепителна или не е. Така и не разбрах кое толкова и харесваха, хубава е, но за моя вкус не е най! За щастие хората имаме различен вкус и както се казва за всеки влак си има пътинци.

А от мен съботно моя любимец Ед Уестуик ❤
https://www.instagram.com/p/B92IlWqn0ob/?igshid=aes9u431pe6z

# 1 783
Катрин Зита ако не се беше омъжила за Майкъл Дъглас щеше през крив макарон да види такива роли в Холивуд. Същото важи и за Антонио Бандерас.

# 1 784
Хич не я харесвам Катрин, както и Салма. Последната обаче направо не остарява, за разлика от Бандерас и Катрин, при които процесът е доста кофти.

Общи условия

Активация на акаунт