Звездни компромати - март 2020

• 211 326
  • 2 054
  •   1
Отговори
# 1 890
Водещата на "Търси се"  Нели пише с много правописни грешки в профила си във Фейсбук. Преди няколко дни се възмущаваше, че нито един журналист не е направил интервю със заразен с коронавирус. Да слагали маските и костюмите и да търсели... Ами, хайде, Нели, най-накрая имаш шанс да изпъкнеш с нещо. Направи го ти!
Ха Ха
Някой го беше споделил.... ама тя отговори ... тя е водеща на високо стойностно ток шоу... не е в нейн стил.
🤭

# 1 891
Божее, придала си важност мравката. Joy

# 1 892
Водещата на "Търси се"  Нели пише с много правописни грешки в профила си във Фейсбук. Преди няколко дни се възмущаваше, че нито един журналист не е направил интервю със заразен с коронавирус. Да слагали маските и костюмите и да търсели... Ами, хайде, Нели, най-накрая имаш шанс да изпъкнеш с нещо. Направи го ти!

Уфффф... Сравнява се с Опра?! WTF?!

# 1 893
Творчеството на Венета и неговите фенове
Скрит текст:

# 1 894
Тaзи Нели cъвcем cе е caмозaбрaвилa

# 1 895
Ще й се стъжни един ден като й спрат великото предаване.

# 1 896
Може ли линк към гостуванията на Стрина и Кобрата ?
 Поредната "моделка" ръси мисли в селфи видео:
  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1524134124434691& … d=100005143532032

# 1 897
  • До сърцето...
Моят "любимец" - краля на Тайланд много се е закъхърил с тоя корона-вирус. От два месеца не се вяства в страната си, която се бори с COVID-19.
Първоначално, 68-годишния Маха Вачиралонгкорн, или Рама X, решил да изчака развитието на пандемията в частната си резиценция в Германия, където се е забарикадирал още от феврури месец. Но, за зла участ, 119 човека от обслужващия персонал са с положителен тест за коронавирус.
На завалийката му се е наложило да смени пребиваването си. Рама-та се преместил в четиризвездния Sonnenbichl в Бавария. За да не скучае, карантината я кара "само" с 20 наложници, ...
Скрит текст:
... като не се уточнява дали в това число влиза и  последната му жена - Сутхида. Той си имаше и шефка на наложниците - Сининат („кралска благородна наложница“), назначена само два месеца след сватбата на краля и също толкова бързо разжалвана - заради нелоялност и амбиция да измести кралицата.
Жив да го оплачеш!!
Скрит текст:

И другата противоположност - Иглесиас и Николас (Коко)
https://www.instagram.com/p/B-M5UgJB1gM/ - миниклипче
Скрит текст:

# 1 898
Не знам откога Саня Армутлиева е актриса, но филмът 'Лошо момиче'е мега тъп!

# 1 899
Къде са го давали? Уж имаше много хубави отзиви?

# 1 900
По БНТ тази вечер го даваха, ама и на мен не ми хареса.
Деян Донков беше много зле .

# 1 901
Аз не харесвам никой от най-новите български филми. "След края на света", "Изпепеляване", макар че беше много тежък, "Бунтът на L", май за друг не се сещам, ми харесват, но не ги броя за много нови.

# 1 902
На мен Донков най-много ми хареса от целия филм, много беше добър.

Иначе, аз бях чела доста суперлативи за филма и имах високи очаквания, но не ме впечатли.

# 1 903
Аз последно гледах Дъвка за балончета, той ми хареса .

# 1 904
Сценарист и режисьор - Мариан Вълев. Ама то голям сценарий. Satisfied
Деян не беше толкова зле, ами Дилянка в инвалидната количка.
Аз харесвам Вездесъщият, Посоки и Следвай ме от бг филмите.

Общи условия

Активация на акаунт