Звездни компромати - март 2020

• 211 321
  • 2 054
  •   1
Отговори
# 1 905
А, бе, филм за Буров звучи интересно, ако е с биографична насоченост. Обаче нямам никакво доверие ни на сценаристи, ни на режисьори, на главните актьори пък съвсем.

# 1 906
Мъск вероятно се е разделил с Grimes, малко преди тя да роди. Преди няколко часа е спрял да я следва в Туитър, а в нейната последна публикация има емотикон на разбито сърце.

# 1 907
Признавам си, че дадох шанс на бг. филм снощи, но заспах.

# 1 908
Мъск вероятно се е разделил с Grimes, малко преди тя да роди. Преди няколко часа е спрял да я следва в Туитър, а в нейната последна публикация има емотикон на разбито сърце.

Не се сещам къде точно, но вчера ми попадна предсказание, че Ковид-19 ще доведе до крах на имерията Мъск.
Да не би да е започнал да губи пари и тя да го е разлюбила?

# 1 909
Grimes от  Мъск ли е бременна? Всъщност родила ли е вече?

# 1 910
От него. Това ще му е шестото. Трябва да роди април, мисля.

# 1 911
Ще е жалко за Мъск, има талант,но личният му живот омг. Аз съм много хепи с Теслата.

# 1 912
И аз не харесвам повечето нови български филми. Последно гледах този с Яна Маринова и Луиза. Ми... много тъпичък. Става за убиване на времето, но аз отдавна не гледам такива бозави филми. Мариан Вълев не го понасям и едва ли някога ще дам шанс на филма му.

Шопов и бебе
https://www.instagram.com/p/B-WOTVhDhTi/?igshid=1jv8248ngiq5q

И моя любим фантастичен герой 😁 Ким кентавъра
https://www.instagram.com/p/B-Tckr0AgrH/?igshid=gmk50lpd211o

# 1 913
Леле, вчера се научило бебето да се обръща по корем само, обаче вече с обувки. Дано да са само за снимката, като част от аутфита.

# 1 914
Андрей от "Иван и Андрей" чака второ дете !

# 1 915
А, бе, филм за Буров звучи интересно, ако е с биографична насоченост. Обаче нямам никакво доверие ни на сценаристи, ни на режисьори, на главните актьори пък съвсем.
Не е с никаква биографична насоченост. Става, но не е нещо особено.
Лошо момиче ми хареса, а Деян, както винаги беше блестящ.
Харесвам много българско кино, новите филми също.

# 1 916
Anna Kendrick за InStyle Мексико, април 2020
Скрит текст:

# 1 917
Anna Kendrick за InStyle Мексико, април 2020
Ох, тази девойка така и не можах да я харесам!
Невзрачна и много неприятно, нагло излъчване.

# 1 918
Отвратителна ми е и на мен Кендрик.

Що се отнася за Мъск, според мен личният му живот си е едно към едно с професионалния му такъв. Експериментатор, иска от всичко да опита, не го сдържа само над една "област" да работи...Такъв ми се вижда. Нито ще се спре с неговите си неща, нито има само едно единствено нещо, с което да се занимава, нито един тип жена, и така, до края на света. Ако има жени на Марс, примерно, двуглави, зелени, по 10 метра високи, той щеше да е първият човек спал с една от тях, докато пеее нещо на Бауи, и то фалшиво. Тряба и такива хора да има. Като не е задължително всички новатори и експириментатори да спят с всички възможно жени, но той просто е един такъв тип. И неговата не е лесна.

# 1 919
Не знам откога Саня Армутлиева е актриса, но филмът 'Лошо момиче'е мега тъп!

Абсолютен хаос..Никаква връзка на гимнастиката с житейския провал на гимнастичката. Само разбрахме, че явно майка ѝ има високи изисквания към нея, но не се видяха потта и труда в залата, ако това е искал да свърже режисьорът или просто е трябвало да намести някак Илияна Раева и част от националките. Страшна мъка. Имах надежди за този филм, нямаше го по торенти и сайтове и затова се зарадвах, че ще го дават по ТВ..

Последна редакция: пн, 30 мар 2020, 14:58 от Блю

Общи условия

Активация на акаунт