🎭 Като две капки вода - сезон 8, тема 2 /01.03.-15.03.2020/

• 27 900
  • 732
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Благодаря за темата, много труд си вложила!
 Аз продължавам да съм за Антоан.

# 16
Благодаря за темата и за труда ,Смайли Hug
Аз гласувах за Фики.Сигурно бъркам,но пък  каква изненада беше миналият път,така че очаквам с нетърпение.

# 17
Маги Дж. ми напомня на Люси , талантлива, но скучна и пренавита.

# 18
  • Пловдив
Надявам се Димитър да се справи с образа.

Благодаря за темата Flowers Sunflower

# 19
И аз, добър актьор е и е симпатичен и като личност, ще е жалко, ако в това шоу си загуби времето (и не само). Пък и май основно заради него ще го следя, доколкото мога.

# 20
  • Terra incognita
Възхищавам се на възпитанието, културата и дициплината на Димитър Маринов. Изключително деликатен човек, а в очите му се чете искрена доброта.

# 21
Smileys, благодаря за страхотната тема и интересния първи пост! Flowers Hibiscus Колажите са един път! Simple Smile Нямам търпение за довечера! Димитър Маринов ми изглежда изключително човечен, добър и скромен. Смятам за късметлии всички, които го познават и са му близки.

# 22
Smileys, благодаря за новата тема! Прекрасна - както винаги! Heart Eyes

Гласувах за Димитър Маринов, пък - да видим. Simple Smile

# 23
Благодаря, смайлко! Flowers Tulip

Аз залагам на Дара. Николина е твърде характерна и лесна за имитация, според мен.
Чак сега прочетох, че Галя ще е Миси Елиът...ужас Rolling Eyes
Дано стане шоу!

# 24
И аз гласувах за Дара. Според мен на останалите ще им е по-трудно.

# 25
Според мен Дара ще се справи най-добре. Още в X Factor каза, че учи народно пеене от години.

# 26
  • Sofia
Чакърдъкова сигурно ще присъства..Днес беше при Гала с дъщеря си.

# 27
  • София
Хм, аз пък съм скептична за имитацията на Дара. Тя с пеенето може и да се справи, но като поведение е свикнала да се лигави, плези, кълчи... Не знам как ще седи като Николина. Нямам против да ме изненада приятно де, обичам да си подобрявам мнението за хората. Simple Smile

# 28
  • Испания
Гласувах за Димитър Маринов. Както писах в миналата тема, влюбена съм в този човек. Само се притеснявам да не се огорчи и да не съжали, че е приел да участва. Изглежда ми много чувствителен, деликатен, възпитан, изтънчен плюс много талантлив, разбира се, човек. И всичко това, съчетано с Фънки, Луна и.., да не споменавам други, на една сцена.

Последна редакция: пн, 02 мар 2020, 18:52 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 29
Точно това имах предвид и аз, като написах по-рано дано да не загуби време (и не само) в шоуто...
П.п. И не ми хареса начина, по който Маги му каза, че искал да го види как ще направи образа, на мен поне тонът му ми прозвуча, че все едно той ще го прослушва за главна роля

Последна редакция: пн, 02 мар 2020, 18:00 от fenyx

Общи условия

Активация на акаунт