🎭 Като две капки вода - сезон 8, тема 2 /01.03.-15.03.2020/

• 27 734
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
  • Испания
В следващото издание ще видим:

Антоан като Elvis Presley
Димитър Маринов като Alice Cooper
Галя като Анелия
Тото като Zucchero
Георги като Chicago
Дара като Tarkan
Фики като Недялка Керанова
Маги като Beyonce
Луна като Емил Димитров

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 23:07 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 616
Толкова ли Бийонсе няма други песни....

# 617
  • София
Много слаби изпълнения тази вечер, нищо не успя да ме впечатли достатъчно. Unamused
Дано следващият път да има по-добри попадения, въпреки гледаните вече образи.

# 618
Луна, Дара, Галя, Тото и Фики ми харесаха. И на мен ми дожаля как се поизложи Маринов, но ме разсмя много, Маги не беше много добре, Анди само на танци докарваше горе долу... Абе не беше зле днес, но наистина Галя се представи много добре.

# 619
Хареса ми Дара,( и Маги до някъде). Звука днес като цяло сякаш беше зле...
Справиха се добре без публика, най-вече Зуека и Рачков.
Следващия път някои песни вече сме ги чували...  Мисля че, Маги, Галя и Антоан ще се справят добре.

# 620
Откога се падат поп фолк изпълнители?Не помня ,друг път имало ли е, Слави се пада,но за мен той не е чалга.Може би защото тази песен на Анелия не е точно поп фолк,знам ли...
А Тото...много злоба и надменност лъха от него,така го усещам аз,но може би съм предубедена от ББ,не помня вече защо,но не ми хареса там,кофти човек.

# 621
  • София
Азис май се е падал?
Мисля, че другият път Анди и Маги ще се справят много добре, другите ще ги видим. Не знам защо, но и за Луна имам добро предчувствие.
 Вярно, че все едни и същи песни, но почти всички за другия понеделник ми харесват и ще го преживея този път. 😄

# 622
  • Велико Търново
Измъчена работа тази вечер. И не заради липсата на публика.
Въпреки че харесвам Тото, не бих казала, че беше за първо място. Не знам кого бих си избрала, може би Галя. Дори и Луна като Шер не беше зле.
Мнението за водещите вече го написах. От трите вечери досега днес за първи път накрая препускаха и не стигна времето за финалното изпълнение. Не че много държах на него, но това е показател как ненужно се разливат във времето Рачков и Зуека. Винаги ме е дразнило това, както и че членовете на журито не могат да се изкажат след всяко изпълнение точно заради техните лигавщини. Приказват врели-некипели, пък после - викали им били в слушалките. Ще им викат, ами...

След лекото нашествие на сравнително по-малко познати образи, другия път пък - до болка познати. И въпреки това също мисля, че следващия понеделник повече ще ни хареса от този. Само дето можеше песните да не са едни и същи. Елвис, Емил, Бионсе... ако някой гледа нашите "Капки", ще каже, че имат само по 1-2 песни.
И Милко Калайджиев се е падал. Струва ми се, че Миро го прави в неговия си сезон.

# 623
  • Испания
Тита имитира Азис, Мария Илиева - Софи Маринова, Поли Генова - Преслава, Иван Юруков - Милко Калайджиев

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 23:31 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 624
Реално от четвърти сезон се падат поп-фолк изпълнители (ако не броим Слави):
4 сезон - Преслава и Софи Маринова (в дует със Слави Трифонов)
5 сезон - Фики Стораро, Милко Калайджиев и Софи Маринова (в дует с Устата)
6 сезон - Софи Маринова и Милко Калайджиев и Азис
7 сезон - Софи Маринова, Милко Калайджиев и Азис

На Бийонсе тази песен май не се е падала досега, а на Таркан само веднъж. Песента на Алис Купър също ще я слушаме за трети път.

# 625
# 626
Забравяте Мишето като Софка - нея вечер беше първа, макар че аз лично не я харесах, много преигра.

А песента на Анелия ми е много любима, ама и тя кавър, доколкото си спомням.

# 627
Откога се падат поп фолк изпълнители?Не помня ,друг път имало ли е, Слави се пада,но за мен той не е чалга.Може би защото тази песен на Анелия не е точно поп фолк,знам ли...
А Тото...много злоба и надменност лъха от него,така го усещам аз,но може би съм предубедена от ББ,не помня вече защо,но не ми хареса там,кофти човек.
От поп- фолк жанра са се падали за имитация: Софи Маринова (4 имитации). Преслава (1 имитация), Фики (1 имитация), Милко Калайджиев (3 имитации), Азис (2 имитации).

# 628
Е нали и Мария Илиева имитира Софка.....и то доста сполучливо...

# 629
  • Испания
Скрит текст:
Реално от четвърти сезон се падат поп-фолк изпълнители (ако не броим Слави):
4 сезон - Преслава и Софи Маринова (в дует със Слави Трифонов)
5 сезон - Фики Стораро, Милко Калайджиев и Софи Маринова (в дует с Устата)
6 сезон - Софи Маринова и Милко Калайджиев и Азис
7 сезон - Софи Маринова, Милко Калайджиев и Азис

На Бийонсе тази песен май не се е падала досега,
а на Таркан само веднъж.
Скрит текст:
Песента на Алис Купър също ще я слушаме за трети път.

Не е само веднъж. Ненчо и Гъмов имитираха Таркан.

Общи условия

Активация на акаунт