🎭 Като две капки вода - сезон 8, тема 2 /01.03.-15.03.2020/

• 27 732
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Снощи Луна ме изненада много. В началото на изпълнението не гледах, само слушах и бях убедена, че слушам Шер! Като поведение се справи също не лошо.
И Фики отново бе се постарал много и му се получи добре. Не вярвам, че ще го напиша, но той е моят фаворит.

# 646
И Константин беше имитирал Василис Карас, ако го броим за чалга.

# 647
Да, Луна действително снощи се представи много добре и не заслужаваше 3 точки от публиката, но на същата тази публика толкова да ѝ е писнало от Луна, че не може да отдели сполучливата ѝ имитация от личността ѝ.

Зуека напоследък не го харесвам като водещ. Досега той винаги е бил по-обрания водещ, но напоследък ми прави впечатление, че се опитва да се държи като Рачков, но опитите му са неуспешни и съответно не са в негов +. С това пищене снощи от негова страна "врабчооо", направо преигра. И защо трябваше толкова често да го крещят - "врабчо" можеше просто да си пуска аплодисментите, когато трябва, без да се чуват истерии от сцената.

# 648
Аз искам да се падне дуета на Анелия и Миро!

# 649
  • sofia
Този Тото вече не ми е симпатичен след клипчето. Иначе Луна се справи брилянтно.

# 650
  • На топло в неговото сърце.
Аз не успях да го гледам, но тази вечер ще го върна да си го изгледам на спокойствие!

# 651
Не мога да повярвам, че го казвам, но и на мен Луна вчера ми допадна. Справи се отлично. Беше тъжно с тази празна зала. Вергов ми изглежда подмладен Simple Smile

# 652
А коя беше възрастната двойка в публиката / да де/ разбра ли се?

# 653
Тъжно на празна зала - чак не, но промени малко (според мен) акустиката.

# 654
Малко изпълнителите не се справиха вчера, костюмите бяха несполучливи на всички.
Добре, че са Рачков и Зуека, без тях нямаше да мога да го догледам.
Луна се представи неочаквано добре и разбира се Тото с образа на Шаги. Останалите кошмар.
Очаквах много ог Дара, разочарована съм от представянето и.

# 655
По-скоро гримът, а не костюмите, беше несполучлив.

# 656
  • София
Харесах Луна, Тото, донякъде Дара. JJ имаше прилика с грима, да кажем, че като мъж в женски образ гримът беше добре, донякъде и на Тото, поне беше кафяв, на всички други беше ужасен.
Подигравките с Лиззо ми дойдоха в повече, нашите певци само могат да си мечтаят за Грами, а и видяхме Маги, слаба - слаба, ама никаква енергия, издъхна. Не, че и на мен ми харесва Лиззо, ако имах такова тяло, не бих го показвала и възпявала, но в това предаване печелят пари на нейн гръб. 2-3 шеги ок, но за мен прекалиха.

# 657
Аз не мога да разбера какво е това недоволство около грима. Няма как някой да го направят абсолютен двойник на друг, дори и с маска. Гримът, та гримът, та гримът. Малко ми идва една овца забляла и всички други след нея.

# 658
Като например може да се сравни с други предавания/формати, които по-добре се справят с грима - коментираме как са се справили пък тук.

# 659
Лиззо досега не я бях чувала, но оригинала ми хареса. Визията и е скандална, но е забавно. Все пак нали правят шоу.

Общи условия

Активация на акаунт