🎭 Като две капки вода - сезон 8, тема 2 /01.03.-15.03.2020/

• 27 715
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
Аз не мога да разбера какво е това недоволство около грима. Няма как някой да го направят абсолютен двойник на друг, дори и с маска. Гримът, та гримът, та гримът. Малко ми идва една овца забляла и всички други след нея.

Напротив, могат. Просто не всеки го може.
Предаването е за прилика, ама не каква да е, а за като две капки вода, демек-мнооого добра да е тази прилика.
Без грим-за каква прилика говорим въобще?

# 661
Като например може да се сравни с други предавания/формати, които по-добре се справят с грима - коментираме как са се справили пък тук.
Хубаво, дай ми пример, който някой са го докарали толкова близо до човека, който имитира. Естествено, че когато чертите на имитиращия и имитирания се доближават, е възможно горе-долу, но когато има пълно несъотвствие...
То ако само с грим, ако ставаше пластичната херургия нямаше да съществува.

# 662
  • София
Аз не мога да разбера какво е това недоволство около грима. Няма как някой да го направят абсолютен двойник на друг, дори и с маска. Гримът, та гримът, та гримът. Малко ми идва една овца забляла и всички други след нея.
Явно ти си овцата, която им вярва колко добре са направени.
Първите сезони екипът беше друг и гримът беше на много по-високо ниво. Също така гледаме и чуждестранни формати и разликата е огромна.
В нашия тази година е все едно аз съм отишла да ги гримирам.

# 663
  • Велико Търново
Blackbling, колко сезона на "Като две капки вода" си гледала? Работата на Димитър Коклин (светла му памет!) и на екипа му виждала ли си? Вероятно не си, защото щеше да знаеш, че има как да се направят двойници, и то какви! Това, че ти нямаш очи да видиш разликата между отличната работа и недотам добрата, не означава, че останалите са "овце".

# 664
В последните сезони наистина много падна нивото на грима, бих казала даже и на стилистите, да не говорим за участниците. Даже се чудя дали няма да е по-забавно да направят шоуто като lip sink battle, което си е чиста пародия без да претендират за имитация на гласови данни, които и без това повечето нямат.
Оставям клипчета, за който не е гледал шоуто, за което говоря:

# 665
Бягаше ми думата, но точното определение е пародия. Няма двойници, няма имитация. Има само пародия, защото го обръщат и на подигравки. Водещите да не коментирам колко за ужасни.

# 666
В последните сезони наистина много падна нивото на грима, бих казала даже и на стилистите, да не говорим за участниците. Даже се чудя дали няма да е по-забавно да направят шоуто като lip sink battle, което си е чиста пародия без да претендират за имитация на гласови данни, които и без това повечето нямат.
Оставям клипчета, за който не е гледал шоуто, за което говоря:
Това шоу много ми харесва и мисля, че би било хубаво да направят и в България това. Колкото до вчерашното шоу малко ми приличаше на репетиция за истинското шоу. Най- много ми харесаха Луна, Тото, Галя, Дара и Фики.

# 667
  • ВАРНА
Зловещо изглеждаха участниците с тези разпадащи маски вместо лица.Сякаш изкопани от гробищата.

# 668
Още чакам да ми дадете конкретни примери за "перфектния двойник" от първи сезон, защото сега ги гледам, ама нещо не мога да намеря.
Колкото до овцете, не го приемайте толкова буквално. Chill.

# 669
Този Тото вече не ми е симпатичен след клипчето. Иначе Луна се справи брилянтно.
Какво клипче ?
( ..уж чета темата, явно нещо съм пропуснала...)

# 670
  • Пловдив
Според мен Гъмов беше перфектния двойник като Джо Кокър, само че не мога да го открия на клип. Ненчо Балабанов също имаше много добри изпълнения. От втория сезон. Едно любимо от тях:

# 671
Калин Врачански направи доста добре Тил Линдеман. Визуално също доста си приличаха.

# 672
  • София
Този Тото вече не ми е симпатичен след клипчето. Иначе Луна се справи брилянтно.
Какво клипче ?
( ..уж чета темата, явно нещо съм пропуснала...)
"Изтече" клипче на Тото гол, правещ номер с малкия Тото.

# 673
Тото е рядко противен тип.

# 674
Говорим за ВИЗИУАЛНАТА прилика, а не кой как имитира, тоест за работата на гримьорите. На това клипче Ненчо Балабанов прилича на Деян Неделчев, точно колкото Луна снощи приличаше на Шер или Галка на Дуа Липа.
Пак казвам, понякога по-усъзаема прилика е възможна поради сходства на чертите, при други не. Имаше много коментари, че Фики изобщо не приличал на Джей Ло и поради тази причина гримьорите не ставали. Е, нормално, как ще докарат чертите на Джей Ло върху лицето на Фики???? Сигурно и най-добрия гримьор в света няма да е способен.

Общи условия

Активация на акаунт