Модни тенденции в прическите. Тема 13

• 37 404
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
  • Перник
Честит 8 март!
 Искрица, можеш да пробваш с пудра за обем. Преди моята фризьорка много ползваше една на shwarzkopf - osis+. Не знам в дългосрочен план дали изсушава косата, на мен ми е слагала само за официални прически.

# 256
Честит празник мили момичета ,бъдете  щастливи, обичани и обичащи. ... за да ви е вълшебно....
Детските косички които се показват в темата  са страхотни.
Няма нищо по хубаво от детска нетретирана коса .
В сряда ще ме подстригват.
Харесах си това точно 3-4 пръста и моята коса ще е до там.
чуда се как да постигна такъв обем за този вид прическа? Simple Smile
Скоро открих спрея за обем на Джон Фрийда. Прави косата ми наистина обемна, леко изсушава и втвърдява косъма. Усещането е сякаш съм пръскала лак.

# 257
Честит празник, дами! Бъдете здрави и обичани! Flowers Hibiscus
Пудра за коса ползвах преди време. Прави обем, не се забелязва в косата, но много ми я омазняваше и ме сърбеше скалпа. Мисля, че ползвах Тафт, но не съм напълно сигурна.

# 258
Eх, че красиви коси показвате Heart 

# 259
С обема и аз се справям трудно, защото косата ми е права и я подстригвам на черта, бях доволна за известно време от един крем на Джон фрида, но и той започна много да ми омазнява. На лакме си седя бомбичката за обем цифра време и накрая го изхвърлих, изобщо никакъв ефект, освен омазняващ. Общо взето продуктите за обем са с някаква фиксация и това кара косата да изглежда мръсна, коетоо... не ме кефи. Единствено сухите шампоани ми дават някакъв временен ефект, но и тях избягвам, защото скалпът ми е сравнително чувствителен..

Да се похваля, че успях да се подстрижа най-накрая и съм мноооого доволна. Цветът на светло е наситено виолетов, но на светлината в офиса не личи. Фризьорката успя да ме боядиса в близък до моя тон и преля чудесно боята, няма черти, а коренът ми не е докосван. И да казвам ли, че съм влюбена в бретона? Или поне във факта, че не трябва постоянно да си пипам косата и да защипвам фиби като петокласник..

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 14:29 от Хибискус

# 260
Ама много ти отива бретона! Супер си и косата,и цвета,браво! 🤗

# 261
Бретона е супер. Ти също. И аз отдавна мисля за бретон, но на мен май май няма да ми отива.

# 262
  • Deutschland
Хибискус, страхотна коса и бретон.

# 263
Много сте мили, благодаря ви!
Отрязах едни 4см някъде и ми се струва доста къса, но след изрусяването нямаше как.
Ползвам момента да питам дали ползвате скрабове за скалп и ако да,  от кои сте доволни?

# 264
Хибискус, много си хубава Simple Smile
Скраб имам на Go Gorgeous, не съм го ползвала доста време. Не знам какво трябва да очаквам като ефект, та нямам мнение.

Всички продукти за обем ми сплескват и омазняват косата след 1 преспиване с тях.

# 265
Много сте мили, благодаря ви!
Отрязах едни 4см някъде и ми се струва доста къса, но след изрусяването нямаше как.
Ползвам момента да питам дали ползвате скрабове за скалп и ако да,  от кои сте доволни?

Косата ти е готина и жива !!! Харесва ми как ти седи , но защо си си замазала лицетоооо така изглежда странно .

# 266
Много бързо ги махате тези снимки, аз не успях да те видя Sad

# 267
  • BG-DE
Има ли някой ползвал боята  Compagnia Del Colore да сподели впечатления за трайност и покривност?

# 268
Хибискус, може ли снимка на лични? Заинтригуваха ме впечатленията на момичетата от бретона ти, а моят тъкмо порасна.

# 269
  • Deutschland
Момичета, махайте си лицата, тоест маскирайте ги, за да не попаднете в някоя реклама на Тианде 😄😄😄

Общи условия

Активация на акаунт