Лидл 137 - По женски...

• 131 150
  • 2 174
  •   1
Отговори
# 90
  • тук-там
Ем, ще го пробвам, ама умря сега и яде... Дойде зареден - повече от час бръмча.....
Аз навремето имах един по-стар. Ей го. Пазя си го щото ми е приАтел.

Скрит текст:

Тогава, преди 10 години - роботите изобщо не бяха фешън. Та тоз стария се търкаля навсякъде -  стълбите ги взимаше по три наведнъж. Обаче здрав и смучеше като ламя - новите нещо ... изнежени ми се виждат.
Нещо му изгоря и.... така пазя си го от сантименталност. Smiley Пък и другарче му взех....

# 91
И аз за роботчето. Не е шумно, лутка се, но свърши работа и в хола, и в спалнята. Аз нямам килими, на паркет сме и се събират боклуци. Пък и куч на сина ми сега е у нас, та си има нужда от често смучене. Понеже няма с какво да го сравня, много ми хареса. За мен е идеално за ежедневна употреба. Не досажда със звуци, пък и през праговете минава.  Сега чакам отговора от Лидл към Тет, защото и аз четох за филтрите и четките, и както ми хареса змейчето, да не се наложи да се разделим.
Wild_rabbit, и моето беше позаредено, но спазих инструкцията да го зареждам 5 чАса. Едва изчаках да стане 17 да го бръмна.

# 92
  • тук-там
В тези роботи липсва някаква елементарна, инженерна мисъл.  Толкова ли не можеш да сметнеш колко трябва да е дълга четката, за да обере прав ъгъл с вписана окръжност.... Не и не.... всички май са така....

# 93
  • Бургас
... Парфюми в нашия филиал няма вече никакви. В мола в Бургас дали има? Някой наясно ли е?
Има някакви количества останали, но е доста обрано. И са наврени на едно тясно местенце при по-стари промоционални неща.

# 94
Момичета, в четвъртък ще пускат едни много симпатични детски ракли. Преди пускани ли са? Отзиви да имате, не мога да се ориентирам от какъв материал са Simple Smile

# 95
Плат и картон са май..не са пускани мисля. Поне аз не ги помня...обаче скъпички ми се виждат...

# 96
Много сте се роботозирали тук)) Браво, да са ви честити роботчетата и работливи))
Ми тук ми се напомня за Бейлисчето, ама вече ще мина на по-твърдо нещо.
Някой да ми препоръча ракийка, щото една ореховка (ама супер беше, сама си я изпих) вече я пресуших.
Сега ми трябва нещо да ме чисти. То у нас само аз пия де, бирата не я броя освен лятото, а виното ме хваща малко и почвам хайдушки песни да ме кара да вия.
Сериозно си търся ракия по-люта, да трепе вируси и да не е менте най-важно, да се не гътна от нея, че...
В нас има уиски, коняк, водка, ама пуста ракия люта няма и сега искам да купя за отскок. Не можах да огледам лидълските (преди бях купувала някаква Бургас или какво беше -малко скъпа и не се хареса)
Ходих за хартия още на обяд. Ми бяха останали малко бройки , всеки беше нарамил. Обаче най-после взех бленуваната хартия , че взех и 2 пакета щото ми писна и не прецених как ще се движа без кола и с градски транспорт. Купих сензитив един пакет и парфюмираната лилава (аз съм и фенка, спасява ме от ароматизатори и все си мирише в 00 на парфюм някакъв, не ми пречи и никой не се оплаква)
Купих прах и за цветно пране един пакет на 7 и нещо не му знам името , ама е на сметка и преди бях взимала , доволна съм, имам още. Рядко ми се налага на ръка нещо да пера (пердетата винаги на ръка пера и др. неща) , но ако нещо стане и не може да върти пералната не мисля да пера с течен. Взех и от тези за тоалетна на промоция дето са по 3 броя за 5 и нещо от двата вида, не ми изглеждат много на сметка ама... Купих и прасчо в консерва пак същия, не посмях джолан, то и тази не съм я отваряла , сапуни няколко и това е. Бях на перилна и хигиенна уж вълна. За мен си взех едни гуменки от сините с белите връзки, само те ми харесаха горе-долу. Дори не ги мерих с тази хартия, бях кат танк по пътеките. Добри са, меки и удобни, точни са ми, ама уж да спортувам, пък сега какво стана...пак така си стоя дебела и нищо не правя, а се обзаведох горе-долу да се появя в зала и друскам, ама ей-на не ми е писано.
Имаше брашно, всичко май си имаше, роботи не видях, ама и не обикалях много, но май нямаше. Термо кутии ми харесаха някакви, но скъпи ми се видяха, ама хубави бяха.
Питах пак за точки да се не мина. Много високомерно ми се обясни , че с касовата бележка се участва , дори и не питах за какво , май за пътуване е , не знам. Точки няма обаче, някаква нова игра май има да знаете с касовите бележки от днес е.

# 97
Фани, мила не отбирам от ракийци. Виж, вино ако търсиш, ще ти кажа кое си струва.

# 98
Препоръчвам, ама не съм я виждала в Лидл - Културна, че и с люта чушка. Ей така изглежда
https://www.chilli-hills.com/produkt/chilli-rakia/

# 99
Лъки, то и аз не отбирам. Таз ореховка си я взех от Пирот по Нова година и то като ликьорче, ама по-силно, много хубава беше, а и от зелени орехчета направена, значи и полезна (аз с щитовидната жлеза имах приблеми)
Ми винцето да ти кажа хубаво за хапване -бяло изстудено лятото, червено сега , аз съм по сухите, бе пила съм вино, ама предимно съм фен на коняка.
Сега обаче ми трябва ракия. Ще я грея със захар и ще трепам вируси. Не се шегувам. Луднала съм малко, ама...простено ми е.)))))

Феникс, благодаря:heart:На мен не ми трябва с люта чушка обаче, не че не обичам и не ям люто. Под люта ракия разбирам с повече градуси. Тази е 40 само. Слаба ми се види. Искам силна ракия трепач.))

# 100
Имат от същата марка и без люта чушка.
Над 40 градуса май само домашни се намират 😉, дядо ми (Светла му памет) правеше 60 градусови.

# 101
И моят. Blue Heart

Аз харесвам сръбските ракии - дюлева, крушова... Една ракия с мед бях купувала от тях - еее, още я сънувам. Smiley Не съм се заглеждала Лидл какво предлагат. Thinking Тяхно италианско розе пийвам тези дни.

# 102
soul81, медената е добра , но дюлевата не е нещо дето я хвалят. Не се хареса у нас, крушова не сме пробвали. Но..ако ходиш вземи ореховата от Прилем Чак искам пак да ходя само, заради нея. На мен поне ми страшно хареса, а и ми е полезна много с тези орехчета. Ама така меееко се влива, мани-мани)) Но е силна , домашна е, те си я правят на пазара от човек я купих. При това е доста градуси, почти всички дадох капачка да дегустират))) Ами то добре, че бяхме преди Нова година, че.... с таз капачка що хора обиколи...

# 103
Здравейте,някои купувал ли е от дамските и детски маратонки,помолих майка да купи само от розовите за детето,за себе си не се реших,но ще следя дали няма да ги пуснат при нас.Имаше индиго и черни супер слим дънки за 11 паунда,много ми се видяха като видях какви са тънки,почти летни са тези дънки.

# 104
  • Велико Търново
fanfanito, по магазините "люта" няма как да се намери. Мисля, че по стандарти се правят алкохолните напитки и едва ли има по-силна от 40о, най-много до 42 да стига. Може би трябва да се търси домашна, и то от някого, който наистина може да гарантира високото алкохолно съдържание, защото вероятно на доста места я разреждат.
Скрит текст:
Междувременно, докато търсех нещо за алкохолните градуси на промишлените спиртни напитки, попаднах на една класация - Топ 10 на най-силните алкохолни напитки, но се съмнявам да се намират по българските магазини.

Общи условия

Активация на акаунт